2020 pavasario - vasaros tendencijos: makiažas

Mano darbo savaitė lyg ir leistų man prisėsti prie naujų blogo įrašų, bet pripažinsiu, kad ne visuomet turiu jėgų šitam savo hobiui, ypač kai kuriomis, itin sunkiomis dienomis. Tad normalu, kad kelias dienas padarėme pertrauką su tendencijomis ir šį kart jau galime keliauti toliau ir pasižiūrėti, kas dar mūsų laukia pavasario - vasaros metui. Aš visuomet buvau įsitikinusi, kad makiažo tendencijos mano bloge iš tokio tipo įrašų yra skaitomiausios. Deja, bet ne, tikrai ne pirmose vietose, tačiau vistiek labai skaitomi, ieškomi ir tyrinėjami. Tad šį kart kviečiu makiažo tendencijų bei naujų idėjų šiltąjam metų laikui.

ČIA

1. Tobula oda - be trūkumų


2. Sveikai spindinti oda


3. Tapyba veido dažais


4. Subtilus kontūravimas


5. Rožiniai skaistalai


6. Makiažas ir šešėliai sujungti viena spalva ir linija


7. Kristalai ant veido


8. 3D elementai, papildantys makiažą


9. Blizgesys lūpoms


10. Raudoni lūpų dažai


11. Vyno spalvos lūpų dažai


12. Neįprastų spalvų lūpų dažai


13. Didžiulės dirbtinės blakstienos



14. Šviesinti antakiai


15. Alyvinės spalvos akių šešėliai


16. Spalvotas pastelinis makiažas


17. Neoniai šešėliai


18. Meniški šešėliai, tarsi užtapyti


19. Šlapio efekto šešėliai


20. Dūminis makiažas


21. Aukso spalvos ir metalinio efekto šešėliai


22. Nederantys viršaus ir apačios pravedimai


23. Debesys, išpaišyti aplink akis


24. Blizgučiai akių makiaže


25. Lipdukai vietoj pravedimo


26. Spalvotas grafinis pravedimas


27. Juodas grafinis pravedimas


28. Juodas pravedimas su strėlytėmis


29. Storas juodos spalvos pravedimas


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros makiažo tendencijose?

Aktualiausios šiltojo sezono tendencijos yra spalvos! O taip, šį sezoną tendencijos įsileidžia krūvą įvairiausių spalvų, tarp kurių išskirčiau ryškias neonines bei švelnias pastelines spalvas. Makiaže spalvos dažniausiai pasirodo neišsklaidytos, neretai kaip spalvos blokas, grafinis spalvotas pravedimas, artistiški potėpiai arba tiesiog pratęsti šešėliai, kurie nuleisti nuo akių tampa ir skaistalais.

Kelis metus puoselėta natūralumo tendencija irgi niekur nedingo: šiltuoju sezonu madingas natūralus veido spindesys, tad ir truputis spindesio riebiaodėms nepakenks. Visi šiais metais akcentuojama nepriekaištinga veido oda, kurios netobulumams būtinai prireiks ir makiažo pagrindo ir maskuoklio. Svarbu ir natūralus kontūravimas bei švelnūs rožiniai skaistalai.

Nepaprastai daug spindesio ir blizgučių, kurie šiltuoju sezonu galbūt nėra praktiškiausias pasirinkimas, tačiau artėjančių festivalių metu puiki proga pasipuošti. Lūpų dažuose įvairovės maža: bligesiai, raudonos ar vyno spalvos, o drąsiausios gali paeksperimentuoti ir su neįprastomis spalvomis. Didžiausią įvairovę galima pastebėti tarp įvairiausių pravedimų, tiek formos, tiek spalviniu atžvilgiu. 

Nepaprastai džiaugiuosi porcelianine oda, sveiku spindesiu ir pastelinėmis spalvomis. O kurios makiažo tendencijos jums įdomiausios? Ar išbandysite kažką naujo šiltuoju sezonu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai