BALEA valomosios veido putos su kašmyro ekstraktu

Vakar pasidalinau savo pirmuoju video ir tiesą pasakius, pajutau šiokį tokį palengvėjimą, kad beveik visiems video pasirodė neblogas, kaip pirmasis, o mano didžiausia baimė - mano balsas buvo įvardintas ne kaip trūkumas, o kaip privalumas! Taip, pajutau palengvėjimą, atsipalaidavau ir leidau sau nedirbti bei šiek tiek pasirgti. Sergu savaitę ir niekaip neišlipu iš baisaus kosulio, slogos ir blogos bendros savijautos. Nežinau, kokia bacila prilipo, bet labai tikiuosi, kad greitai jos atsikratysiu. Šiandien planavau filmuoti, bet kai neturi jėgų ir traukia prie žemės - ne kažin kokia vaizdo medžiaga būtų...

Tačiau nesinori palikti tinklaraščio be įrašų, ir atsilikti nuo suplanuotųjų.... Šiandien noriu pasidalinti veido priežiūros produktu iš Balea, nuomone apie jį ir detalesne apžvalga. 

Gyvenime tau atseikėta sočiai, todėl dažnai randi sprendimus, nors jau atrodė, kad buvai padaręs viską, ką galėjai. Kokios dar gausos tau gali suteikti gyvenimas? Šiandien patyrinėk galimybes ir kai atrodys, kad visas jas peržiūrėjai, pažvelk dar kartą.


Produktas: BALEA valomosios veido putos su kašmyro ekstraktu
Gamintojas: "dm-drogerie markt". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: veido odai prausti, nešvarumams ir makiažui šalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: oda po prausimo tampa šilko švelnumo
Labiausiai nepatiko: griaužia akis
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,92 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute; Švaros prekės
Įvertinimas: 2/5
,
Ką žada gamintojas: švelniai pašalina makiažą ir nešvarumus. Kašmyro ekstraktas užtikrina ypač švelnų valymą, oda tampa minkšta ir lygi. Su provitaminu B5, kuris saugo odą nuo išsausėjimo.
Naudojimas: ryte ir vakare švelniai valykite drėgną veido, kaklo ir krūtinės odą. Kruopščiai įmasažuokite ir nuplaukite šiltu vandeniu.


Paprastai balea kompanijos produktai man patinka, tačiau čia, man iš karto kliūva priemonės pakuotė, kurios minkštas plastikas gal ir yra neblogai, norint išspausti kuo daugiau priemonės iš tūbelės, kai produkto lieka nedaug. Tačiau visas pakuotės vaizdas atrodo labai pigus, labai prastas, nekokybiškas. O gal toks pirmas įspūdis? Produktas dozuojamas pro atkemšamą dangtelį, kas būtų labai įprasta ir patogu.

Kvapas. Kosmetinių priemonių, švaros ir muilo kvapas. Sakyčiau pakankamai intensyvus net ir man, nors aš šiaip jau beveik niekad nesiskundžiu dėl kvapų stiprumo...

Konsistencija. Tirštas baltos spalvos kremas, sumaišius su vandeniu kremas suputoja, panašiai kaip muilas.


Sudėtis: Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Hydrolyzed Wool, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene.


Poveikis. Priemonės reikia visiškai nedaug, mažučio lašelio, tačiau man beveik niekad nepavyksta išsispausti tą pusę žirnio dydžio priemonės. Gaunasi kažkur du kart daugiau ir aiškiai jaučiu, kad per daug, tačiau vos kelis kartus pavyko dozuoti po tą lašiuką. Todėl tikriausiai nenuostabu, kad priemonė tūbelėje senka itin sparčiai?

Aš negaliu vadinti prausiklio veido putomis, tiesiog tai ne putos - tai kremas, kuriuo įtrynus drėgną veido odą jis suputoja. Labai primena labai intensyviai putojantį muilą, tiek putomis, tiek kvapu, tiek pojūčiais ant odos. 

Po prausimosi oda tampa gergždančiai švari, itin švelni, tačiau mane erzina tas muiliškumo pojūtis ant odos, baisu, kad išsausins, kaip muilas. Be to, man nepatinka, kad produktas griaužia akis - prausiklį aš mėgstu tokį, kuriuo galiu laisvai prausti visą veidą, įskaitant į akis - o jei negaliu prausti akių - kam man toks prausiklis? Nežinau, nelabai patinka ir tas jausmas kai atrodo nusiprausiai jau visą veidą, putų nebėra, bet atsimerki ir vistiek jauti griaužimą - nelabai....

Nežinau, vidutinė priemonė, bet vien dėl to, kad negaliu laisvai prausti viso veido - mano įvertinimas geriausiu atveju vidutinis, o šiaip, prasčiau nei vidurkis. Gaila, pirmasis Balea nusivylimas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai