W7 "In the Nude" natūralių atspalvių akių šešėlių paletė

Apie W7 kosmetiką buvau girdėjusi visai nemažai, tačiau labai kontraversiškų nuomonių: vienoms jos labai patinka, kitos - jas peikia, dar kitos, vertina jas kaip Urban Decay "Naked" palečių dublikatus. Smalsumas mane nugalėjo ir pavasario pabaigoje nusprendžiau įsigyti, išbandyti ir įsitikinti, kokia gi ta kokybė iš tikrųjų?

Jei tiki, pamatysi.
Jei gerai elgiesi, gausi. Šiandien pamąstyk, kuo tiki, ką matai ir ką darai, - tada suprasi, kur dabar esi ir kaip gali patekti ten, kur trokšti.



Produktas: W7 "In the Nude" natūralių atspalvių akių šešėlių paletė
Gamintojas: "NWarpaint Cosmetics" Ltd. Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trūksta pigmentacijos
Tūris: 15,6 g
Kaina*: 11,49 EUR
Kur galima įsigyti: topbeauty, parfumeria.lt
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: W7 In The Nude akių šešėlių paletė susideda iš 12 stipriai pigmentuotų akių šešėlių. Šešėliai ilgai išsilaiko ir nėra linkę sukristi, todėl juos galima naudoti ir be akių šešėlių pagrindo. Stipri metalinė pakuotė leidžia nešiotis W7 In The Nude akių šešėlių paletę rankinėje ar bagažo krepšyje be jokios sugadinimo rizikos. W7 In The Nude akių šešėlių paletės spalvų gama varijuoja nuo natūralių rožinių iki auksu žėrinčių slyvinių atspalvių.


Pirmiausia noriu pradėti nuo pakuotės - man patinka metalinė, tvirta akių šešėlių pakuotė, kuri puikiai tarnaus tuomet, kai norėsis tvirtos, kelionėms tinkamos pakuotės. Gale yra sudėtinės dalys ir neva akių šešėlių paveiksliukai, kurie man visai neatitinka realių spalvų...

Viduje labai pasigedau veidrodžio, kuris būtų pravertęs ir padėjęs sukurti idealios kelioninės paletės įvaizdį. Viduje plonais stačiakampiais sudėtos 12 akių šešėlių spalvų.

Kvapas. Kaip ir visų akių šešėlių produktų.

Konsistencija. 9 iš 12 spalvų daugiau arba mažiau blizgios ir tik 3 atspalviai matiniai. Atspalviai gana sausi, pudriniai, ne mano mėgstamiausias pasirinkimas.


Sudėtis: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide.
May contain: CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 77891, CI 77742, CI 77007, CI 77266.


Poveikis. Pirmiausia pradėkim nuo to, kad pakuotėje dar turime ir akių makiažo šepetėlį, kuris visiškai niekam tikęs. Nors ir paima spalvos, bet sunkiai dengia ant voko ir nieko gero su tuo šepetėliu tikrai nesusikursite. Nors ir palikau paletėje šepetėlį, bet neketinu jo naudoti, ko jau ko, bet normaliam makiažui geri šepetėliai būtini.

Man nepatinka akių šešėlių pigmentacija - ji nėra tragedija, tačiau labai labai prasta - šešėliai paletėje atrodo skirtingų spalvų, bet dengiant ant vokų odos viskas gaunasi labai panašiai. Ir pasižiūrėjus į patepliojimus ant rankų, atrodo bus gerai, bet negerai, labai negerai, kai pradedi dažytis - šviesios spalvos visiškai neturi pigmento, tamsiomis - neįmanoma išgauti norimo ryškumo. Kaip gaila, nes paletėje spalvos atrodo tikrai dailiai. Žiūrint į paletę įsivaizduoji, kad turi viską, ko reikia neutraliam kasdieniam makiažui. Bet ne!

Taip, situaciją pagerina akių šešėlių pagrindas bei šepetėlio supurškimas makiažo fiksatoriumi (tačiau nuotraukoje viską dariau be pagalbinių priemonių, kad parodyčiau, koks iš tiesų rezultatas). Tai nuotraukoje yra ryškiausias variantas, kokį man pavyko išgauti su pačiomis tamsiausiomis ir šviesiausiomis spalvomis. Visiška nesąmonė, nes neatrodo nei ryškiai nei intensyviai - nieko gero... Be to, šešėliai stipriai byra paimant iš paletės - pusę paimto kiekio nubyra ir gal tik trečdalis šešėlių kiekio patenka ant vokų!!! Net ir dengiant vieną atspalvį rezultatas manęs visai netenkina...


Galiausiai norisi pakalbėti ir apie išlikimą... Problema ta, kad su didesnėmis pastangomis susitvarkau makiažą, o po valandos ar poros, visi blizgių atspalvių blizgučiai nukrenta po akimis, nukeliauja veido odos ir makiažas atrodo netvarkingai. Maždaug 3-4 val. spalvos nublunka ir netenka ryškumo, ir šiaip, mano akių makiažas laiko vos 4-5 valandas (be papildomų priemonių)! 

Reziumuojant - paletė visiškai neverta jūsų dėmesio, net jei tik pradedate žaisti su spalvomis... Nėra pigmentacijos, spalvos nesiskiria viena nuo kitos, neišgaunamas paletėje esantis spalvos intensyvumas, stipriai byra, nesilaiko ant akių, sunkiai dengiasi, sukelia papildomų problemų... Tad mano mielosios, jei ieškote panašios kainos palečių akių makiažui, jau geriau pirkite Sleek (labai panaši kaina) - W7 neverta nei jūsų pinigų, nei jūsų laiko...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai