COLLISTAR "Your SPA at Home" kūno šveitiklių rinkinys: "Talasso-Scrub" gaivinamasis druskų šveitiklis su eteriniais aliejais + "Anti-Age Talasso" nuo odos senėjimo Talasso šveitiklis su Sicilijos citrusiniais vaisiais

Išmiegojusi ir parą pailsėjusi po truputį atgaunu jėgas ir noriu vėl grįžti prie įprasto rašymo tempo. Vakar sulaukiau nemažai siuntinukų su kompanijų naujienomis, tad šiandien, jei oras ir apšvietimas mus lepins, būtinai noriu nufotografuoti ir pradėti naudoti bei testuoti. Su apžvalgomis labai nesinori užsitęsti, tačiau ir rašyti nuomonę po vieno ar poros pabandymų taip pat ne mano stilius. Tad labai tikiuosi kad neužtruksiu ir viską pabandysiu, viskam prisiruošiu laiku. Turiu jums ir prizų naujam konkursui, kurie netrukus turėtų pasirodyti vienoje ar kitoje mano paskyroje. Tad sekite naujienas. Tiesa, tikriausiai smalsu, kodėl mano prizai beveik visuomet būna nedideli? Aš manau, kad mažesniais galiu pradžiuginti daugiau žmonių, o gauti kad ir mažytę smulkmeną visuomet būna malonu, tiesa?

Šį rytą prisiruošiau jums parašyti apie kūno šveitiklius iš Collistar. Šios kompanijos kosmetika yra naujiena tiek mano bloge, tiek (jei atmintis neapgauna) man vonioje. Collistar kompanija yra italų prekinis ženklas, kuris leidžia tikėtis kokybiškų, veiksmingų produktų, ir kaip žada pakuotė - sukurti tikrą SPA mūsų namuose.

Ar gyveni visavertį gyvenimą, ar tavo saviraiška atvira ir nuoširdi, o gal užsidarai narvelyje, susipančioji ir neleidi atsiskleisti savasčiai? Šiandien panagrinėk, kokias ribas nusistatai ir nuspręsk, kaip išsilaisvinti.
Išsilaisvinimas - nepakartojamas jausmas.



Produktas: COLLISTAR Your SPA at Home kūno šveitiklių rinkinys: "Talasso-Scrub" gaivinamasis druskų šveitiklis su eteriniais aliejais + "Anti-Age Talasso" nuo odos senėjimo Talasso šveitiklis su Sicilijos citrusiniais vaisiais
Gamintojas: "Collistar" S.p.A. Pagaminta Didžiojoje Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus poveikis
Labiausiai nepatiko: nedidelio kiekio priemonių pakanka trumpam
Tūris: 150 g + 150 g
Kaina*: 24,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Spa jūsų namuose su nepakartojamais Talaso šveitikliais! Nepraleiskite progos išbandyti nepakartojamus talaso šveitiklius kūnui – populiariausius Collistar Tobulo kūno linijos produktus Italijoje ir atraskite visus jūros druskų (talasoterapija) bei natūralių aliejų (aromaterapija) teikiamus malonumus tiesiog jūsų namuose, kaip tikrame SPA salone. Išskirtiniame rinkinyje siūlome išbandyti  du skirtingus talaso šveitiklius, švelninančius, glotninančius ir visiškai atnaujinančius kūno odą.

Talasso-Scrub. Gaivinamasis druskų šveitiklis su eteriniais aliejais
Tai daug daugiau nei paprastas kūno šveitiklis; tai unikali priemonė atgaivinanti ir atnaujinanti epidermį. Jūros druskos pašalina negyvąsias odos ląsteles, oda tampa švari ir švelni.  Regeneruojančios šveitiklio sudedamosios dalys atnaujina odą. Avokadų, makadamijų, migdolų, kukui riešutų ir sojų aliejai švelnina, ypatingai drėkina odą, bei suteikia paviršiui šilkinio glotnumo. Apelsinų, mėtų, rozmarino aliejai suteikia energijos, sukuria intensyvų gyvybingumo pojūtį.

Anti-Age Talasso Scrub. Kūno šveitiklis nuo odos senėjimo su Sicilijos citrusiniais vaisiais
Tai išskirtinis odą atkuriantis kūno šveitiklis, kuris padeda kovoti su odos senėjimu; kūno oda iš karto tampa švytinti ir elastinga. Šiame kūno šveitiklyje su eteriniais aliejais, apelsinų žiedais ir Sicilijos citrusiniais vaisiais dera talasoterapijos ir apelsinų terapijos privalumai; jis atlieka 4 skirtingas funkcijas:

1) Šveičia ir atnaujina odą: jūros druskos pagerina odos ląstelių apykaitą.
2) Veikia prieš laisvuosius radikalus ir skaistina odą: jame gausu alfa hidroksi rūgščių flavonoidų ir vitamino C, Sicilijos citrusinių vaisių, kurie padeda kovoti su odos senėjimu ir saugo, kad ant odos neatsirastų odos netolygumų.
3) Atkuria ir kovoja su odos senėjimu: prabangus „L22® Complex“ padeda atkurti vandens ir lipidų pusiausvyrą, kuri būdinga jaunai odai.
4) Atgaivina: Sicilijos citrusinių vaisių ir apelsinų žiedų eteriniai aliejai tonizuoja ir padeda veikliosioms medžiagoms stipriau veikti.


Tikriausiai čia yra kažkokia speciali pakuotė, nes abu šveitikliai tikrai nėra pilno dydžio, o pasižiūrėjus kitus produktus, šituos šveitiklius galima rasti ir normalaus, įprasto dydžio pakuotėse. Kita vertus, priemonės tokiuose rinkiniuose parduodamos jau senokai, tad gal čia kompanijos politika - išbandyti mažesnes pakuotes ir kelių produktų iš karto, o tuomet jau pasirinkti mėgstamiausią?

Didžiulė kartoninė dėžutė viduje turi du šveitiklių indelius, kas ir nurodyta pakuotės paveikslėlyje, o citrusinių vaisių paveiksliukai leidžia tikėtis citruso aromato priemonėse. Tai ir tiesa, ir ne - vienas iš aromatų tikrai citrusinis, o va kitas - įprastas druskinis su eteriniais aliejais. Žiūrėdama į dėžutę, kažkaip galvojau, kad indeliai bus didesni ir priemonių kiekis bus didesnis. Tačiau abu, skaidraus plastiko indeliai palyginus maži, užsukti su žalios spalvos dangteliais, kuriuos vonioje, šlapiomis rankomis man sunkiai sekasi atsukti. Aišku, tai nėra blogai - priemonė turi šiokio tokio rimtesnio sandarumo, tad spręsdama problemą dangtelį atsuku dar prieš šokant į dušą. 

Sunkiai man sekėsi įsibrauti į indelių vidų: abu jie buvo apsaugoti skaidria plastiko membrana, kuri niekaip nenorėjo pasiduoti plėšimui, todėl tiesiog nukirpau ją lauk.

Kvapas. Abi priemonės skirtingos, todėl gaivinamasis (baltos spalvos) kvepia gaiviai, su mėtų ir rozmarinų aromatų mišiniu. Tuo tarpu nuo odos senėjimo - vienareikšmiškai apelsinais. Iš karto norisi paminėti, kad kvapas neišlieka ant odos ir nusiplauna lauk su šveitiklio likučiais.

Konsistencija. Abu šveitikliai, nepaisant spalvos ir kvapų skirtumo yra visiškai vienodos konsistencijos: dugne matome kietą druskos masę, o viršuje - aliejus ir skystį. 


Sudėtis:
"Talasso Scrub" gaivinamasis: Maris Sal, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Palmitate, CI 47000, CI 60725, CI 61565.

"Anti - Age Talasso Scrub" nuo odos senėjimo: Maris Sal, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Citrus Limon Peel Powder, Jojoba Oil/ Macadamia Seed Oil Esters, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract, Parfum, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Triticum Vulgare Gem Oil, Squalene, Phytisteryl Macadamiate, Tocopheryl Acetate, Phytosterols, Tocopherol, BHT, CI 47000, CI 26100, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Dėl beveik dvifazės šveitiklių konsistencijos, prieš kiekvieną naudojimą juos reikia gerai sumaišyti indelyje, kad išgautume geriausią druskų ir aliejų santykį bei iki galo mėgautumėmės vienodai gera konsistencija.

Gaivinamasis šveitiklis turi savo sudėtyje mėtų, todėl vėsina ir šiek tiek, labai lengvai šaldo kūno odą. Nežinau, ar šitą rinkinį būčiau pirkusi bei naudojusi šiuo metų laiku? Visgi, vasara jau baigėsi, labiau norisi šildomųjų priemonių, arba neutralių, o naudoti šaldantį šveitiklį nebėra malonu. Tačiau net ir įsigijus rinkinį - lengvai galima tą gaivinantį palikti vasarai - produktai tinkami naudoti 24 menėsius nuo jų atidarymo dienos.

Na, o apelsininis šveitiklis malonaus kvapo ir odos nešaldo, nešildo, yra labai įprastas. Gamintojas sako, kad jis skirtas nuo odos senėjimo, tačiau aš netikiu, kad šveitiklio sudėtyje įmanoma sutalpinti ingredientus, kurie teiktų tokią naudą. O jei ir įmanoma, tikiu, kad priemonė turėtų būti nenuplaunama ir ant odos pasilikti ilgesnį laiką. Galbūt gamintojas turi galvoje šveitimo procedūrą, kaip prevenciją kūno senėjimui? Tačiau tai tikriausiai galiotų visiems, o ne išskirtinai vienam šveitikliui.

Abu šveitikliai šveičia odą efektyviai, gerai ir man labai primena Geomar kūno šveitiklius tiek konsistencija, tiek poveikiu. Šveitimas nėra pats šiurkščiausias, kokį esu patyrusi, aliejai maloniai prislopina druskos aštrumą ir ant odos, net ir po šveitiklio nuskalavimo, palieka plonytę riebią plėvelę, kurios kaip ir nejausčiau, jei ne vandens lašeliai, keistai krentantys ir besiformuojantys ant aliejuotos kūno odos. Nemeluosiu ir nesakysiu, kad po šveitimo nereikia jokio kūno kremo - rudens metu mano odai reikalinga bet kokia pagalba drėkinimui - nedrėkinama oda, net po geriausių priemonių pleiskanoja, todėl kremą naudoti šiuo metų laiku aš tiesiog privalau. 

Pats rinkinys paliko tikrai neblogų, kokybiškų produktų įspūdį: iš šveičia, ir maloniai kvepia, ir riebaliuko plėvelę palieka. Tik sakyčiau gana greitai tie 150 g baigiasi, greičiau nei tikiesi ar norisi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai