2017/10 Spalio mėnesio pirkiniai ir kosmetinės naujienos: Mary Kay, Physicians Formula, Artdeco, Nida, Keune ir kt.

Mėnesio pabaiga reiškia naujus pirkinius. Nežinau, šį mėnesį aš visiškai pasimetusi: beveik viską, ką nusipirkau, jau naudojau, išmėčiau po visus namus, tad kol surinkau, fotografavau per kelis kartus ir vistiek nesu tikra, ar visos naujienos tikrai nugulė nuotraukose. Bandžiau ir čekiukus susidėti į vieną vietą, ir susirašyti, ką naudoju, bet nepadėjau į pirkinių dėžutę ir vistiek, sunkus man šitas mėnuo. Visiškai nesklandus. Tačiau vistiek, tokio tipo įrašams noriu jus kviesti kiekvieną mėnesį, nors pradedu galvoti apie tai, kad gal reiktų pirkinius daryti porą kart mėnesyje? Ką manot?

Svarbiausia sekti paskui savo laimę. Jeigu taip darysi, išgrius sienos, atsivers durys, visata padarys viską, kas įmanoma, kad tau suteiktų džiaugsmo. Šiandien nusistatyk, kas tau suteikia daugiausia laimės.
Pajusk tai, gyvenk tuo, alsuok tuo, būk toks.

Ir vis dar nenusprendžiau, kokia forma noriu pateikti baigtų produktų "ataskaitą": filmuoti ar rašyti. Klausiau jūsų Instagram stories, tai rezultatai daugmaž 60-30. Nežinau, tikriausiai ryt pabusiu ir nuspręsiu, ką daryti, nes kol kas dar neįsivaizduoju. Suprantu, kad tiek įrašai, tiek filmukai turi savų privalumų ir trūkumų. Sprendimai ir pasirinkimai...
Ką gi, nebepliurpiam ir keliaujam prie naujų pirkinių.

Plaukams


Visas šitas priemones įsigijau iš savo kirpėjos plaukučių tonavimui. Kažkokių atskirų įrašų nekursiu, tačiau iš esmės vien tik pilko atspalvio man nepakanka, todėl tonavimui įvedu perlo spalvą ir kiekvienam dažymui maišysiu jas abi. Visi trys dalykai bus porai kartų, vieną kart jau panaudojau ir man patiko dailesnis, gražesnis rezultatas ir tolygesnė spalva po dažymo.
Iš savo kirpėjos, už visas tris - 20,00 EUR

Veidui

Aš džiaugiuosi savo dabartine veido odos būkle, na taip, galėtų būti ir geriau, tačiau yra visai neblogai, netgi gerai. Galvojau, jau kuris laikas baigiau savo serumą, gal reikia kokį nusipirkti? Ir labai norėtųsi kiek daugiau drėkinimo, tad pagalvojau apie hialuroną. Ir va, nusipirkau, tokį, nežinau ar man patiks, bet pabandyti gal visai verta.
Eurokos, 5,79 EUR

Susidomėjau nauju lietuvišku prekiniu ženklu "Nida", pasirodžiusiu mūsų parduotuvėse. Nežinau, ko reiktų tikėtis, tačiau jau tie 50 ml paakių kremo atrodo nenormaliai daug, juk kiek tai paakių sričiai reikia? Tik pabaigsiu Uoga Uoga paakių kremo likučius ir iš karto naudosiu šitą.
Maxima, 3,49 EUR

Taip! Pagaliau išmušė Rasos micelinio vandens valanda! Vis žadėjau, žadėjau išbandyti ir galiausiai nusipirkdavau kažką kito. Dar turiu šiek tiek Garnier micelinio vandens, tačiau jau nekantrauju naudoti, bandyti, testuoti šitą.
Maxima, 5,49 EUR

Sakiau nemėgstu kosmetinių pienelių? Iš tiesų nemėgstu, man atrodo tik vienas iš Uoga Uoga man patiko ir mėgavausi jį naudodama. Tačiau kas žino, gal rasiu naują mėgstamiausią?
Maxima, 2,39 EUR

Įvairūs

Bandysiu ir kompanijos muilą rankoms. Nežinau, ar tokios apžvalgos jums įdomios ir ar apskritai verta rašyti apie muilus, dantų pastas? Matau, kad skaitote, tad kol kas rašau ir įrašų pobūdžiu, keliais sakiniais vis palieku nuomonę apie vieną ar kitą išbandytą produktą.
Maxima, 1,89 EUR

Tuoj baigsis mūsų šiuo metu naudojama dantų pasta, todėl tiesiog nusipirkau tą, kuri mane sudomino. Noriu ko nors, kas pabalintų mano dantukus.
Eurokos, 2,89 EUR

Anksčiau palyginus dažnai pirkdavau ricinų aliejų ir naudodavau tiek plaukams, tiek blakstienoms pasiauginti, dėdavau ir į mano gaminto muilo sudėtį. Tai iš esmės noriu šiek tiek paauginti blakstienas ir jas pastiprinti.
Eurokos, 2,89 EUR

Nagams

Nežinau, neatrandu aš pakankamai švelnaus, bet efektyvaus nagų lako valiklio. Nesinori nei vargti ilgai valinėjant nagučius, nei rizikuoti nagučių sveikata ir juos silpninti. O ką tu naudoji? Gal turi kokių rekomendacijų? Mielai atrasčiau kažką labai gero.
O kol kas nusipirkau šitą - kas man iš karto nepatinka? Stiklinis buteliukas. Suprantu, kas tokio tipo skysčiai stikliniuose yra saugesni, tačiau iš kitos pusės - namie turiu mažylį, jei toks buteliukas netyčia nukris - tikrai suduš. Galbūt priprasiu?
Eurokos, 4,49 EUR

Grožio smulkmenos

Norite apie šitą filmuko? Aš galvoju, kad būtų smagu nufilmuoti ir pasižiūrėti, kaip jis veikia. Dar nebandžiau, planuoju filmuojant ir gauti tą pirmą įspūdį, bet atrodo smagus dalykas, ypatingai, kai nemėgstu to ilgo ir varginančio makiažo šepetėlių skalavimo.
ebay, US $24.95 (+ US $5.28 siuntimas)

13. Vandens purkštuvas
Iki šiol plaukams naudojau gėlių purkštuką, bet prieš kelias savaites juo purškiau chemines medžiagas ant augalų lapų, tai kad ir išploviau, kažkaip nebesinori tuo pačiu purkšti ir savo plaukučių.
Eurokos, 1,19 EUR

14. Veidrodis su rankena
Dažantis dažai naudojuosi ne tik dideliu pakabintu veidrodžiu, net tik prisitraukiu pastatomą, bet dar ir imu į rankas tokį su rankena. Nežinau, man patinka, kai gerai matau. Aišku, turiu vieną, bet antras man reikalingas. Atrodo tokia kaina nieko gero, bet palyginus kokybiškas, tvirtas ir plastikas atrodo laikys.
Eurokos, 1,79 EUR

15. Kišeninis veidrodėlis
Įsimetimui į rankinę. Turėjau pakankamai didelį, bet kai rankinė sumažėjo daugiau nei per pus, vietos jame ženkliai mažiau. Gaila, kad parduotuvėje neišsiėmiau atidžiau apžiūrėti raštų - nelabai man jis patinka, bet tiek to, man patinka forma, patinka, kad plonytis, lengvas, tad tikrai panaudosiu.
Eurokos, 0,79 EUR

Veidui II

Turiu dar truputį senoje pakuotėje, bet gal vienam kartui, tai pasitaikius progai nusipirkau pakaitalą. Pasikartosiu - nuostabi kaukė, giliai ir švelniai valanti odą, ištraukianti visus nešvarumus. Tiesiog nereali - nebeįsivaizduoju, kaip be jos gyventi? Metų atradimas.
Mary Kay konsultantė (Aurelija Bacevičienė), 21,00 EUR

O pirkdama kaukę, dar gavau dovanų šepetėlį, kuriuo galiu dengti tiek makiažo pagrindą, tiek kaukę ant veiduko odos!
Mary Kay konsultantė (Aurelija Bacevičienė), vertė 11,50 EUR

Dekoratyvinė I

Man nepaprastai pasisekė ir šitą laimėjau Eurokos konkurse! Jau bandžiau, jau naudojau, bet noriu tvirtesnės nuomonės, tai kol kas dar nėra įrašo, tačiau gana greit turėtų pasirodyti. Tiesa, labai gaila, kad penktadienį skaistalai nukrito ir sudužo, bet labai nepergyvenu, tiesiog sutvarkysiu. Kaip tik savaitgalį skilo ir mano blizgūs šešėliai, tai bus proga iš karto prisėsti prie dviejų remontuoti reikalaujančių kosmetikos priemonių.
Eurokos, vertė 13,90 EUR

Jau kuris laikas noriu išbandyti šituos Maybelline lūpų dažus, todėl puiki proga juos įsigyti buvo keliaujant atsiimti laimėtojo prizo. Pasirinkau vieną matinį, vieną įprastą atspalvį, kelis kartus naudojau kiekvieną. Netrukus pasižiūrėsim, kodėl merginos juos taip myli
Eurokos, kiekvienas po 9,55 EUR

Taip taip, čia trečioji mano tokio pieštuko pakuotė! Labai greit sunaudoju, bet nieko geresnio, ypatingai baseinui dar neradau. Dabar drąsiai su antakiais į vandenį ir viskas išlieka beveik tobulai. Nežinau, gal jei rasčiau tokios kokybės ir didesnio kiekio, ilgiau naudojamą, nusipirkčiau. Bet tai vandeniui neatsparus, tai nepatogus brėžti... 
Drogas 3,19 EUR

Eurokos, 6,99 EUR
Drogas, 3,59 EUR

Abu šiuos maskuoklius pirkau savo pirmąjam Youtube filmukui - labai norėjau parodyti mėgstamas priemones, nors iš tiesų, kol kas maskuoklių turiu nemažai. Tačiau kad ir kaip ten būtų, šitos dvi man labai patinka, jas kartas nuo karto vis nusiperku pakartotinai, todėl be abejonės, sunaudosiu.

Po pasirodymo Lietuvos rinkoje, tiesiog negalėjau praeiti pro šalį parduotuvių lentynoje. Testuoju jau daugiau nei dešimtą kartą, bet kol kas sunku kažką pasakyti. Tikėjausi daugiau, tad norisi išbandyti dar kelis kartus.
Eurokos, 10,29 EUR

Dekoratyvinė II

Camelia vaistinė, pila kaina 9,29 EUR, mokėjau 4,64 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 10,38, mokėjau 5,19 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 8,02 EUR, mokėjau 4,01 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 5,30 EUR, mokėjau 2,65 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 3,59 EUR, mokėjau 1,80 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 5,59 EUR, mokėjau 2,80 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 5,59 EUR, mokėjau 2,80 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 5,30 EUR, mokėjau 2,65 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 5,99 EUR, mokėjau 2,99 EUR

Prisipirkau savo vardo kosmetikos. Aišku, čia dar trūksta veido modeliavimo ir antakių priemonių, tačiau manau būtų protinga pirmiausia išbandyti ir tik paskui papildyti, jei jau labai norėsis.

Dekoratyvinė kosmetika III

Camelia vaistinė, pilna kaina 3,20 EUR, mokėjau 1,60 EUR
Camelia vaistinė, pilna kaina 2,58 EUR, mokėjau 1,29 EUR

Ir šituos iš Golden Rose norėjau išbandyti, tai įsigijau, bet dėl lūpų dažų abejoju. Tikriausiai juos padovanosiu ir net žinau kam jie tiktų, o man atrodo, kad į spalvą paprasčiausiai nepataikiau.

Vitrina PRO

Visiška naujovė kompanijos asortimente. Bandau jau kuris laikas, tad greit bus įrašas, tik prieš tai reikės pasitikslinti šampūno kainą.
Labai labai ačiū Vitrina pro atstovams už galimybę palepinti savo kasas!

Artdecp

Vertė 12,49 EUR
Vertė 8,09 EUR
Vertė 14,49 EUR

Visus šiuos lūpų produktus gavau iš kompanijos bandymams, todėl su didžiausiu smagumu naudoju, džiaugiuosi labai rudeniškomis spalvomis ir tikiuosi netrukus papasakosiu apie du likusius produktus.
Artdeco - esu dėkinga už siuntinuką bei galimybę išbandyti.


Labai smagu, kad Ellame atstovai man pasiūlė išbandyti ir kitą, regeneruojančią veido kaukę. Būtent tokią nupirkau jums dovanų pastarąjam konkursui. Na, o man Ellame labai patiko.
Ačiū gamintojams už šaunius produktus ir atstovams - už galimybę išbandyti.


42. AVON MARK. Magix Face makiažo bazė, 30 ml
43. AVON MARK. Full Cover Cream Concealer - maskuoklis "Fair"
44. AVON Profesionali makiažo kempinėlė
45. AVON MARK. Glow On natural radiance foundation SPF 15 - makiažo pagrindas, 30 ml
46. MARK. Magix HD Finishing Powder - permatoma biri pudra, 9 ml
47. AVON Makiažo užbaigimo šepetėlis (kabuki tipo)
48. AVON MARK. Perfect Brow Creme Gel Pot - gelis antakiams "deep brown"
49. AVON Akių kontūro teptukas
50. AVON Antakių ir blakstienų šepetėlis - šukos
51. AVON MARK. Shadow Attract Eyeshadow Primer - akių šešėlių pagrindas "light beige",5g
52. AVON MARK. Big Colour Shadow stick - akių šešėlių pieštukas "slate"
53. AVON Akių makiažo šepetėlis
54. AVON Maskavimo šepetėlis
55. AVON MARK. 18 H Artist Eyeshadow Inks - kreminiai akių šešėliai "Totally Taupe"
56. AVON Dvipusis kontūravimo šepetėlis
57. AVON MARK. 18 H Artist Eyeshadow Inks - kreminiai akių šešėliai "Gold Gleam"
58. AVON MARK. Intense Kohl Longwear eyeliner - intensyvus ilgai išliekantis akių pieštukas "intense brown"
59. AVON MARK. Big & Daring volume mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas "Black", 10 ml
60. AVON MARK. Powder Blusher - skaistalai "desert rose" 
61. AVON Skaistalų šepetėlis
62. AVON MARK. Liquid Lip Lacquer Matte - skysti matiniai lūpų dažai "passion it"; "fabulosity"; "dare to be bare" (po 7 ml)
63. AVON MARK. Liquid Lip Lacquer Shine - skysti blizgūs lūpų dažai "work it"; "love bite" (po 7 ml)
64. AVON MARK. Magix Prep and Set Spray - purškiama makiažo bazė ir fiksatorius, 125 ml
65. AVON MARK. Artist Gel Longwear - gelinis akių kontūro pieštukas "blackout"

Labai dėkoju Avon už galimybę išbandyti šiuos produktus ir galimybę sudalyvauti konkurse. Jeigu nematėte, čia mano konkursinis variantas - NUORODA. Jeigu bus įdomu, ir užklausite, būtinai padarysiu apžvalgas apie šiuos produktus ir detaliau papasakosiu apie jų kokybę.
--------------------------------------------------------
Štai tokie mano šio mėnesio pirkinukai: žinau žinau, daug dekoratyvinės, bet kaip niekad tos dekoratyvinės norėjosi ir prisireikė. Su Ingrid kosmetika iš viso nuostaba - man atrodo mane labiau žavi pats vardas, nei kažkas kito - na, kaip gali neišmėginti savo vardo kosmetikos? Tikiuosi, kad bus šio to verta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Idomu bus sulaukti tu Nidos priemoniu apzvalgu. Dar nesu pastebejusiu tu gaminiu. Dabar bus proga suzinoti ar jie verti demesio

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stengsiuosi bandyti kaip įmanoma greičiau ir kaip įmanoma anksčiau parašyti savo nuomonę, tik tikriausiai žinot, kad labai nemėgstu tų pirminių įspūdžių blogo įrašams, tai norisi panaudoti šiek tiek ilgiau ir jau turėti tvirtą nuomonę rašant :)

      Panaikinti
  2. Ingrid veido modeliavimo paletė nėra labai pigmentuota, tad ji manęs nesužavėjo bei nerekomenduoju jos pirkti :) o labiausiai lauksiu apžvalgų apie physicians formula butter blush, golden rose lūpų dažus bei Nida kosmetiką :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už rekomendaciją, žinosiu, kad reikia vengti :) Apie physicians formula, tikriausiai jau bus kitą savaitę :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą