IDC INSTITUTE "Gold Mask Series" Collagen - lakštinė lūpų kaukė

Šiandien nieko rimto rašyti man nesinori, tad pagalvojau, kad puiki proga būtų papasakoti apie kokį nedidelį dalykėlį ar tiesiog išbandyti ką nors iš naujienų. Pasiėmiau dėžutę, kuriame sudėti advento kalendoriaus radiniai ir nusprendžiau pirmą kart bandyti lūpų kaukę bei apie ją papasakoti. Man atrodo lūpų kaukės yra perteklinis ir nereikalingas dalykas: kuo puikiausiai lūpomis galima pasirūpinti gero balzamo pagalba ir retkarčiais šveitimu. Tačiau mačiau iš ties daug merginų tokias kaukes naudoja dažnai ir džiaugiasi poveikiu. Pačiai nusipirkti mintis niekuomet nekiltų - labai daug pakuotės išmetama po vieno karto, tad mano galva neverta. O gal prarandu labai daug? Metas patikrinti hipotezes ir pabandyti ką gali lakštinė kaukė lūpoms.

"Jūs nebūsite baudžiami už savo pyktį, jūsų pyktis jus nubaus."
Siddharta Gautama


Produktas: IDC INSTITUTE "Gold Mask Series" Collagen - lakštinė lūpų kaukė 
Gamintojas: "Aquarius Cosmetics". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: puoselėti, veikti senėjimo požymius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnina lūpas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio poveikio
Tūris: 8 g
Kaina: 1,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: IDC INSTITUTE COLLAGEN lūpų kaukė. Kaukė puoselėja lūpų odą ir kovoja su senėjimo požymiais. Sudėtyje yra kolageno.
Naudojimas: Palikite kaukę ant lūpų 25–30 minučių. Masažuokite skysčio perteklių ir nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Vienkartinis maišelis, kurio viduje - dar viena plastiko pakuotė, tiksliau dėkliukas kaukei. Taip, jis reikalingas, kad kaukė išlaikytų formą, nesusiraukšlėtų. Tačiau pažiūrėkite, kiek daug šiukšlių dėl kelių minučių malonumo. Vien dėl to man nebesinori visų vienkartinių dalykų, vienkartinių produktų. Pakuotės dizaine vyrauja aukso/ geltona spalva ir kuria iliuziją, neva kaukė kažkaip susijusi su auksu. Susijusi tik tiek, kad spalva auksinė, bet ir ta pati kuriama žėručio pagalba.

Kvapas ne pats maloniausias, tiesiog natūralus aromatas, kurį turi dauguma korėjietiškų kaukių. Kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudoja ir tai yra labai gerai - priemonėms, kurios skirtos lūpoms, tikrai nereikia papildomų kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija lūpų formos lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Collagen, Tremella Fuciformis Extract, Allantoin, Mica, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Sea Salt.


Poveikis. Pirmiausia nustebau dėl lūpų kaukės formos - reikėjo kelių minučių suvokti, kad kaukę užsidėjau aukštyn kojomis. Ji paprasčiausiai pradėjo smukti žemyn, tad teko apversti ir užsidėti vėl. Iš pradžių keistokai atrodė tas tarpelis tarp lūpų, tačiau pasirodo labai patogu, kad nereikia pusvalandį tylėti. Teisingai uždėta kaukė puikiai priglunda prie lūpų odos, neslysčioja ir kalbėti galima. 

Tik užsidėjus kaukę jutau malonią gaivą. Tačiau po gerų 10 minučių lūpos ir oda aplink jas ėmė tirpti. Keistokas jausmas. Tirpimo pojūtis buvo visą laiką, kol kaukė prabuvo ant lūpų, galiausiai ir ją nusiėmus lūpos dar gerą pusvalandį jautėsi tarsi nutirpusios.


Koks gi realus poveikis? Gamintojo pažadai šiuo atveju labai minimalistiniai. Ką reiškia puoselėti lūpų odą? Akivaizdžiai pastebiu, kad lūpos švelnesnės, tačiau tikriausiai tik tiek. Jos nei sudrėkintos intensyviai, nei lūpų raukšlelės išsilygino, nei pamaitintos. Po lūpų kaukės, lygiai taip pat, kaip ir be jos, man norėjosi lūpų balzamo, tad jaučiuosi nusivylusi. Lūpos nutirpo, pusę valandos praleidau tik dėl šiokio tokio švelnumo pojūčio? Nea, visgi lūpų kaukės man netinka, netenkina mano poreikių, veikia per silpnai ir mano galva man vis dar atrodo perteklinis produktas. O jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. man irgi atrodo, kad lūpų kaukės kiek perteklinis produktas, pati niekada neperku. ir o, kaip faina, įtraukei nagų dosjė įrašo gale, geras :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, nepasigesčiau jei dingtų iš rinkos. Bet kita vertus instagrame kažkuriuo metu berods visos prisiekinėjo, kaip gyventi be jų negali. Kirbėjo smalsumo kirminiukas - kas čia per tokio stebuklingo. Pasirodo nieko.
      Specialiai Dovilei tas dosjė :) ;) Šiaip yra vis paklausinėjančių dėl lako spalvų, tai va taip bus patogiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą