2021 pavasario - vasaros tendencijos: makiažas

Regis labiausiai per prabėgusį laiką labiausiai pasikeitė visų mūsų makiažo rutinos: dauguma mūsų visiškai atprato dažytis ir tik retkarčiais per darbo susirinkimus prie Zoom programėlės, per nuotolinius pokalbius kiek pasiryškindavome veido bruožus. Vienos ryškino tik antakius, kitos rinkosi kiek pakontūruoti veido odą. Dauguma taip gyvenome visus metus, tad reikia tikėtis, jog šie metai bus geresni, laisvesni ir progų pasipuošti dar tikrai bus. 

O kol kas, kviečiu pasižiūrėti į naujojo sezono tendencijas.

ČIA


1. Itin natūralus makiažas arba "no makeup" makeup


2. Šlapio efekto veido odos švytėjimas


3. Skaistalai


4. Raudonos spalvos lūpos


5. Tamsių spalvų lūpos


6. Lūpų dažų sluoksniavimas: ombre, pereinančios spalvos ir kt.


7. Šviesinti antakiai


8. Stori, juodi akių pravedimai


9. Dūminis makiažas


10. Mėlyni akių šešėliai


11. Spalvoti akių šešėliai ir pravedimai


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros makiažo tendencijose?

Makiažo tendencijos šiais metais nieko itin naujo nesiūlo. Tarp tendencijų labai aiškiai dominuoja natūralus makiažas ir sveikai atrodanti veido odai su trupučiu šlapio efekto hailaiteriu ar rožiniais skaistalais, suteikiančiais gaivumo makiažui.

Makiažo meistrai siūlo rinktis ryškiai raudonas, tamsias lūpas arba išbandyti neįprastus sluoksniavimus. Ombre efektas, tarsi nuvalgyti lūpų dažai ar lūpų dėmės siūlo eksperimentuoti ir pažaisti su įvairiais dažų efektais. Jei nusibodo vienodas makiažas ar norisi kiek paeksperimentuoti, tendencijos siūlo švelnų dūminį makiažą ar ryškius, storus akių pravedimus. Galiausiai negalime pamiršti ir mėlynų ar spalvingų akių šešėlių.

Lyg ir nieko naujo, tačiau vilties yra: natūralumas, vyraujantis tarp tendencijų palieka vietos eksperimentams ir fantazijai. Gal ne tiek daug, kiek anksčiau, tačiau pakankami.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai