ZEAL Mud Mask Pearl Brightening & White Purifying - skaistinamoji purvo kaukė su perlais ir baltuoju purvu "Pearl & White Mud"

Sekmadienis šioks toks kaukiadienis. Praeitais metais būdama kvailoka prisipirkau krūvą įvairiausių vienkartinių kaukių. Pamenu, tuo metu galvojau, kad tikrai greit sunaudosiu ir tikrai džiaugsiuosi turėdama galimybę kas kart naudoti vieną ar kitą kaukę, atrasti man tinkamiausias bei žinoti, kurios man nelabai patinka. Tuo metu visa tai atrodė logiška, bet tik iš pradžių rinkausi kaukes pagal nuotaiką, o galiausiai, artėjant metams link pabaigos susidėliojau pagal galiojimo datą, kad tik spėčiau išbandyti ir nereiktų tiesiog išmesti lauk. Šį kart mano rankose senoka įsigyta kinietiška Zeal kaukė, žadanti valyti veido odą ir ją skaistinti. O kas to nenori, ypač kai orai tokie permainingi? 

"Išmintingas ne tas, kuris daug žino, o tas, kurio žinios naudingos."
Eschilas


Produktas: ZEAL Mud Mask Pearl Brightening & White Purifying - skaistinamoji purvo kaukė su perlais ir baltuoju purvu "Pearl & White Mud"
Gamintojas: "Tazol Biological Technology" Pagaminta Hong Kong, Kinija
Paskirtis: valyti odą, tonizuoti, šviesinti
Tinkamas tipas: nenurodyta, bet manau riebesnei odai
Labiausiai patiko: neblogai valo
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,04 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Išvalyk veido odą vos per 10 minučių! ZEAL valomųjų kaukių serija - tai specialiai sukurtas "ekspertas" odos valymui ir tonizavimui. Nuvalo visus odos nešvarumus. Jau po 10 minučių Jūsų oda bus švari ir skaisti. Atskleisk grožio paslaptį! Šioje kaukėje yra baltojo purvo, kuris nuvalo nešvarumus ir skaistina veido odą, taip pat giliai valo poras.
Naudojimas: ant nuvalytos veido odos tolygiai paskirstyti kaukę, vengiant akių ir lūpų srities. Po 5-10 minučių nuplauti vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per savaitę. Geresnių rezultatų pasiekiama naudojant kartu su Zeal Sheet kaukėmis.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė standartiškai tiesiog plastikinis maišelis su vieno naudojimo doze. Tiesą pasakius iki pat atidarymo man buvo neaišku kokio tipo kaukė pakuotės viduje: lyg ir atrodo, kad galėtų būti kreminė, pagal aprašymą, tuo tarpu pakuotės dydis laisvai galėjo tikti ir lakštinės pakuotei. Ar tikrai reikėjo tokio didelio? Manau, kad ne. Kaukės dizainas man pasirodė paaugliškas, mergaitiškas ir nelabai rimtas su pieštiniais paveiksliukais, gėlytėmis ir pastelinėmis spalvomis, tačiau labai stengiausi nesusidaryti jokios pirminės nuomonės prieš naudojimą.

Kvapas. Matau, kad gamintojas sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas ir jaučiu neaiškų, chemines priemones primenantį kvapą. Tiesą pasakius iš ties šiek tiek panašus į tą, kuris būna kosmetikos priemonėse, kurių sudėtis deklaruojama su perlų ekstraktu (kad ir kas tai bebūtų).

Konsistencija man buvo didžiulė staigmena, pirmiausia dėl to, kad nežinojau kokio tipo kaukės tikėtis viduje: lakštinės ar tepamos kreminės. Na ir tikrai viduje nesitikėjau itin tirštos, plasteliną primenančios masės.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Kaolin, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Dimethicone, Mineral Oil, Methylparaben, Propylparaben, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Triehanolamine, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, Pearl Extract.


Poveikis. Kaukės konsistencija man pasirodė tokio tirštumėlio, kad regis teks ilgai vargti kol pavyks padengti ir ar absoliučiai pavyks. Mano nuostabai priemonė labai lengvai sklaidėsi ant veido odos labai tolygiu sluoksniu. Kaukės pagrindas yra molis, tad savaime suprantama, kad jis džiūvo ir gana greitai tirštėjo, o pati priemonė būdama ant odos vėsino ir lengvai dilgčiojo.


Žinia, nuplauti molines kaukes reikia pastangų ir nemenko vargelio, o šita kaukė oficialiai sunkiausiai nusiplaunanti iš visų bandytųjų. Nieko nuostabaus, bet jei tektų bandyti, manyčiau naudinga ir žinoti. Jau plaunant veido odą pastebėjau, kad jos paviršius tapo matinio efekto - molis nuėmė visus riebaliukus ir odos spindesį. Tačiau kartu ir visai gerai išvalė odos paviršinius sluoksnius bei pašalino nešvarumus. Gamintojas kalba, kad kaukė turėtų pašviesinti odą, tačiau iš ties visiškai nešviesina - odos paviršius įgauna skaistumo ir švarumo, bet jokiais būdais nepašviesėja. Deja, tačiau kartu su pašalintais riebaliukais ir matiniu efektu pastebiu gerokai pasausėjusį odos paviršių, norisi drėkinamųjų priemonių iš kart po kaukės plovimo, tad manyčiau, jog ši kaukė tinkama išskirtinai riebios odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai