2019/2020 žiemos mėgstamiausi/ Winter favourites

Na visiškai mes tos žiemos šiais metais nepajutom ir neturėjo: snigo vos porą rimtesnių kartų ir tais pačiais kartais bene viskas ištirpo jei ne iš karto, tai kelių valandų bėgyje. Orai tradiciškai šalčiausiais mėnesiais lepino šiluma, pasaulį pradėjo gąsdinti covid-19 virusas (pradžioje vadintas Corona) ir žmonės išsigandę apokaliptinių žinių ėmė panikuoti... Grįžtant į blogo tematiką, ši žiema iš ties buvo neįprasta - man vargiai reikėjo ne tik kad šiltesnių drabužių, tačiau ir riebesnių kremų ar tradicinių žiemiškų kosmetikos produktų. Visgi vienokių ar kitokių mylimų produktų tikrai yra, tad šį kart apie naujus žiemos atradimus ir mylimas priemones.

"Kai kas nenaudingas pirmoje eilėje, bet antroje - gali būti nepakeičiamas."
Volteras



Vienas iš tų nuostabių priemonių, kurios be vargo ir praktiškai be pastangų geba nuvalyti visus nešvarumus, makiažo likučius ir palikti veido odą itin švarią. Tokio tipo priemonių bandžiau ne vieną, bet dažna arba apsunkina veidą, palieka jį riebaluotą arba erzina akis... L'Occitane valiklis ne tik tobulai atlieka savo darbą, tačiau ir neerzina, nedirgina, neapsunkina odos. Nepaprastas ir aš žinau, kad tikrai bus kartojamas.



Nuoširdžiai nekenčiau šito toniko pakuotės - ji buvo tragiškai nesandari, priemonė vis nutekėdavo išorinėmis sienelėmis. Tačiau pati priemonė labai gera - ir sudėtis puiki, ir efektas odai labai patiko. Tonikas gerai drėkino, oda jautėsi drėgnesnė, švaresnė ir komfortabiliai. Pakuotę tiesiog būtina tobulinti ir taisyti.



Nepigus, tačiau nuostabus veido serumas, kuris atgaivindavo odą, suteikdavo jai sveiko spindesio ir nuolat drėkindavo. Kai jau galvojau, kad jokio kitokio efekto iš šios priemonės nebus, baiginėjantis mano mažyčiam mėginiui pastebėjau, kad ir stangrina neblogai ir oda atrodo jaunatviškesnė - ilgesnio naudojimo metu turėtų gerai veikti raukšles.



Lengvutis naktinis serumas, kuris greit susigeria į odą, suteikia odai lengvo maitinimo, sveiko spindesio, stangrumo bei pagerėjusio elastingumo. Labai norėjosi naudoti ilgiau, norėjosi kiek tvirtesnės nuomonės ir užtikrinto rezultato. Visgi mano nuomonė labai gera - lengvas serumas visiems odos tipams ir visiems metų laikams. 



Daugumos lakštinių kaukių poveikis labai panašus: visos kaukės padeda atgaivinti odą ir daugiau ar mažiau padrėkina. Mitomo kaukės kažkokiu papildomu stebuklingu poveikiu nepasižymi ir daro tą patį, tačiau giriu intensyvų drėkinimą, gerą sudėtį bei puikų kainos ir kokybės santykį. Šią liniją su kietgrūdžiu ir geišos paveiksliukais tiesiog būtina išbandyti - labai geros.



Salerm lūpų balzamo apžvalga pasirodė paskutinėmis žiemos dienomis ir aš manau, kad jis neturėtų būti žiemiškas produktas. Atvirkščiai - balzamas daugiau drėkina, maloniai vėsina lūpas ir turi apsaugą nuo saulės, tad akivaizdu, kad labiau tinkamas karštomis vasaros dienomis saulės paveiktai lūpų odą.



Tobulas aromatas žiemai - ilgai žiūrėtas, čiupinėtas, galvotas ir pergalvotas, kol galiausiai atsirado mano kvepalų šeimoje ir kol galiausiai galėjau juo mėgauti tuomet, kai tik užsimanydavau. Kvepia pavojaus nuojauta ir subalansuotomis minkštomis, sodriomis ir šiltomis natomis. Kiekvienos natos čia aprašinėti neverta - paspaudus ant pavadinimo pateksite į apžvalgos įrašą ir patys galėsite plačiau pasiskaityti kuo šis kvapas mane taip sužavėjo.



Dievinu holografinius nagus, tačiau Lietuvoje tikro holografinio lako nusipirkti sunkoka: tai gamintojas ant buteliuko ima ir apsimeluoja, tai nelaiko, tai išparduota arba kainos kosminės. Todėl dar iki viruso paplitimo siunčiausi kinietišką Born Pretty nagų laką, violetinį nagų laką ant kurio paviršiaus šoka vaivorykštės, dėl kurio į nagus norisi nuolat žiūrėti ir džiaugtis skirtinu efektu skirtingo šviesos šaltinio apšvietime. Puikus lakas, jau antras, ir tikiu ne paskutinis, iš būtent šios linijos.



Man patinka papuošalai, kurie nekelia alergijų. Kai esi alergiškas metalams, atrastas tinkamas papuošalas visuomet kelia didelį džiaugsmą. Kosmart papuošalai jau senokai įtraukti į mano mylimų gamintojų sąrašą. Šitie mažučiai nekelia alergijos, yra itin patogūs, net jei su jais užmiegu ir tinka tiek  dienos, tiek vakaro metu. Tobulučiai, kaip ir anksčiau bandyti, tad tikiu tikrai ne paskutinė pora iš šios kompanijos!



Nuostabaus grožio, gelmės ir jautrumo istorija apie vienišą vaiką, patekusį praradimą. Apie vaiką, kuriam regis sugriuvo visas pasaulis prieš pat Kalėdas, prieš pat gimtadienį. Apie stebuklingą vaiko kelionę per skausmą, kelionę link pasveikimo, kelionę link grįžtančio džiaugsmo. Nuostabiai lengvas aprašymas ir mielos, artimos širdžiai, jautrios iliustracijos sukuria svorio knygai - tai knyga, lyg "Mažojo princo" istorija, kurioje kiekvienas atras vis kažką naujo ir kažką sau, priklausomai nuo amžiaus ar patirties.



Žiemą klausiausi daug kalėdinės tematikos muzikos, o pavasarį pamilau The Roop "On Fire" ir nuo to laiko vis leidžiu non-stop, šoku kartu ir mėgaujuosi. Puiki daina, tad įsijungiu ir kitas kompanijos dainas.


Tikriausiai viskas? Ką daugiau galima papasakoti apie žiemą? Daug išskirtinių produktų bandyti neteko, o gyvenime viskas vyko daugiau mažiau rutiniškai. O kokia jūsų žiema? Ką naujo atradote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai