2020 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Na ką, vasaris beveik baigiasi, o tendencijų įrašų dar liko tikrai ne vienas ir dabar belieka spėlioti, ar spėsiu viską paruošti iki kovo. Nors būtent toks buvo mano pradinis tikslas, tačiau per daug nesuku galvos - tas paskutines tendencijas tikrai galima paruošti ir prasidėjus pavasariui, be jokios didesnės žalos, kaip manot? Tad šį kart jums labai noriu pristatyti papuošalus bei aksesuarus, kuriuos dauguma merginų nuvertina, tačiau kartais pakanka ryškesnio diržo ar išskirtinio papuošalo ir ta pati apranga atrodo visiškai kitaip. O ir šiaip - papuošalai bei aksesuarai yra tas greitas ir pigesnis būdas atsinaujinti sezonui bei atšviežinti savo išvaizdą. Su šia mintimi noriu pakelti papuošalų bei aksesuarų svarbumo kartelę bei pristatyti madingas šio sezono detales.

ČIA

PAPUOŠALAI:

1. Papuošalai iš kriauklių


2. Papuošalai su gėlėmis


3. Papuošalai su gyvūnais


4. Natūraliai atrodantys, boheminiai bragakmeniai


5. Vintažiniai perlai


6. Avangardinio stiliaus perlai


7. Papuošalai iš karoliukų


8. Papuošalai iš juostelių


9. Geometriniai papuošalai


10. Tekstūriniai, natūraliai atrodantys metaliniai papuošalai


11. Storų grandinių chokeriai


12. Grandinės ir grandinėlės ant kaklo


13. Masyvus vėrinys ant kaklo


14. Itin ilgi kaklo papuošalai


15. Stori apvalūs auskarai


16. Keli apvalūs auskarai - žiedai


17. Meniški, masyvūs auskarai - žiedai


18. Burbulo formos auskarai


19. Modernūs, kabantys auskarai


20. Ilgi auskarai su blizgiais akmenukais


21. Auskarai virš ausų


22. Panašūs, bet ne identiški auskarai


23. Vienas auskaras


24. Gėlių segės


25. Masyvios apyrankės


26. Grandinėlės ant kojos


27. Kūno papuošalai



AKSESUARAI:

1. Šalikėlis ant kaklo


2. Ilgos pirštinės


3. Diržai - grandinės


4. Grandinėlės ant diržo


5. Diržas - virvė ar juostelė


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijose?

Mano galva šiltojo sezono papuošalų ir aksesuarų tendencijos buvo gana aiškios ir daugiau mažiau vienalytės. Visas papuošalų ir aksesuarų tendencijas vienijanti tematika - dideli, ryškūs, masyvūs ir akį traukiantys papuošalai, kurie iš ties pastebimi ir daro įtaką aprangai. Didžioji dalis iš ties puikiai atitinka šiltojo sezono tematiką, tarkim iš praeito sezono vis dar populiarios kriauklės, visuomet madingos gėlės ir ryškios spalvos. Didžioji dalis papuošalų kūrėjų šį sezoną rinkosi bohemiško stiliaus įkvėptus papuošalus ir aksesuarus, tačiau buvo matoma ir minimalizmo įtaka.

Visgi svarbiausia tendencija, vyravusi ant podiumų tiek papuošaluose tiek aksesuaruose yra grandinės ir grandinėlės, kurias matome ir chokeriuose, ir ilguose pakabukuose, auskaruose ir labai dažnai diržuose. Pastatieji (t.y. diržai su grandinėmis ar grandinės - diržai) yra be abejonės populiariausias aksesuaras vasaros bei pavasario metui. Visgi mažų, smulkių grandinėlių tarp tendencijų maža - dizaineriai siūlo rinktis masyvias ir dideles grandines, pastebimas iš tolo ir būtinai papildyti papuošalų skrynelę bent vienu grandinės papuošalu šiam sezonui.

Ar jums patinka masyvios grandinės? O gal mieliau renkatės vintažinius perlus, gėlės, karoliukus ar jau praeito sezono manija tapusias kriaukles? Kas jums pasirodė įdomiausia ir patraukliausia?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai