AVON "Arabian Glow" bronzinį atspalvį suteikiantys pudros rutuliukai/ perlai

Pati pirmoji mano kosmetikos priemonė buvo akių šešėliai, su kuriais po truputį vis pažaisdavau. Tik po ilgesnio laiko mano kosmetinėje beveik vienu metu atsirado lūpų blizgesys, blakstienų tušas, makiažo pagrindas ir... pirmoji veido modeliavimo priemonė - Avon bronziniai perlai. Šiandien noriu šiek tiek apie juos papasakoti. Ir nors turiu senąją priemonės pakuotę, bet čia tikrai ne ta pati pirmoji - čia trečioji mano "Arabian Glow" pakuotė. Per tiek metų, kai naudoju priemonę, pastebėjau kaip vis keitėsi pakuotė, bet pats produktas visuomet likdavo tas pats. Tad mano pirmoji veido modeliavimo priemonė.

Jeigu ne viskas klostosi taip, kaip norėtum, negaišk laiko ir nešvaistyk jėgų aimanoms - verčiau su visa aistra siek to, ko nori.
TAI BŪDAS PAKREIPTI ĮVYKIUS NORIMA LINKME.


Produktas: AVON "Arabian Glow" bronzinį atspalvį suteikiantys pudros rutuliukai
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana lengva su rutuliukais dirbti
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 22 g
Kaina*: pilna kaina 10,40 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantės (Avon internete ČIA)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Bronzinį atspalvį suteikiantys pudros rutuliukai Natūralūs atspalviai pabrėžia odos kontūrus ir suteikia įdegio efektą. Lengva sulieti, suteikia odai subtilų, šiltą atspalvį.


Bronziniai perlai mus pasiekia kartoninėje pakuotėje - dėžutėje, ant kurios yra pagrindinė informacija. Na, o visas produktas viduje esančiame rudo plastiko indelyje, kurio dangtelis atsisuka. Viduje randame didelę kempinę, kuri tikrai nėra skirta dengti produktą ir patariu jos neišmesti lauk. Pamenu kažkuriai pakuotei buvau išmetusi, ir indelyje nuolat buvo netvarka, pudros rutuliukai nuo stipresnio bumtelėjimo skildavo. Tad ta kempinėlė padeda prilaikyti rutuliukus saugiai, kol indelis užsuktas bei neleidžia priemonės dalelėms pasklisti visame indelyje.

Kvapas. Kaip ir daugumos sausų veido modeliavimo produktų, labai primena veido pudros kvapą.

Konsistencija. Produktas suspaustas į nedidelius rutuliukus, kurie švelnūs, vidutinio sausumo/ drėgnumo.


Sudėtis: Talc, Mica, Paraffinum Liquidum, Sorbitol, Aqua, Hydroxylated Lanolin, Phenoxyethanol, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.


Poveikis. Galbūt reiktų pradėti nuo to, kad bronziniai rutuliukai yra dviejų atspalvių: šiltos tamsiai rudos, beveik oranžinės ir auksinės, tamsiai geltonos spalvos. Todėl rutuliukus galima atsirinkti pagal savo skonį: jeigu norisi galima išimti vienos spalvos ar sumažinti kurios nors spalvos rutuliukų kiekį ir taip gauti labiau jūsų norams tinkamą efektą, atspalvio šiltumą ar tamsumą. Aš nieko neišiminėdavau niekad ir neišėmiau nieko ir šį kartą.

Pudros rutuliukų pigmentacija gera, bet nėra labai intensyvi. Būtent todėl juos paskirstyti ir padengti yra labai lengva. O dengiame paprastai - imam didžiausią turimą šepetėlį, dedam į indelį, pasukam ir dengiam ant veido. Rutuliukai suteikia šiltą bronzinį atspalvį, todėl jei nesate tokio šilto atspalvio mėgėja - verčiau šitų pudros rutuliukų nesirinkti.


Man visai patinka šitie rutuliukai: su jais lengva dirbti, paprasta padengti, suteikia šiltą efektą, neblogai išlieka. Prisipažinsiu, galbūt jaučiu šiokias tokias nostalgijos gaideles naudodama produktą ir realiai man labiau patinka spindesio suteikiantys perlai, tačiau ir šitie ne ką prastesni, tik gal būtų daugiau šiltojo oro pasirinkimas.

Tiesa, jei įdomu, galiu pasakyti, kiek laiko naudojami tokie pudros rutuliukai? Naudojant beveik kasdien jie baigiasi per 1,5-2 metus! Tad tikrai skalsus bei ilgo naudojimo produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai