IVY The Original Hot Eyes Steam šildanti akių kaukė

Na atsiprašau, bet neišeina man rašyti kaip planuoju ar noriu ir apskritai ateina akimirkos, kartais valandos ar dienos, kai imu galvoti ar tas mano rašymas apskritai reikalingas, bet tuomet gauni nuostabią žinutę arba... susitinki gyvai su skaitytoju ir pakeiti savo nuomonę. Kaip pavyzdžiui ketvirtadienį vakare, viename prekybos centrų sutikau mano filmukus žiūrėjusią ir blogą skaitančią merginą, kuri nepagailėjo gero žodžio man. Ir taip gera širdyje pasidarė... tiek kad, pastarosiomis dienomis jaučiuosi pavargusi ir išsekusi. Po darbo nieko nebesinori, o vakare užmiegu vos padėjusi galvą ant pagalvės. Ar tik toks etapas? Ir kas mane išvargina aš vis dar nežinau. Užtat šiandien bandau atsipalaiduoti ir imu vieną iš turimų kaukių, tik šį kart ne veidui, o akių sričiai. Žada ir atpalaiduoti, ir pagerinti odos būklę aplink akis! Man smalsu, tad deduosi, stebiu ir iš kart sėdu prie įrašo pildymo.

"Pripažinęs savo silpnumą, žmogus tampa stiprus."
O. Balzakas



Produktas: IVY The Original Hot Eyes Steam šildanti akių kaukė
Gamintojas: "IVY" GmbH, Vokietija. Kilmės šalis Kinija
Paskirtis: mažinti nuovargį, padėti atsipalaiduoti, suteikti odai gyvybingumo, mažinti paburkimus.
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: švelnus šildomasis efektas
Labiausiai nepatiko: jokio realaus kosmetinio poveikio paakiams nėra
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Revoliucinė savaime šylanti akių kaukė veikia greitai ir efektyviai, padeda kovoti su akių nuovargiu: šalina nuovargio jausmą ir akių įtampą; padeda greitai pailsėti ir atsipalaiduoti. Šildanti kaukė puoselėja jautrią ir gležną akių srities odą: skatina odos apie akis kraujo mikrocirkuliaciją; mažina paburkimą ir juodus ratilus po akimis; švelnina akių srities odą, suteikia jai gyvybingumo.
Kaukė efektyviai veikia dėl egxoterminės sudėtyje esančių medžiagų reakcijos su aplinkos deguonimi. Atidarius pakuotę, kaukė sušyla iki 35-40°C temperatūros. Ivy Hot Eyes Steam leis ne tik pailsinti pavargusias akis, bet ir atsipalaiduoti, pasinerti į grožio procedūrą.
Naudoti iš karto atidarius pakuotę. Rekomenduojama užsidėjus kaukę pabūti 10-12 min. Kaukės negalima naudoti jei  yra buvusi atlikta akių operacija ar sergama akių ligomis. Nenaudoti kaukės su kitais paakių kremais ar losjonais. Nebandykite panaudotos kaukės sušildyti dar kartą. Prieš naudodami išsiimkite lęšius.


Pakuotė. Balto plastiko pakuotė atrodo kaip ir dauguma vienkartinių veido kaukių pakuočių - tiesiog plastikinis maišelis. Dizainas žaismingas ir gan mergaitiškas, tačiau nepasakyčiau, kad atgrąsus ar nepatraukus - akivaizdžiai gelbsti balta spalva.

Kvapas. Jokio kvapo šita kaukė neturi.

Konsistencija. Kaukė neįprasta tuo, kad jos viduje ne kremas, drėgnas lakštas ar kas tepamo, o miegojimo kaukes primenanti vienkartinė kaukė su grūdeliais akių srityje. 

Sudėtis: vanduo, geležies pudra, anglies pudra. 


Poveikis. Veido kaukė unikali tuo, kad vos atidarius pakuotę ir gavusi deguonies ji savaime pradeda šilti. Nesu visiškai tikra dėl šio principo, bet man regis, kad veikimas toks pat, koks naudojamas savaime šylančiose pakuotėse, skirtose maistui iškylų metu šildyti. Pati kaukė labai patogios formos, tvirtinasi kabinama už ausų ir visą laiką jaučiasi itin patogiai.

Galiu pagirti, kad šiluma iš kaukės intensyvėja po truputį, lygiai taip pat ir atvėsta pamažu ir tolygiai. Tas švelnus šildomasis efektas padeda atsipalaiduoti, bet.. jei tikėsite visais pažadais ant pakuotės ir lauksite paburkimo mažinimo, kraujotakos gerinimo ar kitų panašių efektų - tai galiu iš kart įspėti, kad tik šildymas nieko panašaus nedaro ir negali daryti. Apskritai kaukė smagi ir faina, tik abejoju ar tikrai reikia ją pirkti - efektas panašus į šilto rankšluostėlio užsidėjimą ant veido, tad bent jau aš antrą kart tokios kaukės nepirkčiau. O jūs bandėte? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai