MAANGE makiažo šepetėlių rinkinys kelionėms su dėklu, pirktas ebay.com

Labai senai mano bloge buvo apžvalga skirta makiažo šepetėliams ar makiažo įrankiams, tiesa?  Kelis grožio įrankius, apie kuriuos dar nepasakojau namuose turiu ir jiems tikrai ateis eilė, bet kol kas noriu pakalbėti apie rinkinį. Praeitais metais jį įsigijau vien dėl dėklo, o viso šito šepetėlių rinkinio man tikrai nereikėjo, ir nenorėjau. Tačiau kai dėklas kainuoja brangiau nei dėklas + šepetėliai, nusprendžiau nusipirkti. 

Kam man reikėjo daugiau šepetėlių ir dar vieno dėklo paklausite? Tikrai reikėjo! Kiekvieną vasarą, kažkur keliaudama vis susiduriu su problema, kad neturiu kur sudėti šepetėlius keliaujant. Jei ir atrandu vietą švariems, tai jau panaudoti, ištepti makiažo likučiais, jie išteplioja ir kosmetinių vidų, o atplauti... o vaikyti - yra reikalų. Tad man būtinai reikėjo kažko sandaraus, pritaikyto šepetėliams keliauti su manimi. Tad prasidėjo tokio dėklo paieškos, kurios baigėsi va tokio rinkinio atsiradimu mano namuose.

"Daug draugiškų ryšių nutraukta, daug namų paversta griuvėsiais patikėjus šmeižtu."
Lukianas

Produktas: MAANGE makiažo šepetėlių rinkinys kelionėms su dėklu, pirktas ebay.com
Gamintojas:  "Maange", pagaminta Kinijoje
Paskirtis: sukompletuotas viso veido makiažui atlikti
Medžiagos: sintetiniai šereliai, plastikas, metalas, dirbtinė oda
Labiausiai patiko: patogus kelionėms dėklas
Labiausiai nepatiko: labai prastos kokybės šepetėliai
Matmenys: dėklo - 18 cm x 6,5 cm; šepetėlių - 17-15 cm ilgio
Kaina: $14,48 US
Kur galima įsigyti: ebay (neberandu nuorodos, panašus dėklas, bet be šepetėlių ČIA)

Ką žada gamintojas: aprašymas nepateiktas


Pagrindinė viso šito rinkinio įsigijimo paskata buvo tvirtas dėklas, kuris užsidaro ties centru ir užsisega segtukais. Naudojant rinkinį, abi dėklo dalis galima naudoti kaip du šepetėlių dėklus ir juose sudėti įrankius taip, kaip patogu. Nt abi dalis galima susegti spaustuku, kol dėklas atidarytas. Labai smagu, kad jis tvirtas, niekas viduje neturi jokios galimybės susigarinti. Tarkim ne kartą vežantis šepetėlius kosmetinėje, esu nulanksčiusi jų šerelius; esu užtrauktuku pritraukusi šerelius ir taip jų išpešusi. Tad šitas dėklas nuo tokių nelaimių apsaugo, o ir aplink nešvarūs šepetėliai nieko neišteplioja. Porą kart vežiausi dėklą su savimi ir taip, viduje šepetėliai primurzina, tačiau labai lengva visus likučius išvalyti tiesiog su drėgna šluoste.


Pirkdama šepetėlių dėklą turėjau galimybę pasirinkti norimą spalvą bei dizainą ir iš visų pasirinkau baltą su švelnia smėline ir iškiliais aukso spalvos ornamentais. Gražu, patogu ir praktiška. Vienintelis trūkumas - vos gavus dėklo "apdaila" tiesiog atsiklijavo nuo pagrindo. Jokia čia ne naujiena - perkant ebay dažnai prisireikia kažką suklijuoti ar perklijuoti.


kiekvienas makiažo šepetėlis atkeliauja supakuotas į plastikinį maišelį ir dievaži, to tikrai nereikia. Apskritai apie šio rinkinio makiažo šepetėlius pasakoti vargu ar vertas? Turiu iš kart pastebėti, jog jie prastos kokybės, tačiau nėra nepanaudojami - su jais įmanoma atlikti makiažą, bet jie nepatogūs, nekokybiški ir visai nepraktiški įrankiai. Apskritai, man regis ir labai trumpalaikiai: koteliai neatrodo kruopščiai pagaminti, viename jų iš vis kažkokia neaiški skylutė; šerelių plaukeliai netvirtai sudėti, kai kurie nusilankstę ir regis tuoj pradės kristi lauk. Manęs nei vienas šepetėlia čia nedžiugina ir tikrai nepakeis jau mylimų Jessup įrankių.


1. Kirstas šepetėlis skaistalams ar bronzatui.
Kaip ir visas rinkinys, prastokos kokybės, bet reikalui pasidažyti galima.

2. Pudros šepetėlis.
Lygiai tokia pati nuomonė kaip ir apie kirstą.

3. Lygiai kirstas šepetėlis makiažo pagrindui.
Man jame trūksta tvirtesnių šerelių, galvutė per maža visam veidui padengti - ilgai su juo tenka vargti, kol išgaunu norimą rezultatą. O ir pudros daug sugeria.

4. Plokščias makiažo pagrindo šepetėlis.
Klasikinis makiažo pagrindo šepetėlis, kuriuo smagu paskirstyti maskuoklį didesnėse veido vietose. Tačiau makiažo pagrindui tokių jau senai nenaudoju.


5. Plokščias, tiesiai kirptas šepetėlis.
Tokių šepetėlių visiškai nenaudoju ir man regis jam labai trūksta tvirtesnio sudėjimo, tvirtesnių plaukelių. Apskritai visi šio rinkinio šepetėliai sudėti per laisvai.

6. Kirstas užapvalintas šepetėlis.
Lyg ir turėtų būti skirtas šešėliams išsklaidyti raukšlėje, bet bėda ta, kad jo galiukas kažkoks šiurkštus ir aštrus, tad ir naudoti šio visai nesinori.

7. Plokščias užapvalintas šepetėlis.
Kreminiams skaistalams padengti arba maskuokliui išsklaidyti. Šiurkštokas...

8. Plokščias, užapvalintas, kiek mažesnis.
Tam pačiam tikslui, tik keista, kad jis švelnesnis ir visai tinkamas naudoti.

9. Apvalus nusmailintas šepetėlis.
Nenaudojamas ir nepatinka. Kažkoks per šiurkštus ir sunkokai paima šešėlius.


10. Antakių ir blakstienų šukutės.
Klasikinis įrankis, kurį retai kas benaudoja. Plastikinėmis šukutėmis man patinka iššukuoti tušo perteklių iš blakstienų , o kita puse - priglostyti pasišiaušusius plaukelius prie galvos. Sakyčiau kiek nusilankstę plaukeliai, bet šis menkai skiriasi nuo kitų tokio tipo šepetėlių.

11. Antakių šukytės.
Šiuo metu labai populiarios ir puikiai tinka tušo likučiams iššukuoti iš blakstienų, ne tik antakiams. Apskritai antakiams man patinka mažesnės. Šioms priekaištų dėl kokybės neturiu.

12. Kirstas antakių šepetėlis.
Pernelyg minkštas, trūksta tvirtumo šepetėliui, kad normaliai paskirstyti priemonę ant antakių. Nors toks lankstumas tiktų akių linijai nubrėžti. Bėda ta, kad šepetėlis akivaizdžiai per storas šitam reikalui.


Taigi va, matote kokie reikalai su šepetėliais - nei vienas jų man nepatinka, nei vienas nepasiteisino ir šiai dienai aš mieliau nei vieno jų neturėčiau namuose. Veltui nemanau kad nueis - netikę makiažo šepetėliai tampa vaiko tapybos teptukais. Šiuo atveju labai džiaugiuosi dėklu ir tikiuosi, kad šią vasarą bus progos šiek tiek pakeliauti, kad karantininis laikotarpis neužsitęs ir dėkliukas bus dažnai naudojamas išvykų metu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai