PIRMAS ĮSPŪDIS. UOGA UOGA natūralus dieninis veido kremas sausai ir normaliai odai

Rašyti ar nerašyti? Tik dabar, ieškodama informacijos, sudėtinių dalių ir kainų suvokiau, kad niekaip negaliu rasti šio kremo nei apžvalgose, nei oficialioje gamintojo parduotuvėje. Tai reiškia viena - niekas šio kremo neaprašė, o gamintojas jį jau yra išėmęs iš prekybos. Įdomu kodėl?

Tačiau kadangi testavau ir naudojau apie savaitę, labai noriu parašyti bent kelis sakinius ateičiai, galbūt sugalvosiu išbandyti kurį Uoga Uoga kremą ir patvirtinsiu arba paneigsiu hipotezę, jog visi kompanijos kremai labai panašūs? Tad tebūnie tiek keli sakiniai kaip atskiras tinklaraščio įrašas.




Ką žada gamintojas: pilno kremo aprašymo nerandu. Aišku tik tai, kad kremas yra dieninis, skirtas naudoti tik ryte, o kadangi tai sausai odai skirtas kremas, tikriausiai reiktų tikėtis drėkinimo arba maitinimo.


Sudėtis: sudėtinių dalių ant mėginio nėra, o internete rasti nepavyko


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30-50 ml
Kaina: neįsivaizduoju, turėtų būti 8-12 EUR
Kur galima įsigyti: anksčiau Uoga Uoga parduotuvėje, dabar kremas dingęs iš pardavimo


Mano nuomonė. Veido kremas gelsvos spalvos, kvapas šiek tiek primena levandų ir nėra man pats maloniausias (nesu levandų kvapo mėgėja), tačiau tai nėra tik levandų kvapo kremas, turi kažkokią priemaišą, tačiau natūraliuose kremuose pasakyti tikslią kvapiųjų medžiagų sudėtį yra palyginus sunku.

Kremą masažuojant į veidą jis nesusigeria akimirksniu ir man reikia bent poros minučių, kol nebejausiu jo likučių ant odos paviršiaus. Tad geriasi ilgokai. Jei mėgstate iš kart po kremo patepimo darytis makiažą, tai su šituo nepavyks ir teks truputį palaukti.

Aiškiai pastebiu, kad kremas lengvai drėkina, tačiau tai labiau maitinamasis kremas. Būtent tokio tipo, maitinamieji kremai šiuo metų laiku itin aktualūs rytais. Rudenį ir žiemą kasryt reiktų teptis maitinamuoju, o vakarais drėkinamuoju kremu ar priemonėmis, aišku, konsistenciją pasirenkant pagal savo odos tipą (riebiaodėms yra gana daug lengvesnių ir riebumo jausmą nesukuriančių priemonių). 

Apskritai vertinant, man pasirodė, jog tai gana paprastas kremas, kuris maitina, ilgokai geriasi ir keliolikai minčių yra jaučiamas ant veido odos. Jau kuris laikas pastebiu, kad mano oda reikalauja šiek tiek rimtesnių priemonių, todėl nežinau, ar pirkčiau dar vieną Uoga Uoga veido kremą? Galbūt, jei labai susigundyčiau, tačiau iš esmės, jau žinau, kad dabartinių mano odos poreikių nelabai tenkina ir norisi kažko rimtesnio. Įdomu, kaip naujieji uogų kremai su hialuronu? Gal jau bandėte?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai