2020/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Douglas, Boucheron, Palmer's ir kt.

Paskutinė metų diena ir paskutinis įrašas, kuriame tradiciškai apie naujus pirkinius ir šventines dovanas. Ilgai neplepėsime, po dienos darbų bandysiu pasidažyti, pasiruošti kuklų, tačiau šventinį stalą ir tiesiog su šeima pasitikti Naujus. Manau pas daugumą jos bus tokios, ramios ir naminės? Šiemet jokių fejerverkų neturime, bet į lauką tikrai planuojame eiti, visuomet einame. Tradicijos, kad ir mažytės šiuo metu nepakenks. Ką gi, nebepliurpiame ir keliaujame prie naujų pirkinių.

"Ateitis priklauso tiems, kurie tiki savo svajonių grožiu."
E. Ruzveltas


Kūnui

1. DOUGLAS Winter City Trips Tinbox Medium Set

Rinkinuką gavau dovanų ir kaip matote, burbulą sunaudojau, o kai ką jau bandau ir testuoju. Į šiuos rinkinius kiekvienais metais labai skeptiškai žiūrėjau, tad niekad nepirkau. O va gavusi dovanų suprantu, kad klydau, labai džiaugiuosi gavusi, kvepia itin maloniai o ir supakuota labai dailiai. 
Nors negražu iš gavėjo pusės, bet vertė 11,99 Eur

Plaukams

Nelabai esu patenkina purškikliais, kuriuos turiu šiuo metu, tad norėjau naujo, manau turėtų būti visai geras dalykas. Kažkada labai mėgau Palmer's kūno losjonus ir naudojau tik juos, tačiau tai buvo senai dar iki blogo rašymo. Labai džiaugiausi, kai kosmetikos atsirado Lietuvoje, bet pasidžiaugiau ir baigėsi. Tik dabar nusipirkau plaukų purškiklį pabandymui.
Eurokos, 11,90 Eur

Veidui

Kitais metais mano planuose mažiau vienkartinių kaukių ir daugiau tokių, kelių naudojimų pakuočių. Savaime suprantama - turimas vienkartines tikrai sunaudosiu, bet nuo naujų pirkimo kol kas susilaikysiu. Tiesiog toks pasirinkimas reiškia mažiau taršos, o ir ilgiau naudojant galėsiu geriau užfiksuoti kaukės poveikį veido odai. Ne paskutinėje vietoje ir kaukės kaina. 
Eurokos, 7,99 Eur

Prieš pat karantiną dar užsukau į Martina parduotuvę ir prigriebiau kelias priemones. Man labai reikėjo toniko veido odai, vis dar ieškau kažko rimtesnio, efektyvesnio, tačiau kartu padoria kaina. Per bloginimo metus atradau kelis man labai patinkančius variantus, bet vis dar kartais ieškau kažko naujo.
Martina, 2,24 Eur

Kaip tik buvau pradėjusi šios serijos veido kremą, kuris paliko tikrai gerą pirmą įspūdį, tad prigriebiau ir tos pačios linijos serumą. Turėtų būti aliejinis ir puikiai tikti žiemos metui.
Martina, 3,29 Eur


Turiu jau kuris laikas, dedu čia, kad pagaliau nufotografuočiau ir pradėčiau naudoti, o jei bus ūpo, gal ir bloge papasakosiu.
Kažkada buvau pirkusi regis iš Top Beauty, mokėjau apie 8,49 Eur

Gavau dovanų Kalėdoms, bet dar nebuvo progos išbandyti. Girdėjau pagyrų, bet kol neišbandžiau. Instagram paskyroje šios kompanijos namų šluostėms mačiau itin daug pagyrų, tad bus smalsu, ar veikia ir kaip veikia.
Vertė apie 21 Eur


8. SOOCAS X3U Sonic elektrinis dantų šepetėlis
Dar viena dovana, tik šį kart gimtadienio proga. Aš turiu prastokus dantis, tai labai tikiuosi, kad pagelbės geriau išvalyti. Dar ankstoka kalbėti, bandžiau tik kelias dienas. Neįsivaizduoju ar apie jį pasakosiu, nuotraukų nesu padariusi, bet jei įdomu, po kelių mėnesių ar pusmečio galėčiau aprašyti?
Vertė maždaug 50 Eur


Labai norėjau, ilgai galvojau ir pagaliau pasidovanojau sau, gimimo dienos proga. Gruodį mano gimtadienis ir dauguma parduotuvių suteikia didesnę ar mažesnę nuolaidą, kuriomis retokai pasinaudoju. Dažniausiai tos nuolaidos arba panaudojamos šventinėms dovanoms, arba tiesiog lieka nepanaudotos. Šiais metais nusprendžiau palepinti save beveik metus planuotu, norėtu ir svajotu aromatu.
Douglas, 66,95 Eur, su nuolaida mokėjau 57,92 Eur

O šį gavau dovanų kartu su savo užsakymu. Žvilgtelėjau - čia turėtų būti naujas kompanijos aromatas, kuris kainuoja lygiai tiek pat, kaip ir mano svajotasis. Ką gi, bus proga pabandyti ir susipažinti.
------------------------------------
Viskas, mano visos dovanos, visi pirkiniai ir paskutinis šių metų įrašas! Keliaujam šventės švęsti? 
SU NAUJAIS METAIS! Lai šie būna visiems mums geresni!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai