2021 pavasario - vasaros tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Nagų tendencijos standartiškai yra vienos iš jūsų skaitomiausių ir mylimiausių, ypač pastaraisiais metais, kai dauguma tvarkėsi nagus namuose arba išmoko juos susitvarkyti. Ką gali pasiūlyti tendencijos, paveiktos pasaulinės pandemijos? Regis viskas šiais daug ramiau, kukliau ir paprasčiau. Tai nebūtinai blogai, viskas priklauso nuo požiūrio, tiesa? Ką gi, žiūrime, ką mums siūlo tendencijos.

ČIA

NAGŲ FORMOS:
1. Trumpi


2. Ovalios formos


3. Itin ilgi


SPALVOS:

1. Permatomas nagų lakas


2. Neutralios spalvos


3. Rožiniai


4. Juodos spalvos


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Šiais metais nagų tendencijose nėra jokios dramos. Ar reikia sakyti kodėl? Žinoma, tai mūsų garsusis Covid-19 privertęs sustoti visą pasaulį. Manikiūro tendencijos šiais metais labai kuklios, sakyčiau net skurdžios. Populiariausia nagų forma - trumpa, nes gi pas manikiūro meistrą nueiti dar visai nesena buvo labai sudėtinga. Arba, kaip patogu - itin ilga, jei gelinių nepavyko nusiimti namuose.

Vyraujančios spalvos labai natūralios ir neutralios - permatomas nagų lakas ir ramios, neišsiskiriančios spalvos. Taip nagus namuose gali nusilakuoti bet kuri, tiesa? Na o jei norisi spalvų - tendencijos siūlo mergaitiškas rožines ar ryškias juodas. Ech, kažkaip šiemetinėmis nagų tendencijomis nusivyliau, tačiau ar vargu galėjau tikėtis ryškių manikiūrų, įmantrių nagų dailių ar įmantrių spalvų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Yep, tikrai kad nuobodžios tendencijos, bet ir metai nuobodūs, man atrodo bus - tokie pat kaip ir praėjusieji, jei tik ne blogesni pandemijos prasme :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam.
      Niekas nežino, kaip bus šiais metais, bet kažkada šita pandemija turės baigtis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą