2021 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Jei norisi, tai rašau, šį kart tikrai paskutinę iki pat rudens tendencijų dalį, kuri priklauso maudymosi kostiumėlių tendencijai. Jau ruošdama šį įrašą supratau, kad informacijos apie maudymosi kostiumėlius nėra daug, ypač sunku buvo rasti iliustruojančių nuotraukų, šaltinių mažoka. Kodėl? Gal mados pasaulis pesimistiškai nusiteikęs dėl vasaros ir galvoja, kad et, vis tiek tų maudymosi kostiumėlių neprireiks? Tikrai prireiks, bent kelis kartus tai tikrai prie kokios jūros nulėksime, jei vėl nebus draudimo išvažiuoti į rajoną. Tad jūsų džiaugsmui - paskutinioji tendencijų dalis.

ČIA
1. Sportinio stiliaus


2. Aukštas kelnaičių juosmuo


3. Asimetriškas arba ant vieno peties


4. Raišteliai ir juostelės


5. Mazgai


6. Iškirpimai įvairiose vietose


7. Raukinukai

8. Gyvūnų rašto


9. Gėlių raštai


10. Juodos spalvos


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijose?

Tikriausiai akivaizdu, kad pirmiausia akcentus reiktų dėliotis nuo praėjusių tendencijų. Iš ties nemažai dabartinių atkeliavo tiesiai iš praeito sezono, per daug nekuriant ir neišradinėjant dviračio. Pastebėsite, kad kai kurios nuotraukos visiškai tokios pat, kaip praėjusiais metais!
Šį sezoną akcentus dedame pirmiausia ant sportinio stiliaus maudymosi kostiumėlių. Nepaprastai populiarūs šiais metais įvairūs raišteliai, surišimai, mazgai ir iškirpimai įvairiose vietose. Ir visgi visi šie akcentai smarkiai nusileidžia romantiškiems raukinukams. Raštuose dominuoja gyvūnų kailio raštai, o spalvos... greičiausiai niekuo nenustebinsiu - juoda klasika yra klasika, net ir prie vandens telkinio.
----------------------
Štai ir viskas, visos mūsų šiltojo sezono tendencijos apžvelgtos iki pat rudens. Jei apibūdinti trumpai - skurdokos tendencijos, naujovių mažai, vyrauja paprastumas, kasdienybė ir visiškas patogumas. Karantino metu visiems norisi patogumo, tačiau tikiu - atėjus vasarai tikrai norėsis iš spintos traukti puošnią suknelę ar derinuką, kuris džiugina širdį ir leidžia pamiršti 2020 uniformą - sportinį kostiumą, tiesa?



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai