#DOVANŲ IDĖJOS. KOSMART "Titanium cube" rankų darbo bioplastiko ir titano auskarai "Crystals in black" su Swarovski kristalais - dovanos, nekeliančios alergijos

Jau visai greitai blogo puslapius papildys ir papuošalų bei aksesuarų tendencijos, o kol kas labai knieti jums papasakoti apie mano mylimiausius. Didžiuojuosi ir džiaugiuosi lietuviškais prekiniais ženklais, atsižvelgiančiais į besikeičiančią rinką, naujus poreikius bei tendencijas. Žaviuosi Kosmart, gaminančia papuošalus iš bioplastiko. Aha, žinau, pasaulyje, kuris vengia plastiko ir stengiasi mažinti jo vartojimą, šis žodžių junginys gali atrodyti baisus - atmetus "bio" lieka "plastikas". Tačiau čia vargiai rasime to plastiko, apie kurį galvojame. Gamintojas sako, kad bioplastiką sudaro 95% medienos ir medvilnės bei metalo, iš kurio pašalintas didžiausias alergenas - nikelis. Kuriam pati esu alergiška ir puikiai žinau, kad tokių nikeliui alergiškų žmonių yra labai daug. Kompanija papuošaluose ir aksesuaruose naudoja ir Swarovski kristalus, kurių originalumas patvirtinamas unikaliais kodais prie kiekvieno papuošalo.


Mano namuose jau gyvena keli auskarai (ČIA ir ČIA) ir plaukų aksesuaras (ČIA) iš Kosmart, kurių kokybe labai džiaugiuosi, tad šį kart Vitrinai PRO pasiūlius išbandyti pasirinktą papuošalą labai apsidžiaugiau. Praeitus kartus gavau ryškius ir spalvotus, o šį kart labai norėjau minimalistinių ir mažų, tad pasirinkau mažyčius kubelius su kristalais.

Skirtingi Kosmart aksesuarai atkeliauja su visiškai skirtingomis pakuotėmis: tarkim plaukų papuošalai - su prisegtomis etiketėmis; šitas lankstinuke, bet labiausiai patiko Geometrix linijos auskarai, kurie turėjo savo dėžutę. Visgi, galutiniame variante tikrai ne pakuotė svarbiausia, jei perkame sau. Galbūt dovanojant šios linijos auskarus atskirai ieškočiau dėžutės - draugėms esu pirkusi Geometrix linijos papuošalų ir buvo smagu nebesirūpinti papildoma dovanų pakuote.


"Titanium" linijos papuošalai pagaminti iš to paties bioplastiko, tačiau turi titano pagrindą ir silikoninį apvalų galiuką. Iš pradžių kiek pergyvenau dėl to titano, tačiau jau netrukus, po kelių bandymų buvo aišku, kad jis puikiai tinka, nealergizuoja odos. Auskarai lengvučiai, nejaučiami ausyse, o apvalius galiukas toks patogus, kad auskarus galima dėvėti ir naktį. Dažnai metaliniai auskarų galiukai duria į odą už ausų vos ausiai kiek prisispaudus prie galvos. 


Mano galva šitie auskarai tiesiog tobuli visoms progoms: kuklus juodas dizainas ir trys kristalai tinka abosliučiai viskam. Aš juos ir dėviu visur - tiek darbo metu, tiek švenčių progomis. Jie pakankamai kuklūs oficialioms progoms, tačiau turi kristalų spindesio, kuris atkreipia dėmesį. Kažkas tobulo, universalaus, mažo, minimalaus, kuklaus bet kartu su mažyčiu cinkeliu - visoms progoms.


Visos mes labai skirtingos ir puikiai suprantu, jog tokios pat stilistikos papuošalai patinka tikrai ne visoms. Tad labai rekomenduoju apsilankyti interneto svetainėje ar Vitrina PRO parduotuvėse ir pasižvalgyti po šio gamintojo asortimentą - tikiu tikrai rasite kažką artimo širdžiai: spalvoto ar neutralaus; apvalaus ar kvadratinio; didelio ar mažo, - net jei ir nesate alergiškos metalui.

Kur įsigyti: Vitrina PRO
Kaina: 14,00 EUR
Matmenys: 4 x 4 x 4 mm
Svoris: 2 g
Medžiagos: bioplastikas, titanas, silikonas, Swarovski kristalai




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai