ECO U "Olives & Tomato" veido serumas sausai ir jautriai odai

Šiandien pradėjau testuoti naują veido priežiūros rutiną iš Skinlovers, apie kurią papasakosiu sekantį mėnesį, po gerų bandymų, po užfiksuoto ne tik pradinio, bet ir ilgalaikio poveikio. O iki tol po truputį papasakosiu ką naudojau iki šiol ir kokie mano potyriai. Šį kart apie serumą, kuri žadėjo atkurti sausą odą.

"Trys dalykai, kurie negali būti ilgai paslėpti: Mėnulis, Saulė ir Tiesa."
Siddhartha Gautama


Produktas: ECO U "Olives & Tomato" veido serumas sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti švelnumo ir minkštumo, stangrinti
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: drėkina odą
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 30 ml
Kaina: 3,29 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Pomidoras ir alyvuogės veikia kaip drėkikliai, suteikia odai švelnumo ir minkštumo; turtingi antioksidantais, kurie natūraliai stimuliuoja ląsteles, sugrąžina odai stangrumą ir sveiką išvaizdą.
Naudojimas: nedidelį kiekį įlašinti į delnus ir švelniai įmasažuoti į odą iki visiško susigėrimo.


Pakuotė. Tamsaus stiklo buteliukas su pompa atrodė gana kokybiškai, etiketės dizainas atspindi kompanijos bandomą kurti natūralumo idėją. Kažkas tokio, kaip 'pagaminta namuose' ar 'iš natūralių, valgomų ingredientų'. Deja, tačiau pakuotė neatlaikė naudojimo laikotarpio - dangtelio viršus su pompos viršumi tiesiog nulūžo nuo pagrindo. Kaip ir kodėl taip nutiko sunku pasakyti - gal tiesiog per stipriai užsukau? arba dangtelis nepasižymėjo kokybe?

Kvapas nėra pomidorinis ir nekvepia alyvuogių aliejumi. Kažkodėl man labiausiai jaučiasi žolelės ir bazikai su kosmetinio aromato baze. Kvapas gana švelnus, neerzina uoslės ir greit išgaruoja.

Konsistencija labai tiršta, vienas tirščiausių serumų. Tačiau kartu ir labai keista: serumas pakuotėje labai tirštas, o ant odos skystėja ir lengvai pasiskirsto.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Olea Europaea Fruit Extract, Sodium Lycopersicum Fruit Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Geraniol, Limonene.


Poveikis.  Pirmiausia tai neatsistebiu priemonės konsistencija: tiršta pakuotėje atrodo lyg būtų klampi, sunki ir sunkiai susigerianti į odą. Tačiau tiesa ta, kad padengus lašelį ant veido, serumas greit lyg ir skystėja, labai lengvai pasisklaido ir greitai susigeria į odos sluoksnius. Ant paviršiaus vos porai minučių jaučiamas lipnumas, kuris greit dingsta. Jam praėjus, serumas ima sutraukti veido odą (kaip ir dauguma serumų) ir tai signalas, kad laikas dengti veido kremą.

Kalbant apie poveikį - pirmas mano įspūdis buvo labai geras, nepaprastai geras. Priemonė drėkina odą, suteikia jai švelnumo, minkštumo. Po priemonės oda atrodo kiek jaunesnė, gražesnė. Visgi naudojimo eigoje stipresnio atkuriamojo efekto nesulaukiau. Drėkina, minkština ir švelnina, sudėtis nebloga. Nesigailiu įsigijusi ir išbandžiusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai