PIRMAS ĮSPŪDIS. UOGA UOGA "Tyliai sukasi saulė" drėkinamasis kūno kremas su apelsinų aliejumi ir juodųjų serbentų ekstraktu visų tipų odai

Pirmieji įspūdžiai tęsiasi... Šiandien bandžiau suskaičiuoti lietuviškus kosmetikos ir priežiūros gamintojus: pirmoji tikriausiai buvo Margarita, paskui Rasa, Uoga Uoga, Vivi, Green Feel, Oda, Ellame, Melisa, Plukė, Raskila, Manilla, Mama supa, Leila, Kvapų namai, Gamtos kerai, Ambroozija, Saflora... daug, nemažai ir nepaminėjau...

Uoga uoga mano namuose viena iš senbuvių ir labai artima jaunatvišku maksimalizmu, smagu, kad nuolat atnaujina asortimentą ir stengiasi pasiūlyti vis naujų produktų. Todėl visuomet smagu bandyti šios kompanijos gaminius, net jei tai tik mėginio dydžiai ir susidaromas tik pirmasis įspūdis. Tad šiam kartui - kūno kremas, kvepiantis apelsinais!


Ką žada gamintojas: O aš po apelsinų medžiu...
Šis apelsinais dvelkiantis kūno kremas - tobulos konsistencijos ir atostogų aromato derinys. Citrusiniai kvapai aromaterapijoje jau nuo seno laikomi nuotaiką gerinančiais. O ar gali būti geriau, kai savam vonios kambary pasijunti pakiliai lyg kurorte? Gali. Dar gali būti tobulos odos pojūtis, kurį patirti padės kreme esantys drėkikliai - alavijas ir glicerinas. O sviestmedžių, sezamų, alyvuogių, migdolų ir šaltalankių aliejai pasirūpins, kad tobulo švelnumo jausmas užplūstų ir pačią sausiausią odą. Svarbu nepamiršti juo teptis! Ir nepamiršti, kad į kremą mes dar įlašinome juodųjų serbentų ekstrakto, kad tavo kūno oda neliktų be vitaminų.
Naudojimas: Ar gali būti geriau, kai savam vonios kambary pasijunti pakiliai lyg kurorte? Gali. Kai pajunti, kad tavo oda tobula... Tuo pasirūpins kreme esantys drėkikliai - alavijas ir glicerinas. O sviestmedžių, sezamų, alyvuogių, migdolų ir šaltalankių aliejai sušvelnins net itin sausą odą. Dar mes įlašinome juodųjų serbentų ekstrakto, kad tavo kūno oda neliktų be vitaminų. Geriausia laikyti šaldytuve.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis:
 Aqua (vanduo), Sesamum Indicum Seed Oil (sezamų aliejus)*, Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus)*, Butyrospermum Parkii Butter (sviestmedžių aliejus)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Glycerin (augalinis glicerinas), Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), Xanthan Gum (ksantano guma), Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract (alavijų sulčių ekstraktas)*, Ribes Nigrum Fruit Extract (juodųjų serbentų ekstraktas), Alcohol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus)*, Citral**, Limonene**, Linalool**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 9,95 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Uoga Uoga salelėse


Mano potyriai. Pirmiausia nesuprantu, kodėl gamintojas sako, kad tai drėkinamasis kremas? Nes man jo konsistencija gana sunki, rieboka, todėl tai tikrai nėra lengvas drėkinamasis kremas - tai maitinantis kremas. Ir maitinimą odai, juo pasitepusi aš jaučiu - ne drėkinimą, o maitinimą. Kremo mėginio mano visai kūno odai nepakako, kremas susigėrė greitai, o oda norėjo daugiau. Priemonė suteikia odai maitinimą dingsta pasausėjimai, kurie rudenėjant vis dažniau pasirodo ant mano odos, tačiau nepalieka nei riebumo, nei lipnumo. Aišku, kad dar kuris laikas jaučiasi ant odos paviršiaus, bet pojūčiai normalūs ir neerzinantys.

Man kremas patiko - geras, paprastas kūno kremas, kuris turėtų neblogai pamaitinti pasausėjusią odą. Nesu tikra dėl kvapo - man tas apelsino žievelių aromatas nelabai patinka - taip natūralus kvapas, tačiau nesu didelė citrusinių kvapų mėgėja - daug labiau patiktų vaisių ar gėlių aromatai. 

Ir mane nustebino sudėtyje esantis alkoholis - suprantu, kad gamintojas nori konservuoti priemonę tam, kad ją būtų galima naudoti ilgiau, tačiau galioja tik 6 mėnesius nuo pagaminimo. O ir šiaip - konservantai ir natūrali kosmetika man kažkaip nesiriša. Tačiau čia tik šiaip pamąstymai, o grįžtant prie kremo - pirmasis įspūdis geras, pirkčiau tokį kremą, tačiau tik tuo atveju jei galėčiau rinktis sau mielesnį kvapą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai