2020/02 Vasario mėnesio pirkiniai ir naujienos: Salerm, Wet n Wild, Orly ir kt.

Mėnesio pabaiga, tad metas pakalbėti ir apie naujus pirkinius bei mėnesio naujienas. Vasario mėnuo baigėsi itin greit ir nors šiaip jau yra trumpesnis, bet šiais metais prabėgo dar greičiau. Užsisukus rutinoje aš neturėjau didelio noro prekintis grožio priemonėmis, bet po truputį rūpinuosi savo daržu, kuris šiais metais ir vėl bus didysis balkonas. Jau turiu prisirinkusi krūvą sėklų, atsižvelgiant į jų derlingumą ir reiklumą dirvai bei žinoma - kiek daug jiems erdvės reikia. Dar reikia kabinamų vazonų ir kelių didesnių kibirų pomidorams, o po to jau bus galima pradėti sėją. Per šį mėnesį ant mano virtuvės palangės jau apsigyveno lauro medelis bei čiobrelis. Lauro medį esu auginusi ir kelis metus naudojau tik savo derliaus laurų lapus, tačiau su jais šiek tiek sudėtinga ir aš sugebėjau jį numarinti. Tikiuosi šiais metais seksis geriau, juolab, kai nuo atsiradimo išleido kelis naujus lapelius ir regis jaučiasi visiškai gerai. Na ir žinoma - kaip aš be čiobrelių? Čiobreliai mano mylimiausias prieskonis, bet man jie dygsta ilgai, tad nusipirkau jau užaugintą vazonėlyje. Daug kas sako, kad jie vienkartiniai - vazoėliuose neišgyvena, tačiau jau spėjo gerokai paaugti, tad labai tikiuosi, kad jaučiasi puikiai. Kaip matote, mano asmeniniai pomėgiai pamažu vis laviruoja nuo kosmetikos ir grožio priemonių - man vis dar labai smagu bandyti kažką naujo (ypač veido priežiūroje), tačiau jei prieš keletą metų kosmetika buvo pagrindinis hobis, tai šiai dienai kosmetika tampa vis mažiau ir mažiau įdomi kaip pomėgio subjektas.

"Viršininkas ne visada teisus, bet jis visada viršininkas."
Norvegų išmintis




Visai nesenai sušlapau kojas ir sugebėjau peršalti, tad vakarais stengiausi vis pamirkyti jas druskų vonelėje bei nakties metu šildyti vandens pūsle. Reikėjo labai paprastos vonios druskos, tad ilgai nesvarsčiusi nusipirkau jau bandytą pigią, tačiau veiksmingą ir gan kokybišką druską su žolelių aromatu.
Camelia vaistinė, 0,82 Eur

Reikėjo dezodoranto, tačiau norėjau kažko saugesnio ir natūralesnio, tad išsirinkau šitą. Nežinau, spėjau išbandyti ir galiu užsiminti, kad man visiškai nepatinka ir visiškai netenkina elementarių mano lūkesčių. Galbūt dar spėsiu prisijaukinti.
Eurokos, 5,49 Eur


Aš negaliu, koks šitas muilas puikus! Pašalina absoliučiai viską ir taip lengvai, kad joks muilas, joks prausiklis to negali atlikti. Su mielu noru kartoju ir regis kartosiu dar ne sykį.
Eurokos, pilna kaina 7,79 Eur, mokėjau 5,45 Eur

Reikėjo ir naujos makiažo dengimo kempinėlės, tačiau... niekaip negalėjau išsirinkti ir nebenoriu mokėti po 20 Eur už Beauty Blenderį. Brangu ir tiek, tad ieškau alternatyvų - galbūt pavyks atrasti kažką panašaus už protingesnę kainą. Šitą jau išbandžiau ir hmm... kol kas mano nuomonė nekokia. Tačiau spręsti ir dėti taško dar nenoriu - galbūt dar susidraugausim ir pavyks prisijaukinti.
Eurokos, 5,19 Eur

Metas jau ir naujam tušui. Negaliu patikėti, kiek daug metų praėjo, kai pati galėjau išsirinkti kokį sekantį tušą naudosiu, kai neturėjau krūvos eilėje laukiančių išbandyti. Šiuo metu naudoju jau paskutinį dovanotą tušą, pribaigiau visus turėtus likučius, tad jau visai netrukus bus eilė išbandyti ir šitą.
Eurokos, pilna  kaina 6,79, mokėjau 4,75 Eur

Mano mylimiausias maskuoklis ir vėl kartojamas. Tikriausiai visos, kurios bandė man pritars, kad ir maskuoja puikiai ir į raukšleles nesubėga ir išlieka puikiai. Daugiau galite rasti įraše, o aš kartosiu ir vėl.
Eurokos, 3,59 Eur

Salerm naujienos


Vasarį gavau gausų Vitrina PRO PR siuntinuką ir jau beveik apie viską spėjau papasakoti bloge, o netrukus pasirodys ir kiti įrašai. Ačiū Vitrinai PRO už galimybę išbandyti.
-------------------------------------------
Viskas, štai tokiais produktais pasipildė mano namai per vasario mėnesį. O ką gero išbandėte jūs? Gal turite kokių rekomendacijų kempinėlės klausimais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turėjau ir aš šią kempinėlę - tikrai netikusi, nes labai greitai pradėjo skilinėti, kažkokia kietoka, nemaloni odai.
    Naudoju wetandwild kempinėlę (pakuotė su zuikiu) ir džiaugiuosi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teisingai... noriu ir aš tą išgirtą wet n wild išbandyti - būtinai pirksiu po šios ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą