INGRID Wonder Matt matiniai lūpų dažai "307"

Šeštadienis ir šiandien porą valandėlių praelidom apsipirkinėdami: mano mažylis labai paaugo, tad jo seni rūbeliai jau akivaizdžiai per trumpi, natūralu, jog reikėjo kiek apipirkti naujais. Mielai pirkčiau ir iš padėvėtų, tačiau tokio amžiaus vaikams retas reiškinys rasti tinkamus rūbelius ir suprantu dėl ko - vaikas taip intensyviai dūksta darželyje, kad pratrina kelius, nusiskalbia spalvos, prayra rankovės greičiau nei išauga. Toks etapas. Aišku, užsukom ir į knygyną porai naujų skaitinių, nusipirkau ir naujus žieminius batus, mat maniškių padas nei iš šio nei iš to, antrojo sezono metu tiesiog perlūžo. Negaliu skųstis - nešiojau pernai, nešioju ir šiemet, tačiau vistiek apmaudu. Na o grįžus namo - eilinė namų buitis ir ruoša: vakarienei gaminau zuikienos apkepą, išskalbiau klaną drabužių ir galiausiai sėdu papildyti blogo naujais įrašai. Šį kart apie dekoratyvinę kosmetiką bei ryškiai raudonus lūpų dažus iš Ingrid.

"Nėra nieko pavojingesnio visuomenėje už žmogų be charakterio."
Ž. L. Dalamberas


Produktas: INGRID Wonder Matt matiniai lūpų dažai "307"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: labai kieta tekstūra
Tūris: 4 g
Kaina: 4,59 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2(su geru pliusu)/5

Ką žada gamintojas: INGRID lūpų dažai WONDER MATT suteikia intensyvią ir ilgalaikę spalvą bei aksominį, matinį efektą. Šiuolaikinė formulė, praturtinta makadamijos aliejumi, apsaugo ir drėkina lūpas, todėl, norint gauti matinių lūpų efektą, nebūtina atlikti lūpų šveitimo procedūros. Lengva, kreminė tekstūra puikiai pasiskirsto, užtikrindama tolygų padengimą. Galima rinktis iš 9 atspalvių.


Lūpų dažų pakuotė atrodo tiesiog siaubingai griozdiška, lyginant su kitomis: platus briaunuotas dangtelis ir storesnis nei reiktų dugnas su produktu vizualiai apkrauna dizainą. Ir nors gamintojas renkasi minimalistinius pakuotės elementus - juodą spalvą ir baltą kompanijos užrašą, - tačiau pakuotė ir didesnė ir užima daugiau vietos ir nėra tokia patogi nešiotis kaip kompaktiškesnės lūpų dažų pakuotės. Tikriausiai viena iš priežasčių, dėl kurios šių dažų labai nemėgstu nešiotis su savimi ir tiesą pasakius šiek tiek privengiu ir pačių dažų.

Priemonės sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, tačiau saldokas, švelnus kvapas jaučiamas tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija mano galva yra pats didžiausias dažų minusas - ji beprotiškai kieta, sunki, tempia lūpas...


Sudėtis: Isododecane, Isononyl Isononanoate, Kaolin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Octyldodecanol, Polyethylene, Ozokerite, Shorea Robusta Resin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Silica, Copernicia Cerifera Wax, Parfum, Tocopheryl Acetate, PhenoxyethanolMethylparaben, PEG-8Ethylparaben, Butylparaben, Limonene, TocopherolPropylparaben, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Linalool, Citral.
May contain: CI 15850, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891, CI 19140, CI 12085, CI 15580, CI 15880, CI 16035, CI 17200, CI 73360, CI 75470, CI 77163, CI 45410, CI 45380, CI 45430, CI 15985, Mica, Tin Oxide, Synthetic Wax.


Poveikis. Aš jau ant blizgių lūpų dažų bambėjau, kad konsistencija sunki ir kieta, tačiau matiniuose - ji tiesiog tragiškai sausa, sunki ir nemaloni. Niekuomet nesidžiaugiu kai reikia atnaujinti spalvą ar sugalvoju pasidažyti šiais dažais. Tikriausiai tai yra antroji, ir pagrindinė priežastis kodėl privengiu naudoti šiuos lūpų dažus. Įsivaizduokite, bandote padengti spalvą, o dažantis lūpas nemaloniai tempia, tenka paspausti, jei nori pasidažyti ir dažniausiai, kaip taisyklė, spaudžiant pavargti brėžiant lūpų kontūrą. Pastarąjį pasidarau iš anksto, su lūpų pieštuku. Visiškai nefaina ir tiek. Užtat labai džiaugiuosi, kad pigmentacija gera ir nereikia braukyti 10-kart per lūpas, kad išgautum norimą spalvą.

307 atspalvis turėtų būti matinio užbaigimo, bet dabar pabambėsiu. Man atrodo gamintojas iš viso nesuvokia kas yra matinis efektas. Deja, bet matinės nėra lygus sausai konsistencijai. Tik pasidažius dažai net šiek tiek blizgūs, atrodo kaip standartiniai. Na taip, jei skaičiuosi po kokios valandos, kaip apvalgai tą blizgumą, gal ir gali pripaišyti matiškumą. Tačiau mano galva nereiktų apsigauti - čia sausi standartiniai lūpų dažai, neturintys nieko bendro su matiniais. Tamsiai raudona lūpų dažų spalva turi šilto rudo atspalvio, kuris prie skirtingų apšvietimų gali atrodyti ir kaip raudonas ir kaip raudonai rudos plytų spalvos.


Galiu pasidžiaugti, kad itin sausa konsistencija niekur neišsivaikšto už lūpų kontūrų, o ir tepa labai minimaliai. Nenuostabu, kai priemonė tokia sausa, ji gerai prilimpa prie lūpų ir visai gerai laiko. Sakyčiau tiek, kiek standartiniai lūpų dažai, apie 4 val. Po pusdienio darbe jau reikia atnaujinti spalvą ir vėl nemaloniai tempti lūpas, kad uždengti spalvos...

Nepatinka ir viskas! Naudoti galima, bet kai dažai yra visiškai nemalonūs naudoti, kai gamintojas žada viena, o gauni kitą; kai imi vengti dažų naudojimo viskas aišku - tiesiog neverti dėmesio dažai. Nemalonūs ir visai ne matiniai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai