EO LABORATORIE "Brasil" Revitalizing atkuriamasis rankų kremas su vaisių rūgščių kompleksu ir organiškos kavos ektraktu

Pasiskelbiau, kad grįžtu ir vėl dingau pusei savaitės! Tai naujienos pas mus didžiulės ir nuotaikų amplitudė tiesiog milžiniška. Tai savaitės viduryje mūsų grupė buvo uždaryta - vaikai turėjo kontaktą su Covid 19 sergančiu asmeniu, kas reiškia dvi savaites namie ir didžiulę riziką, kad vaikas gali susirgti. Žinau, daug kas sako, kad nieko čia baisaus, bet kai mūsų giminę šis virusas praretino, tai man baisoka. O dar kai kalbama apie didžiulę riziką tavo vaikui! Mama už vaiką gyvybę paaukoti gali be dvejonių, mama dėl vaiko nerimauja labiau, nei dėl kieno nors kito. Užsiregistravome saviizoliacijai ir nusprendžiau, kad visgi testą reiktų pasidaryti, juo lab kad kelias dienas savaitės pradžioje toks neaiškus buvo, lyg ir temperatūra ant ribos, lyg ir gerklę skauda (susirgęs gerklės skausmą įvardijo kaip pagrindinį požymį). Tai va, testui važiavome šeštadienį iš ankstaus ryto ir jau tos pačios dienos vakare galėjome pasidžiaugti neigiamu atsakymu. Liko savaitė saviizoliacijoje ir jei viskas gerai, bus galima grįžti į normalią rutiną. Nuotaikų amplitudė milžiniška ir dienos pabaigoje tiesiog nebenorėjau rašyti, norėjosi daugiau dėmesio skirti vaikui - dienos metu dirbu, tad nors esame kartu, bet dėmesio jam mažoka. Šiandien prie blogo pagaliau prisiruošiau ir noriu jums papasakoti ne pagal mano įprastą tvarką, ją kelioms savaitėms griausime, įrašuose bus tie produktai, kurie sparčiai tuštėja, o apžvalgos dar neturi. 

"Niekas daugiau manęs taip nestebina, kaip nenuginčijamas žmogaus gebėjimas sąmoningai keisti savo gyvenimą."
Henry David Thor


Produktas: EO LABORATORIE "Brasil" Revitalizing atkuriamasis rankų kremas su vaisių rūgščių kompleksu ir organiškos kavos ektraktu
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: suteikti švelnumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio poveikio
Tūris: 30 ml
Kaina: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Atkuriamasis kremas sukurtas rankų odai prižiūrėti. Sudėtis papildyta vaisių rūgštimis, organiniu kavos ekstraktu. Jis suteikia odai švelnumo ir glotnumo pojūtį. 
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį įmasažuokite į švarią rankų odą.


Pakuotė. Labai, labai minkšto plastiko tūbelė su nedideliu užsukamu plastiko dangteliu. Iš pirmo žvilgsnio gana paprasta: rudas dizainas su gelsvais intarpais. Šis kremas priklauso serijai iš trijų kremų, skirtų skirtingoms pasaulio vietovėms. Brazilija, kava ir simbolika. 

Kvapas. Kremą pirkau tikriausia pirmiausia dėl kavos ekstrakto. Aš taip norėjau tikėti, kad kremas kvepės kava, tačiau ne, kavos kvapo čia nėra - kvepia tiesiog kosmetiniu aromatu.

Konsistencija vidutinio tirštumo, turi riebumo.


Sudėtis: Aqua, Organic Coffea Arabica Seed Extract, Theobroma Cacao Seed Butter, Olea Europaea Oil, Elaeis Guineensis Butter, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Laminaria Digitata Extract, Sodium Pyrrolidone Carboxylic Acid, Passiflora Juice, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Panthenol, Urea, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate.

Be parabenų ir be silikonų.


Poveikis. Kodėl pirkau kremą? Man regis labai svarbu sau sąžiningai atsakyti, kodėl vienas ar kitas produktas atsiduria mano pirkinių krepšelyje. Aš labai norėjau kavos kvapo, siaubingai. Tiesiog dievinu rankų kremus, kurie kvepia kava. Jau planavau, kad nedidelis dydis keliaus į mano rankinę arba į darbą su manimi. Galvojau, kaip darbe pasitepusi kremu rankas įkvėpsiu kavos aromato, jis suteiks man žvalumo ir pagerins nuotaiką darbo metu. Deja, didelis nusivylimas, kad kavos aromato čia nė su žiburiu nerasi.

Užtat aš labai palankiai vertinu rankų kremo sudėtį: pagrindą sudaro krūva ekstraktų, sviestų ir aliejų; odai naudingų ir ją kondicionuojančių medžiagų. Atrodo ir poveikis turėtų būti stebuklingai geras, malonus, o kremas labai efektyvus? Hmm... žinokite nelabai man tas poveikis patiko. Man trūko intensyvesnio maitinimo, stipresnio drėkinimo, o atkuriamasis poveikis pasireiškė tik glotnumo ir švelnumo suteikimu. Koks čia atkūrimas? Tikriausiai prie visko dar reiktų pabrėžti, kad kremo konsistencija nėra mano mylimiausia - kremas lengvai įsimasažuoja į odą, regis akimirksniu susigeria, bet ant viršaus palieka jaučiamą sluoksnį. Standartiškai toks sluoksnis yra lipnus, riebus ar slidus. Šitas kremas suteikia kažkokią sunkią pudrinę plėvelę, kuri nei drėgna, nei riebi - tiesiog pudrinė. Hmm... tepu vakarais, nes dienomis nemėgstu to pudriško pojūčio ir šiaip tiesiog nesužavėjo. O gal reikėjo imti intensyviai drėkinantį iš Graikijos ar maitinantį iš Afrikos kremo variantą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų O.P.I. nagų lakas "I Vant To Be A-Lone Star" (NL T16).

Komentarai