ORLY Breathable deguoniui pralaidus nagų lakas "20984 Grateful Heart"

Jau kelias savaites nagus lakuojuosi nauju Orly nagų laku, kuris man buvo pristatytas, kaip nepaprastas nagų lakas, leidžiantis nagams kvėpuoti, praleidžiantis deguonį. Žinia, nagų plokštelės ne plaučiai ir tikrai nekvėpuoja, bet gamintojas sako, kad technologija leidžia palaikyti drėgmės balansą ir stiprinti laką bei padėti jam ilgiau išlikti. Skamba viliojančiai, ne ką mažiau nei faktas, jog šiai priemonei nereikalingas nei nagų lako pagrindas, nei viršutinis sluoksnis - vienas buteliukas, atstojantis tris priemones!

"Išsiauklėję žmonės gerbia kitų nuomonę, todėl jie visada atlaidūs, švelnūs, mandagūs."
A. Čechovas



Produktas: ORLY Breathable deguoniui pralaidus nagų lakas "20984 Grateful Heart"
Gamintojas: "Orly". Pagaminta - Los Angeles, USA
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin greitas naudojimas
Labiausiai nepatiko: pro laką matosi nagų nelygumai bei patys smulkiausi pažeidimai
Tūris: 18 ml
Kaina: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Nago plokštelės atkūrimas, stiprinimas ir padengimas spalva deguoniai pralaidžiu Orly nagų laku „Breathable“. Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą. Nauja technologija leidžia nagui kvėpuoti t. y., praleidžia deguonį ir atsižvelgiant į natūralią nago fiziologiją palaiko drėgmės balansą. Ji panaši į kontaktinių lešių technologija, kuri leidžia drėgmei judėti pirmyn ir atgal ir tuo pačių užtikrinti ilgesnį nagų lako išsilaikymą, spartesnį nago augimą bei bendrai sveikesnę nago plokštelės būklę. Orly „Breathable“ nagų lakas turi ne tik išskirtinę dėguonies technologiją, bet ir pasižymi tokiomis sudedamosiomis dalis kaip: argano aliejus, provitaminas B5, Vitaminas C dėl kurių nagai yra labiau drėkinami, tampa tvirtesni ir greičiau auga. Pirmiausiai Orly „Breathable“ yra išskirtinai profesionalus produktus su trys viename formule, kuri reiškia, kad šis nagų lakas ne tik stiprina ir apsaugo nagus, bet ir vienu žingsniu padengia nago plokštelę baziniu, spalvos ir viršutiniu nagų lako sluoksniais.

Naudojimas:
Orly „Breathable“ tai vieno žingsnio nagų lako sistema, kuriai nereikia jokio ypatingo pasiruošimo. Užtenka vos keletos žingsnių:
1. Nagų lakavimą pradėti ant švaraus nelakuoto nago
2. Tepti du sluoksnius pasirinktos Orly "Breathable" spalvos
3. Norint nagui suteikti ypatingą apsaugą ir blizgesį, papildomai padengti nagą vienu sluoksniu Orly "Breathable" blizgesiu.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Glycerin.
May Contain (+/-): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (Red 6), CI 73360 (Red 30), CI 77491 (Red Iron Oxide), CI 77499 (Black Iron Oxide), CI 77492 (Yellow Iron Oxide), CI 15880 (Red 34), CI 15850 (Red 7), CI 19140 (Yellow 5), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 42090 (Blue 1), CI 60725 (Violet 2), CI 47005 (Yellow 10), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77489 (Brown Iron Oxide), CI 77007 (Ultramarines), CI 77266 (Black 2), CI 77288 (Chromium Oxide Greens).

Be Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Resin, TPP/TPHP, MEHQ, Paraben, Gluten, gyvūninės kilmės elementų.


Mano nuomonė. Ateinančiam pavasariui iš spalvų gausos pasirinkau neutralų, beveik kūno spalvos su šiek tiek rožinės atspalvį. Mano nuostabai šito lako galima rasti pačių įvairiausių spalvų, nuo neutralių iki sodrių ir tamsių, nuo šviesių iki ryškių. Man patinka Orly paprastos formos buteliukas su guminiu dangteliu, kuris visiškai neslysčioja tarp pirštų lakuojantis nagus. Pakuotės dizainas paprastas, tačiau skoningas, o kiekis tiesiog milžiniškas. Žinau, kad šio nagų lako anksčiau buvo galima įsigyti mažyčiuose buteliukuose būtent Vitrina Pro parduotuvėse, tik šiai dienai nesu tikra ar tokią galimybę pardavėjas vis dar siūlo?

Nagų lako šepetėlis platesnis nei standartinis, vidutinio ilgio - tokiu nagus pavyks nulakuoti itin greitai, nors prie kraštelių tikrai prireiks kiek daugiau kruopštumo ir atsargumo. Giriu vidutinio tirštumo nagų lako formulę, kuria labai patogu dirbti - nagų lakas nenuteka, yra patogus paskirstyti ir padengti ant nagų. Deja, bet pigmentacija čia nėra pati geriausia. Pirmasis nagų lako sluoksnis dengiasi nelabai tolygiai, trūksta spalvos intensyvumo ir matosi šiek tiek dryžių. Antras sluoksnis tiesiog būtinas, nors ir pats gamintojas to neslepia ir netgi rekomenduoja, nepriklausomai nuo rezultatų, dengti porą sluoksnių.


"Grateful Heart" atspalvis be abejonės yra vienas švelniausių, neutralių nude-pink kategorijos atspalvių, tačiau visame pasirinkime tikrai ne pats šviesiausias. Man norėjosi visiškai neutralaus atspalvio ateinančiam pavasariui, kuriuo galėčiau greitai nusilakuoti nagus ar pasidaryti greitą manikiūrą prieš darbą, pastebėjus kad nuskilo kamputis. Toks visiškai neutralus, natūralus atspalvis, kuris man pirmiausia asocijuojasi su ta darbine aplinka, nors maniškėje jokių griežtų reikalavimų nei manikiūrui, nei išvaizdai nėra.  Išdžiūvęs lakas įgauna vidutinio intensyvumo spindesį.

Deja, bet būtent tas spindesys nusitrina greičiausiai, regis per porą dienų paviršius daugiau ar mažiau praranda blizgumą, o 4-5 dienos eigoje jau imu pastebėti, kad tai vienur, tai kitur nuskilo kamputis. Šiuo metu mano nagų būklė nėra pati geriausia, nagai sluoksniuojasi ir lengvai skilinėja. Automatiškai nagų lako paviršius šiai dienai tikrai nėra pats lygiausias ir su šituo laku aš niekaip nesugebu išgauti visiškai lygaus paviršiaus - nusisluoksniavusi laisvojo nago dalis aiškiai matosi po laku, o vietomis atsiradusio seno nago atplaišėlės - burbuliukai ne ką prasčiau pastebimi. Regis tai ir būtų didžiausias šios priemonės minusas - na norisi to būdo bent šiek tiek užmaskuoti turimus trūkumus, o su kai kuriais lakais paslėpti netobulumus visai neblogai sekasi. Galiausiai mano nagų būklė iš ties daro įtaką ir nagų lako išlikimui - tikriausiai ji galėtų būti keliomis dienomis ilgesnė.

Rašydami apie šią priemonę gamintojai labai daug prižadėjo, tarkim, kad lakas pagerins nagų būklę. Visgi, per tris lakavimo savaites jokio poveikio savo nagams nepastebiu ir netikiu, kad galima greitai pamatyti pokyčius ant nagų plokštelių - net ir stipriausių priemonių efektą pastebiu tik po gerų 4-6 savaičių, o rimtam ir aiškiam pagerėjimui dažnai prireikia ir ilgesnio laiko tarpo. Ir visgi šitą laką vertinu labai palankiai: džiaugiuosi itin sparčiu manikiūru iš vos vieno žingsnio, sparčiu džiūvimu, neutralia ir visur derančia spalva, patogia pakuote ir visai neblogu išlikimu. Ar esate bandę Orly Breathable lakus? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Kai nustojau lakuotis nagus, jie nebesisluoksniuoja. Bandžiau pradėti kelis kartus vėl lakuotis, vėl nagai imdavo sluoksniuotis. Nebelakuoju, ir nebereikia sukti galvos dėl jokių problemų - nei dėl sluoksniavimosi, nei dėl atsilupusio lako :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, va. Galvoju, kad ir man bus metas pertraukėlę mėnesiui kitam darytis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą