PIRMAS ĮSPŪDIS. KYLIE SKIN by Kylie Jenner Face Moisturizer - veido drėkiklis visiems odos tipams

Šiandien buvo labai įtempta diena su milijonu labai smulkių darbelių. Jaučiausi įsitempusi, tad ėjau tapyti vaiko paveikslo ir užtrukau kiek ilgiau, žinoma, dar vakarienė šeimai, na ir nebeliko nei per daug laiko, nei jėgų blogui, tad šiandien trumpas įrašas, o rimtas temas pratęsime rytoj, gerai?

Šį kart mano rankose atsidūrė naujovė lietuviškoje rinkoje - Kylie Jenner veido priežiūros produkto mėginėlis, tad labai labai, net labai nekantravau pabandyti ir sužinoti, kokius stebuklus daro veido drėkiklis. Išbandžiau, mėginio nuomonę susidariau ir noriu trumpai papasakoti ką galvoju.


Ką žada gamintojas: Šį veido drėkiklį sudaro raminantys ir maitinantys ingredientai, kurie padeda sudrėkinti odą nesuteikiant sunkumo ar riebumo jausmo. Tinka visų tipų odai. Formulė sudrėkina odą neriebindama jos. Avižų ir apelsinų žievelių ekstraktai padeda nuraminti ir suminkštinti odą, o taukmedžio sviestas padeda ją sudrėkinti. Naudokite ryte, kad sukurtumėte puikų pagrindą savo makiažui arba prieš miegą, kad oda būtų nuolat drėkinama, kol miegate.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:
-  Taukmedžio sviestas - suteikia stiprų drėkinimą;
-  Natrio hialuronatas - hialurono rūgšties darinys, kuris padeda drėkinti ir glotninti odą;
-  Glicerinas - padeda subalansuoti ir išlaikyti drėgmę odoje.
Be kvapiklių.
Naudojimas: Tepti and veido ir kaklo odos pagal poreikį.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Water/Aqua, Isopropyl Palmitate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Jojoba Esters, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Coco-Caprylate/ Caprate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 40, Chlorphenesin, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Carbomer, Musa Paradisiaca (Banana) Leaf Extract, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Fructose, Ethylhexylglycerin, Aminomethyl Propanol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Withania Somnifera Root Extract, Backhousia Citriodora Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopherol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Oil.


Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 52 ml
Kaina: 29,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Pirmiausia šiek tiek apie sudėtines dalis. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis atrodo gerai, žaliuoja, mažai vidutinio saugumo ingredientų. Priemonės pagrindą sudaro vanduo ir krūva rišiklių, emulsiklių bei keli minkštikliai. Silikonas, glicerinas ir taukmedžio sviestas. Nustebau gana aukštai radusi konservantą, kuris žymi 1% ribą sudėtinėse dalyse, tad visi tie gerieji ingredientai ir ekstraktai sudaro mažiau nei 1% kremo... Dažnai tokiais atvejais atrodo, kad visi gerieji ekstraktai įrašyti tik dėl vaizdo - vargu ar daug įtakos gali daryti tokie mažučiai lašeliai kreme. Bet, iš sudėties nedarome pirminių išvadų ir bandome.

Veido kremo konsistencija tuos kelis pabandymus man patiko, ji greit susigeria į odą, lengvai įsimasažuoja ir atrodo iš kart suteikia drėkinimo efekto. Veido oda tampa švelni, o paviršius kiek slidus - čia tikriausiai tas silikonas. Deja, bet po po kelių valandų pastebiu, kad odai siaubingai trūksta drėkinimo, man norisi dar kart patepti veidą kremu, kuris pakankamai sudrėkintų odą. Paprasčiausiai šis kremas nepakankamai drėkina sausą odą. Intensyvesnis man pasirodė tik švelnumo efektas, o va drėkinimas trumpalaikis. Gal tiesiog ne mano odos tipui? Apskritai, kas kuria drėkiklius visiems odos tipams? Suprantu, kad galbūt riebiai ar mišriai tokio drėkinimo pakaktų, bet sausą odai jau po 2-3 val niežti, tempia ir norisi kuo greičiau pasitepti kažkuo rimtesniu. 

Gal tiesiog ne man? Kremas man pasirodė labai neskalsus, greit naudojasi, sudėtis ne pati vertingiausia, tad aš už tokią kainą kremo nepirkčiau - yra geresnių ir pigesnių drėkiklių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai