PIRMAS ĮSPŪDIS. VICHY Slow Age paakių kremas

Pirmas įspūdis apie naujieną Lietuvoje - Slow Age liniją, kuri skirta tiek prevencijai, tiek senėjimo gydymui. Gamintojo reklama man asmeniškai labai imponuojanti: stresas, aplinkos užterštumas, žalinga saulė... nepalankūs veiksniai kenkia mūsų odai ir ji linkusi greičiau senti. M-hu, tiksliai apie mane, man tikrai neramu dėl greičiau senstančios odos, todėl ar ši linija gali būti išsigelbėjimas? Išbandžiau paakių kremą, taip taip, paakiai yra mano probleminė zona. Ir noriu trumpai papasakoti įspūdžius sunaudojus pakuotę.



Ką žada gamintojas: Padeda koreguoti jau esančius ir sulėtina naujų senėjimo požymių atsiradimą.
Paakių oda yra ypač jautri ir pažeidžiama, ją labiau veikia aplinkos faktoriai, nuovargis ir stresas. Stipraus poveikio kremas padeda sumažinti paburkimus, patamsėjusius paakius, raukšles, suglebimą. Sukurta naudojant antioksidacinį baikaliną, iš probiotikų išgaunamą Bifidus, mineralizuojantį terminį „Vichy“ vandenį, ginkmedžio lapų ekstraktą ir kofeiną. Rezultatas: akimirksniu oda aplink akis atrodo labiau sudrėkinta ir švelnesnė; diena po dienos tampa lygesnė ir šviesesnė. Išbandyta prižiūrint dermatologams ir oftalmologams. Tinka jautrioms akims. Hipoalerginis. Sudėtyje nėra parabenų ir kvėpiklių.
Naudojimas: Ryte ir vakare, švelniai tapšnojant, bevardžiu pirštu paskirstykite kremą ant odos aplink akis.

Linijos gaminiai

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter/ Shea Butter, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Paraffin, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Pentylene Glycol, PEG-20 Stearate, CI 77891, CI 77491, Stearyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Isobutane, Triethanolamine, Dimethiconol, Caffeine, Isohexadecane, Myristic Acid, Sodium Benzoate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Adenosine, Boron Nitride, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Scutellaria Baicalensis Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Cetyl Alcohol, Polysorbate 80, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/ Vinylidene Chloride Copolymer.

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 15 ml
Kaina: 24,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad priemonės kvapas keistas, nors ir labai silpnas. Tačiau panagrinėjus sudėtį aišku, kad kvapniųjų medžiagų sudėtyje nėra, todėl tas silpnas kvapas yra natūralus, susidaręs gamybos metu.

Kremas dažytas kremine spalva ir yra gana lengvos konsistencijos. Iš tiesų, į odą geriasi greitai ir mano paakiai reikalauja gana daug priemonės. Atrodo tepu tepu, o mano odai aplink akis vis negana. 

Naudodama mėginį pastebėjau, kad jis drėkina odą, tačiau jokio poveikio savo raukšlelėms, tamsiems paakiams ar kitoms problemoms nepastebėjau. Manau, kad mėginio nelabai pakanka tvirtai nuomonei, tikriausiai reiktų panaudoti ilgiau. Bet kol kas, didelio įspūdžio tikrai nepaliko, o labai gaila. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai