CEANO Raspberry putojanti vonios aromatinė priemonė

Man reikėjo kelių dienų poilsio, nuo visko. Tiesiog pastarąsias kelias dienas kas vakarą paėmus į rankas kompiuterį įsijungdavau blogo platformą ir uždarydavau, net sakinio pilnai neparašiusi. Labai trūko įkvėpimo, mano mintys skrajojo visai kitur. Po darbų aš imdavau naują hobį į rankas. Vaikas savo kambariui išsirinko paveikslą - mamai reikia jį nupiešti, tiksliau nuspalvinti pagal skaičius. Tokie paveikslai šiuo metu visai populiarūs ir puikiai suprantu kodėl: visiškai prarandu laiko nuovoką, atsipalaiduoju po įtemptos dienos. Na ir vaikas beprotiškai laukia piešinio - tik galėjo išsirinkti ką nors truputį lengvesnio, mat nusimato labai daug darbo, daug smulkių detalių, daug skirtingų spalvų. 
Žinoma, vakarais vis paskaitau, tiek vaikui, tiek po užmigdymo imu savo knygą ir žiū - vakaro tiesiog nebelieka. O šiandien tiesiog beprotiškai norėjosi kiek pasilepinti vonia ir jums papasakoti įspūdžius išbandžius širdelės formos vonios bombą. Simboliškai artėjant Valentino dienai? Galbūt, tebūnie simboliškai, tik tą bombikę jau nuo gruodžio turiu namuose.

"Neužtenka būti užsiėmusiam - taip daro ir skruzdės. Klausimas yra - kuo jūs užsiimate."
Henry David Thor


Produktas: CEANO Raspberry putojanti vonios aromatinė priemonė
Gamintojas: "Cita Lieta Sia". Pagaminta Latvijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnina odą
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: nenurodytas, 1 vnt.
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Šnypščianti, kvapni ir vandenyje tirpstanti vonios priemonė.
Naudojimas: burbulą įdėkite į vonią pripiltą šilto (37–38ºC) vandens. Mėgaukitės kvapnia vonia.


Pakuotė visiškai paprasta, labai elementari polietileno plėvelė, kuria aptrauktas burbulas. Prie jos prilipintas lipdukas su sudėtinėmis dalimis ir gamintoju. Turiu atkreipti dėmesį, kad etiketėje esančios raidės nepatvarios ir itin greit nusitrina. o atrodo nei to burbulo per daug čiupinėjau, nei tryniau kažkur.

Kvapas jau per pakuotę jautėsi sintetinis vaisinis aromatas, kurios vonioje kelioms akimirkoms pakvipo kažkuo labai panašiu į avietes.

Konsistencija kieta. Sąlytyje su vandeniu burbulas ima šnypšti, burbuliuoti ir tirpti.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Persea Gratissima Oil, Sodium Chloride, Parfum, Aqua, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, CI 14720.


Poveikis.  Vonios bombos pagrindą sudaro sodra ir citrinos rūgštis - standartinis vonios bombų pagrindas dėl kurių įmestos į vandenį priemonės ima šnypšti, putoti, burbuliuoti ir tirpti. Sudėtyje dar yra avokadų ir saulėgrąžų aliejaus, lecitino, vitaminų C ir E. Na ir žinoma, neapsieita be konservanto, dažiklių ir parfumų, kad priemonė uoslę džiugintų kvapais, maloniai kvepėtų bei skleistų akiai malonų, spalvotą vaizdą.


Tik įkišus ranką jaučiu, kad priemonė nepaprastai greit minkština odos paviršių. Aha, sakysite taip nebūna? Ir būsite teisūs - toks efektas išgaunamas aliejų pagalba - jie prilimpa prie odos ir suteikia minkštumo, slidumo efektą. Labai džiugina, kad šioje priemonėje plėvelė neapsunkina odos, riebaliukas lengvas ir praktiškai nejaučiamas ant odos. Tiesa, apie kvapus. Tik įmetus į vonią burbulas akimirkai paskleidė labai stiprų vaisinį aromatą, labai primenantį avietes. Vos kelios minutės ir aromatas prislopo, kvapas tapo aiškiai sintetinis, dingo aviečių natos, tačiau nepaisant to, išliko malonus uoslei ir neerzino.

Pasimėgavau ir visai patiko: maloniai kvepėjo, vandenuką nudažė švelniai rausva spalva, odos paviršius tapo minkštas, nors paskui dar viską nuploviau duše. Ne pati geriausia, kokią naudojau, tačiau malonių emocijų paliko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai