TISH & SNOOKY'S MANIC PANIC N.Y.C. "Dreamtone" flawless foundation and colour corrector - makiažo pagrindas ir spalvos koreguoklis (atspalvis "Virgin" (whitest white))

Ei merginos! Ar dažnai pasitaiko nusipirkti netinkančio atspalvio makiažo pagrindą? Su per šviesiais paprasta - pakanka kiek daugiau padirbėti su tamsesnėmis sausomis priemonėmis ir išgausime normalų rezultatą. O ką daryti su pernelyg tamsiais makiažo pagrindais? Minimaliai juos pašviesins kiek šviesesnė fiksuojanti pudra. Tačiau situacijos labai nepagerins. Aš rekomenduoju nusipirkti šviesinančią priemonę, skirtą makiažo pagrindams, su ja pavyks padaryti makiažo pagrindą šviesesniu.

Aš nusipirkau Manic Panic baltą pudrą, kuri skirta pašviesinti makiažo pagrindus ir žinoma, tinka naudoti viena. Juk artėja Halloween'as! Nežinau ar švenčiate, bet jei darotės baisius makiažus, piešiate ant veido ar kūno, tuomet ši pudra pasitarnaus ten, kur reikia baltos spalvos. Pasižiūrim, kaip ji veikia?

Kai tavo protas įsikimba į praeities klaidas, kurį laiką pasėdėk ir pajusk, ką tai sukelia. Paskui pasakyk tam jausmui, kad jis tau nebenaudingas ir jam laikas trauktis. Ištark tai balsiai! Išsikelk naują siekį ir padaryk vietos geroms mintims plūsti.


Produktas: TISH & SNOOKY'S MANIC PANIC N.Y.C. "Dreamtone" flawless foundation and colour corrector - makiažo pagrindas ir spalvos koreguoklis (atspalvis "Virgin" (whitest white))
Gamintojas: "Tish & Snooky's NYC" inc. Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pašviesina makiažo pagrindą
Labiausiai nepatiko: su kai kuriais makiažo pagrindais sunkiai maišosi
Tūris: 30 ml
Kaina*: 13,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Esi itin šviesios odos, tad sunkiai pavyksta rasti tinkamo atspalvio makiažo pagrindą? Manic Panic "Dreamtone" - pašviesins jūsų turimą priemonę, nekeisdamas jo savybių ir tekstūros.
SVARBU: nenaudoti daugiau kaip 30% šios priemonės, santykiu su priemone, kurią šviesinate.
Priklausomai nuo jūsų turime produkto sudėties, gali sunkiau susimaišyti.


Pirmiausia reikia pradėti nuo to, kad makiažo pagrindas atkeliavo skaidrioje plastiko dėžutėje, kurią iš karto išmečiau lauk - jokio informacijos ten nebuvo, todėl laikyti ją nėra prasmės. Makiažo pagrindo pakuotė skaidraus stiklo buteliukas su užsukta juoda plastikine pompa ir dangteliu. Paprastas ir elementarus dozavimas.

Kalbant apie dizainą - jame tik juodos spalvos užrašai bei šikšnosparnių paveiksliukai, kurie labai aiškiai leidžia suvokti, kad makiažo pagrindą galima naudoti ir neįprastiems makiažams atlikti.


Kvapas. Primena daugumos makiažo pagrindų, nieko išskirtinio čia nėra.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, turinti lengvą slydimą ir vos vos riebaliuko. Pastarasis praktiškai nejaučiamas, todėl priemonės nereiktų bijoti ir riebią odą turinčioms merginoms.


Sudėtis: Water, Titanium Dioxide, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol Stearate SE, Stearic Acid, Propylene Glycol, Jojoba Oil, Triethanolamine, Magnesium Aluminium Silicate, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA.

Veganiškas.
Be parabenų.


Poveikis. Šitą makiažo pagrindą vieną kart bandžiausi tepti ant veido odos, neketinu nuolat dėvėti baltos, tačiau buvo smalsu, kaip ji jaučiasi ant veido. Priemonė labai lengvai skaidosi, gana greit džiūva ir suteikia odai šviesesnį atspalvį. O jaučiasi grynai kaip įprastas makiažo pagrindas. Ir atspalvį suteikia ne grynai baltą, o tik pašviesina odą, todėl tikriausiai nelabai tiks baisiems makiažams, nebent dengsite nesklaidydami ir lauksite, kol išdžius.

Tačiau aš neketinu produkto naudoti kaip vieno ir/ ar vietoj makiažo pagrindo. Nusipirkau jį pašviesinti turimus per tamsius makiažo pagrindus. Ilgai galvojau, kaip jums geriau parodyti priemonės poveikį? Nusprendžiau jį pamaišyti su keliais turimais makiažo pagrindais, skirtingų tekstūrų, tirštumų ir žinoma, atspalvių.


Nuotraukoje viršuje ant paletės dėjau matote Manic Panic makiažo pagrindą. Žemiau, dviemis eilutėmis dėjau po lašiuką arba pompos paspaudimą turimo makiažo pagrindą. Viršutinę eilutę palikau tokią, koks yra makiažo pagrindas, tuo tarpu apatinėje - tas pats makiažo pagrindas, tik sumaišytas su trupučiu Manic panic priemonės. Kaip matote, spalva nesikeičia labai drąstiškai, sakyčiau daugiausiai per vieną atspalvį. Su skystesnėmis priemonėmis šviesinimas matosi intensyviau, su tirštesnėmis mažiau, nors dengiant ant veido šviesus atspalvis dar paintensyvėja, tad gaunamas geresnis rezultatas - spėju, kad ant paletės nesumaišiau priemonių itin gerai. Na, o apie baltą pagrindą - net nekalbu - maišyti su juo sunku ir rezultatas matomas tik dengiant ant odos. 

Man nelabai patinka, kad priklausomai nuo makiažo  pagrindo, šviesintojas gali sunkiai maišytis ir šviesinimas bus mažesnis, sunkiau matomas, teks ilgiau pavargti norint išgauti reikiamą spalvą, tačiau reiktų nepamiršti, kad į turimą kiekį "Manic Panic" pudros galima dėti tik 30%. Reiškia 3 įprasto makiažo pagrindo pompos paspaudimai su 1 manic panic, daugmaž. 

Gamintojas dar sako, kad Manic Panic nekeičia tekstūros, tačiau tikrai keičia, priemonės tampa tirštesnės ir tai akivaizdu, tačiau padengimas ir pojūčiai ant veido lieka visiškai tokie pat.

Tikrai neblogas produktas, kuris dažniausiai veikia taip, kaip norisi. Tiesa, tai pirmoji tokio tipo priemonė, kurią turiu, todėl man norėtųsi išbandyti ir kitų. Girdėjau The Body shop turi neblogus? Gaila, kad mūsų rinkoje tokio tipo priemonių nėra daug. Na, o Manic Panic kol kas man visai patinka, veikia kaip reikia, tad naudosiu ir toliau. Ar rekomenduočiau pirkti - taip, priemonė veikia, tik riektų iš karto nusiteikti, kad ne su visais makiažo pagrindais veiks tobulai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai