#79/2020 vasario mėnesį baigiau

Labas pavasari! Mūsų namuose šis pavasaris beprotiškai laukiamas, žiemos visiškai pakako, tad greičiau tie šilti orai lai ateina, greičiau saulė pašviečia skaičiau, greičiau lai mes visi bent truputį ramiau atsikvepiame po visų karantinų. Kas šiandien bloge? Šiandienai būtinai norėjau pakalbėti apie baigtus produktus ir parodyti išmetamų pakuočių krepšelį. Jau netrukus grįžime prie tendencijų įrašų, pasižiūrėsime kokios dar liko. O kas kas, kviečiu baigtų produktų apžvalgai ir sveikinu, su pagaliau atėjusiu pavasariu!

"Atkalus darbas yra ir meno, ir gyvenimo dėsnis."
Honore de Balzac


Kūnui

Šveitiklis, kuris iš tiesų visai ne šveitiklis, o tiesiog kremas su labai švelniomis dalelėmis. Nešveičia, tik suteikia šiek tiek švelnumo odai ir visai maloniai kvepia. 
Nevertas dėmesio, net negalvočiau apie kartojimą.

Labai patiko, tiek man, tiek vaikui. Jis praktiškai neputoja, tačiau vonioje paskleidžia labai malonų, atpalaiduojantį ir raminantį aromatą. Sūnus tas naktis, kai naudojome koncentratą, išmiegojo ramiau, užmigo lengviau. Veiksminga, gera priemonė, kartosime.

Burbulas kaip burbulas. Pradžiugino ryškia spalva ir intensyviu kvapu, tačiau tas kvapas buvo sunkokai nusakomas, sudėtis ne pati geriausia, tad nežinau. Sunaudojau, bet labai nedžiaugiu, tikriausiai ir nekartočiau.

Ir šis burbulas, tikrai ne pats geriausias, kokį esu naudojusi. Tačiau visai patiko, kad kiekio pilnai pakako kvapui jausti, spalvą nudažė švelnia spalva. Kvapas tik akimirkai pakvipo avietėmis, tačiau buvo gana sintetinis ir nenatūralus.
Nėra blogai, turint galvoje kainą, tačiau būna ir geriau.

Veidui

Tokie dalykai man regis yra perteklinis ir nereikalingas gaminys. Žinoma, kalbu asmeniškai, gal kitiems tai labai reikalingas daiktas? Šita buvo mano pirmoji ir tik pasitvirtinau sau, kad nieko gero. 30 minučių ant lūpų tik dėl šiokio tokio švelnumo? Balzamas daro daugiau!
Nekartosiu.

Labai riebus ir labai sunkus kremas, kuris puikiai tiko minusinei temperatūrai, gerai maitino odą. Ir visgi sudėtis ne pati geriausia.
Nežinau, galbūt kartočiau, o galbūt ir ne.

MĖGINYS
Išbandžiau ir labai nusivyliau. Nors tik pasitepus atrodo visai neblogai, tačiau labai greit odą ima tempti, siaubingai trūksta drėkinamojo efekto. O ir kaina gana didelė - tikrai galima rasti geriau drėkinančių ir saugesnių veido priemonių.
Visiškai nesudomino įsigyti didesnės pakuotės.

Rankoms

Suteikė glotnumo ir švelnumo, tačiau trūko maitinimo, drėkinimo ar kažkokio rimtesnio atkuriamojo efekto. Didžiausias nusivylimas buvo kvapas - jau buvau įtikėjusi, kad maloniai kvepės kava, tačiau deja, nieko panašaus.
Tikriausiai nekartosiu, nors sudėtis džiugino.

Labai gera, saugi sudėtis, patraukli kaina, riebi konsistencija, dėl kurios kremą naudojau vakaro metui. Tačiau mano uoslę labai erzino kremo kvapas. Apmaudu, bet vien dėl kvapo negalėčiau šito kremo kartoti.


Jau ne pirma pakuotė, kurią vis nusiperku. Kažkada šitą muiliuką esu dėjusi prie mėgstamiausiųjų. Jis labai lengvai išplauna net sunkiai įveikiamas dėmes, makiažo kempinėlė po plovimo muiliuku tiesiog spindi ir kvepia švara. Muiliuką patogu naudoti, šepetėlius išplauna itin lengvai, tad tikrai dar kartosiu.

Man šitie bambukinių šepetėlių šereliai kiek per kieti dantenoms, o va vyrui ir vaikui sakė labai patinka ir tinka. Vaikas šepetėlius regis tiesiog 'valgo', mat kas mėnesį vis keičiu nauju po savarankiško dantukų valymo matau vis nulankstytus ir apkandžiotus šerelius (valau po to ir aš). Išaugs, bet kol kas teks pakaitalioti dažniau. 

nuostabus kremas nuo vėjo ir šalčio, tiesiog nepriekaištingai per visus minusus saugojo vaiko odą. Kartojame jau ne vieną kart, tad greičiausiai kitai žiemai kartosime ir vėl.

Mano nuomone tai nėra vaistas ir tai tikrai nėra priemonė slogai išgydyti. Tai pagalbinė priemonė arba ta pirmoji, kol rimtos slogos dar neįsisenijusios. Tepame vis pastebėję pirmuosius požymius ir regis padeda, tačiau puikiai suvokiu, jog nevaistinis preaparatas vargu ar padės rimtesnės ligos atveju.
Jau kartojame.

Ne pirma pakuotė, kurią naudoju vaiko skruostams patepti ar rankoms padrėkinti. Kartais pati pasitepu lūpas. Paprastas, elementarus kremukas, kai nesinori perkrauto nereikalingais ingredientais produkto.
Jau kartojame.

Dekoratyvinė ir aromatai

Lyg pigi Urban Decay kopija... Labai prasta paletė, dėl kurios įsigijimo gailiuosi ir nuo apžvalgos į rankas paėmiau gal porą kartų! Vos porą kartų. Pabandžius prieš kelias savaites nusprendžiau, kad viskas, gana, nebenoriu. Spalvos labai prastai pigmentuotos, byra tepant, nesilaiko ant voko, dengiant tikiesi vienos spalvos, o gaunasi visai kita. Žodžiu... vargo vakarienė ir laiko švaistymas.
Su džiaugsmu atsisveikinu, nekartočiau.

Saugo ir šiek tiek maitina. Tačiau labiau pasirodė dekoracija, nei realus kosmetikos produktas. Apmaudu, kad gamintojai vis dar bando prisivilioti pakuotėmis, o ne produkto kokybe. Kvapas pasirodė taip sau, baigėsi greitai.
Pati pasirinkusi tokio balzamo nebūčiau. Mano lūpoms reikia daugiau priežiūros.

Unikalus kvapas, tobulai derantis natų sąskambis ir kažkas kitokio mano parfumerijos stalčiuke. Su kiekvienu įkvėpimu nuotaika vis keičiasi, kvapas nuo šilto skrudinto pereina į šildanti, gaivinanti, sūri, galiausiai kreminė. Iš pradžių labai labai patiko, tačiau nuslopus emocijoms įvertinau, kad išlieka labai trumpai, nudžiūvus ant odos lieka kremiškumo kvapas. Tikriausiai visgi pilnos pakuotės nepirksiu - tai buvo susižavėjimas, o ne meilė iš pirmo žvilgsnio.

Šitą beveik sunaudojau ir nepraradau vilties iki pat dugno. Daug kartų iššukuodavau blakstienas nuo gumuliukų, daug kart bandžiau prislopinti spalvą, daug kart kabinau lauk apdžiūvusį viršutinį sluoksnį ir naudojau toliau. Tikėjausi, kad priprasiu ir pamėgsiu - nenutiko nei taip, nei taip. 
Ne man ši priemonė - per daug problemų su tokiu paprastu dalyku, kaip antakių gelis.

Prasivalau, nes... nenaudoju, nereikia o ir pati priemonė labai prasta. Dengi kaip plastiliną, paryškina visus voko netobulumus, vargiai padeda šešėliams išlikti... geriau jokios priemonės, nei tokia.
Nekartosiu.
-----------------------------------
Viskas, tokie mano praeito mėnesio baigti. Smulkūs, tačiau džiaugiuosi po truputį tuštindama nereikalingą dekoratyvinę kosmetiką ir atsisakydama to, ko man visai nereikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai