CATRICE Gel Like 2in1 nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas

Apie nagų priežiūros priemones kalbu palyginus retai - jei atvirai, stengiuosi sunaudoti turimas ir tik tada keliauti prie kitų, nes tikriausiai, jei pačios lakuojatės nagučius, puikiai žinote, kaip greitai atidaryti buteliukai tampa nebenaudojami, priemonės sutirštėja ir tenka mesti lauk. Todėl labai stengiuosi pradariusi tą vieną, jį ir naudoti iki tol, kol jis tinkamas naudoti. 

Pastaruoju metu naudojau Catrice priemonę, kuri skirta naudoti tiek kaip nagų lako pagrindas, tiek kaip viršutinis skaidrus nagų lakas, bei turėtų suteikti gelinių nagų efektą visiems įprastiems mūsų nagų lakams - o kaip man patiko ir kokia jo kokybė? Kviečiu paskaityti įraše.

Kad ir kaip stengsiesi išvengti sunkumų, vis vien su jais susidursi - ypač tada, kai labiausiai stengsiesi jų išvengti! Išsiaiškink, kuo tave gąsdina iškylantys sunkumai, ir drąsiai juos pasitik. Jei baimę rausi iš pašaknių, lengviau įveiksi sunkumus.


Produktas: CATRICE Gel Like 2in1 nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: nagams 
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteikia nagams spindesio
Labiausiai nepatiko: greitai sutirštėja ir nebėra tinkamas naudoti
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Viršutinis nagų lako sluoksnis, gali b9ti naudojamas ir kaip nagų lako pagrindas. Formulė greitai džiūva, lakas išlygina nago struktūrą, ilgai išlieka.

Sudėtis: ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CI 60725 (VIOLET 2).

Tinka veganams


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas paprastas - cilindro formos, skaidraus stiklo, užsuktas baltu plastikiniu dangteliu. Šepetėlis vidutinio storio ir vidutinio ilgio, patogus naudoti ir man patinka. 

Šitą priemonė naudojau dažniausiai pagrindui, kad pagerinti nagų lako sukibimą su nagu ir čia aš kaip ir neturiu jokių priekaištų ar pastebėjimų. Neblogas, bet nepasakyčiau, kad labai stipriai prailgintų manikiūro laikymą. Normaliai, tiek, kiek ir dauguma tokio tipo priemonių.

Na, o kaip viršutinį sluoksnį bandžiau tik kelis kartus. Žemiau įkėliau nuotrauką kaip atrodo tas pats lakas su ir be viršutinio sluoksnio. Manikiūro išlikimą prailgina 1-2 dienas ir tai nėra drąstiškai daug, normalu.

Ranka ant viršaus - su viršutiniu nagų laku.
Apačioje - be.

Tačiau man nepatinka, kaip greitai nagų lakas sutirštėjo ir yra nebetinkamas naudoti. Sunaudojau tik truputį daugiau nei pusę buteliuko ir jis jau dengiasi ant nago sunkiau, o išdžiūvus ant paviršiaus pasirodo burbuliukai. Tad priemonę metu lauk, labai gaila kad taip greitai.

Na, o verdiktui, nebloga, bet sekančiam kartui rinkčiausi įsigyti pagrindą, kuris stiprintų nagus ir visgi norėčiau pabaigti didžiąją dalį buteliuko, o ne mesti priemonė lauk.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai