SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakai (atspalviai: M6 ir M15)

Keletą Sincero nagų lakų aš jau esu bandžiusi ir pasakojusi jums tinklaraštyje (ČIA ir ČIA), tačiau jūs man labai rekomendavote išbandyti įprastus ir apskritai, daugiau Sincero nagų lakų, todėl negalėjau nebandyti. Bet, kaip visuomet, pirmiesiems bandymams pasirinkau šį tą neįprasto - matinius nagų lakus.

Kalbant apie Sincero produktus - man jie atrodo tarsi rūkas: kur ne kur pasirodo grožio tinklaraščiuose, tačiau apie juos tiek mažai kalbama, kad imi užmiršti, jog tokie egzistuoja, o ir pro neišvaizdžius Sincero stendus parduotuvėse dažniausiai preinu. Nors nemeluosiu - būdama nagų lakų makiakė, visuomet užmetu akį į tai, kas naujo. Tačiau dažnai atrodo, kad tą ar aną atspalvį jau turiu, o pirkti dar vieną... visuomet save sustabdau, jei tik pajėgiu. Tikriausiai apie kompanijos nagų lakus daugiausiai gali pasakyti tik aistringos nagų lakų kolekcininkės, tačiau pastarosios, bent jau Lietuvoje, blogų rašo mažai... Tad šį kartą naudojau ir testavau matinius, rudeniškus kompanijos atspalvius, apie kuriuos kviečiu paskaityti šiame įraše.

Ar regi save gyvenantį svajonių gyvenimą? Užsimerk ir mintyse peržiūrėk filmą, pajusk, patirk visą savo širdies troškimų puikumą. Tai išvydęs - kad ir mintyse - lengviau patikėsi.



Produktas: SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakai (atspalviai: M6 ir M15)
Gamintojas: Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tiek efektu, tiek dengimu esu patenkinta
Labiausiai nepatiko: laikė trumpiau negu norėjau
Tūris: kiekvienas po 11 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose: Iki, Maxima, Rimi ir kt., Drogas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra. Buteliuko užrašai leidžia tikėtis matinio efekto.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Silica, Polyethylene, Glass, Stearalkonium Hectorite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Silica Dimethyl Silylate, Methoxyisopropyl Acetate, Acetone, Lecithin, Silica Silylate, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite.
May Contain: CI 77891, CI 77499, Mica, CI 73360, CI 77742, CI 15850, CI 15880, CI 77120, CI 19140, CI 15850, CI 77510, Tin Oxide, CI 60725.


Mano nuomonė. Kažkas iš draugių yra sakiusios, kad joms neišvaizdūs ir negražūs Sincero nagų lakų buteliukai, tačiau man atvirkščiai - labai patinka tas matinis stiklas ir prislopinto blizgesio juodi plastikiniai dangteliai, kurie labai primena kietą gumą. Nepaprastai malonūs liesti, neslidinėja rankose - savotiškai žavi kuklus, bet apšerkšnijęs dizainas. Vasarą į tokius buteliukus gal nelabai žiūrėčiau, bet šiuo metų laiku akimis vis nuskanuoju matinius Sincero nagų lakus parduotuvių stenduose.

Man patinka platesni, plokštūs dengimo šepetėliai. Iš pradžių galvojau, kad su jais bus sunkoka dažyti, reiks vargti, kol pritaikysiu prie nago ir garantuotai nepasidengs vienu braukimu. Tačiau šepetėlis nepaprastai patogus dengti ir dengia tiesiog tobulai. Ir pati nagų lako formulė: pirmiausia ji vidutinio tirštumo, nei per skysta, nei pernelyg klampi ir dengiant, tarsi dar pati pasiskirto ant nago ten, kur padengiau neidealiai. Ir taip su kiekvienu nagu - paprasta dengti, kai dar pats lakas pasistengia ant nagų atrodyti gražiai. 

Ir labai giriu priemonių pigmentaciją - nuotraukose žemiau dengiau po vieną sluoksnį ir net nepagalvojau apie antrąjį - jo paprasčiausiai nereikia, o ir lakuojant du kartus - spalvos intensyvumo tai nepakeičia.

M6 atspalvis

M6 atspalvis juodos spalvos, matinis. Ką čia ir bepridursi - tikriausiai tobulas toms juodų atspalvių mylėtojoms, siekiančioms matiškumo. Man šitas atspalvis pasirodė labai matytas, todėl galiu iš karto pasiūlyti alternatyvą šiai spalvai: ESSENCE "Latex Matt" Effect nagų lakas "32 the black cat", kuris yra lygiai tokio pat atspalvio, lygiai tokio pat efekto, kaip šitas iš Sincero.

M15 atspalvis: žalios spalvos, prislopinto samanų žalumo. Atrodo savo nagų lakų kolekcijoje itin daug žalių atspalvių, tačiau tokio žalumo - tikrai ne. Tai prislopintas atspalvis, lyg ir turintis pilkumo. Man šita spalva yra tiesiog tobula rudeniui, kai dar nesinori šokti į tamsius atspalvius, tačiau itin ryškių neoninių tiesiog nebegali dėvėti. Tiesa, labai gaila, kad fotografijas dariau prietemoje ir atspindys nuotraukose nėra tobulas, tačiau spalva matoma. Aš šią spalvą tiesiog myliu 💓 ir tai vienas naujausių mano šeimos, gyvenančios po kosmetiniu staliuku, narių. 

M15 atspalvis.
Atsiprašau už nuotraukos kokybę - taip nutinka  fotografuojant prietemoje, naudojant dirbtinius šviesos šaltinius. Bet spalva matosi tokia, kokia ji yra.

Man nagų lakas išdžiūvo greitai, paviršius labai greit tapo matinis, bet dėl viso pikto dar pasaugojau apie 20 minučių, kad neįsispaustų kas nors į nago paviršių (kaip ir reiktų daryti su visais nagų lakais). Ir jau tikėjausi, kad išliks apie savaitę, bet nė vienas atspalvis, nė karto man neišliko savaitę - sakyčiau apie 3-4 dienas. Trumpiau nei norisi, tačiau visa kita šiose priemonėse man nepaprastai patiko, todėl et, tebūnie pasilakuosiu nagus dažniau, bet mėgausiuosi dengimo procesu, nedidele kaina ir gražiu efektu. 

O ką tu galvoji apie Sincero nagų lakus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Sveika :) Sincero nagų lako savo kolekcijoje neturiu nei vieno - gal ir manęs neprivilioja jų buteliukai, nes pažiūriu lentynas ir einu toliau :) Kai pagalvoju, keista, kad taip jų ir nenusiperku, nes juk jie nebrangūs, o ir akcijų jiems būna... Žalias man visai patiko, net užsimaniau nusipirkti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, tikriausiai dauguma taip mano - neišvaizdūs tie jų stendai, visiškai.
      O žalias tai labai nerealus - grožėjausi kasdien :) :D

      Panaikinti
  2. O beje, šiandien Camelijoj užtikau stendą su dekoratyvine kosmetika, taip pat ir nagų lakais :) Nuolaida 50 proc., tai GR lakai po 0,75, yra Delia ir Ingrid, virš euro abeji, bet labai tikslių kainų nepamenu. Na, čia šiaip, jeigu įdomu :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą