AVON #yeschallenge su Mark. kosmetika

Labas!
Prieš porą dienų paskelbiau savo antrą Youtube filmuką su Avon Mark. kosmetika ir noriu trumpai papasakoti kaip man sekėsi. O kadangi filmuke nekalbu, tai labai norisi šiek tiek papasakoti kas ir kaip. 


Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad man dalyvauti konkurse pasiūlė Avon kompanijos atstovė. Neilgai svarsčiusi sutikau vedama smalsumo ir noro išmėginti naująsias Avon priemonės. Anksčiau esu bandžiusi nemažai kompanijos tiek dekoratyvinės kosmetikos, tiek higieninės kosmetikos priemonių ir mūsų (mano ir Avon) santykiai būdavo visai neblogi. pasitaikydavo nusipirkti ir neblogų, ir man patinkančių, retkarčiais - ir labai prastų priemonių, todėl su nekantrumu laukiau ką gausiu. Be to, labai smagu buvo žinoti ir tai, kad gausiu pilną priemonių komplektą visam makiažui ir makiažo įrankius.


Iš tiesų gavau didžiulę dėžę ir su džiaugsmu puoliau bandyti. Apie priemonių kokybę gal neišsiplėsiu, bet jei kas domina, rašykit, padarysiu atskiras apžvalgas. Nustebau dėžėje neradusi jokių priemonių veido modeliavimui, išskyrus skaistalus. Vienok suprantu, kad ruduo yra skaistalų metas, bet net ir rudenį veidui norisi suteikti veidui formą, tad bronzinė pudra kaip ir būtina, tiesa? Nebuvo ir hailaiterio, kuris šiuo metu yra nepaprastai populiari priemonė, tačiau visa kita, ko gali prireikti radau.


1. Ant švarios veido odos pirštais padengiau AVON MARK. Magix Face makiažo bazę, kuri suteikė veidui lygumo. Tai silikoninė makiažo bazė, kuri skirta užpildyti odos netobulumus ir suteikti lygų paviršių.


2. Naudodama sudrėkintą Avon profesionalią makiažo kempinėlę, ant problematiškų odos vietų padengiau AVON MARK. Full Cover Cream Concealer - maskuoklio (atspalvis "Fair"). Pirmiausia dengiau savo juodus paakius, tuomet nosies sparnelius, kur dažnai pasitaiko hormoninis raudimas, nosies sritį, kur turiu šiek tiek netolygumų, o po pastarojo vaiko bumtelėjimo man į nosį - matomą randelį.

3. Ta pačia kempinėle ant viso veido odos paskirsčiau AVON MARK. Glow On natural radiance foundation SPF 15 - makiažo pagrindą (atspalvis "Shell"), kuris suteikė veido odai spindesio ir švytėjimo. Kadangi turiu labai tamsius paakius, po to sektų pakartotinis maskuoklio padengimas, tačiau makiažo pagrindo ir maskuoklio spalva skyrėsi, todėl nusprendžiau nedengti - tikriausiai būtų labai matomas ir kažin kiek to papildomo maskavimo suteiktų.


4. Naudodamasi kabuki tipo Avon makiažo užbaigimo šepetėliu, ant veido padengiau Avon MARK. Magix HD Finishing Powder - permatomą birią pudrą Dėjau jos tiek, kol nuo skruostų dingo lipnumas. Man atrodo labai akivaizdžiai matosi, kad pudra suteikė veido odai matiškumo ir paslėpė visą spindesį. Nelabai suprantu, koks tikslas vienam makiažui dėti spindesio suteikiantį makiažo pagrindą ir paskui jį užmaskuoti matiškumo suteikiančia pudra? Nes visas spindesys tiesiog dingo.


5. Antakius iššukavau Avon antakių ir blakstienų šepetėliu - šukomis. Labai įdomus šepetėlis, kuriame blakstienų šepetėlis atsilenkia, kaip kišeninis peiliukas. Na, o antakių šukytės paslėptos po atsukamu galiuku.

6. Antakiams turėjau Avon MARK. Perfect Brow Creme Gel Pot - gelį antakiams (atspalvis "deep brown"), kuris man akivaizdžiai buvo pernelyg tamsus, niekas manęs neklausė, kokį atspalvį naudoju. Todėl teko suktis iš situacijos - kirstu Avon akių kontūro teptuku kabinau priemonę iš indelio, didžiąją dalį tepiau ant rankos, kad šepetėlis būtų kiek įmanoma mažiau padengtas produktu ir vienu potėpiu neišgaučiau anglies tamsumo antakių. Tuomet šepetėliu formavau antakius įprastai - pradėjau nuo uodegėlės, brėžiau kontūrą aplink ir tuomet jau užpildžiau geliu. Viską labai labai ilgai šukavau antakių ir blakstienų šepetėliu, kad išimčiau kiek įmanoma daugiau produkto, tačiau antakiai būtų paryškinti. Man atrodo visai neprastai gavosi.


7. Ant viso akies voko, kur ruošiuosi dengti akių makiažą, piršto galiuku padengiau Avon MARK. Shadow Attract Eyeshadow Primer - akių šešėlių pagrindą (atspalvis "light beige").

8. Ant viso judriojo voko, kaip bazinę spalvą paskirsčiau vienintelius turimus matinius šešėlius Avon MARK. Big Colour Shadow stick - akių šešėliai pieštuko pavidalė (atspalvis "slate"). Kadangi priemonė pieštukinė - čia nereikėjo naudoti jokių šepetėlių.


9. Naudodamasi tiek Avon maskavimo šepetėliu, tiek Avon akių makiažo šepetėliu stengiausi Avon MARK. 18 H Artist Eyeshadow Inks - kreminius akių šešėlius (atspalvis"Totally Taupe") padengti į akies raukšlę ir išoriniame akies kamputyje, aplink judrųjį voką. Tačiau man nesisekė išgauti reikiamo atspalvio intensyvumo, todėl šepetėlį papurškiau Avon MARK. Magix Prep and Set Spray - purškiama makiažo baze ir fiksatoriumi ir jau tada buvo galima kurti ryškesnį spalvos intensyvumą.

10. Padengtus pilkus šešėlius pasklaidžiau Avon dvipusiu kontūravimo šepetėliu, ir dar įdėjau šiek tiek tos pačios spalvos į voko raukšlę.

11. Išgavau palyginti tamsų rezultatą, todėl siekdama šiek tiek gaivumo, nusprendžiau panaudoti Avon MARK. 18 H Artist Eyeshadow Inks - kreminius akių šešėlius (atspalvis "Gold Gleam"), tačiau norėdama ryškesnio efekto, prieš tai ant dalies judriojo voko, ties jo centru, arčiau blakstienų, pirštais užtepiau šiek tiek AVON MARK. Full Cover Cream Concealer - maskuoklio (atspalvis "Fair") ir tik tuomet, vėlgi pirštais padengiau spindinčią auksinę spalvą.


12. Aplink akis brėžiau Avon MARK. Intense Kohl Longwear eyeliner - intensyvų ilgai išliekantį akių pieštuką (atspalvis "intense brown") ir jį išsklaidžiau kitoje pusėje esančia, labai patogia kempinėle.

13. Blakstienas padažiau Avon MARK. Big & Daring volume mascara - apimties suteikiančiu blakstienų tušu (atspalvis "Black"). Likučius iššukavau Avon antakių ir blakstienų šepetėliu - šukomis. Ta prasme šepetėlis skirtas iššukuoti gumulėlius ar atskirti blakstienas, tačiau tušu dažiausi pakankamai atsargiai ir tų gabalėlių kaip ir nebuvo, o blakstienos nebuvo sulipusios.


14. Skruostus padažau Avon MARK. Powder Blusher - skaistalais (atspalvis "desert rose"), naudodamasi Avon skaistalų šepetėliu. Šiaip, prie šito makiažo man visai netiko skaistalų spalva, ir daug mieliau būčiau naudojusi bronzinę pudrą. 

15. Kadangi skaistalų šiek tiek padauginau, su Avon biria pudra ir užbaigimo šepetėliu šiek tiek pamaskavau itin ryškius skruostus.


16. Išsirinkau va tokias spalvas - tris matines, dvi blizgias. Nusprendžiau, kad noriu tamsiausios, todėl lūpas padengiau Avoon MARK. Liquid Lip Lacquer Matte - skystais matiniais lūpų dažais (atspalviu"passion it"). Šitie dažai man patiko, labai patiko.

17. Na ir galiausiai makiažą užfiksavau Avon MARK. Magix Prep and Set Spray - purškiamu makiažo fiksatoriumi, kurį galima naudoti ir kaip makiažo bazę.

Na, o jei tau nepatinka skaityti, siūlau viską pamatyti filmuke:



Štai, kaip atrodo mano galutinis makiažas:


Galiausiai galiu dar trumpai reziumuoti, kad ne su visomis priemonėmis buvo lengva dirbti: kai kurios sunkiai sklaidėsi, buvo prastokos pigmentacijos. Apskritai, šitas makiažas man buvo šioks toks iššūkis. Duodama sutikimą nežinojau, kad negaliu kritikuoti produktų - taisykles gavau tik vėliau. Nekritikavau, bet jei labai norisi, parašysiu apžvalgas su pilnomis nuomonėmis, ypatingai, jei gundotės kažką įsigyti. Nelabai patiko ir dėžutės surinkimo idėja - nežinau kas rinko, bet produktų spalvos nederėjo tarpusavyje, skaistalų spalva man visiškai netiko, kaip ir antakių gelio atspalvis. Apritai, tikėjausi akių makiažui bent kelių tamsių matinių produktų, o turėjau tik vieną, pieštuko formos... Įdomiai. Galiausiai... aš dalyvauju konkurse, nusiunčiau viską ką reikia, bet nuo ketvirtadienio niekaip nesulaukiau patvirtinimo - ar tai reiškia, kad mano makiažas netinkamas dalyvauti? Keistai viskas. Kodėl? Palieku spręsti jums... Tiesiog norisi būti iki galo atvirai ir visiškai nieko neslėpti. 

Tiesa, kaip jums mano makiažas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vis del to kai kalbate yra smagiau. Ir siek tiek per garsi muzika.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, už komentarą. Nekalbėjau dėl to, kad neleptelčiau kokios kritikos apie produktą, ji negalima konkursiniame variante. ir kitas dalykas - norėjau paeksperimentuoti su video be kalbėjimo tipu. Pasižiūrėti, kaip tokio tipo atrodo - tiesą sakant tuos be kalbėjimo suredaguoti ženkliai lengviau. :D Bet galutiniame rezultate ir man trūksta mano balso.

      O dėl muzikos - dar taip nesenai pradėjau kurti, tai sunkoka viską sudėti taip, kaip reikia ir išgauti kokybišką video rezultatą. Dar tik mokausi dirbti su efektais, karpymais, garsais. Tai tikrai gali pasitaikyti tokių smulkių nesklandumų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą