CIEN Vital Anti-age mask veido kaukė brandžiai odai su phyto-age ir granatų sėklų aliejumi

Prieš kelis metus, kaip Lidl parduotuvės atsidarė Lietuvoje, regis visi nekantravome pamatyti, ką naujo jos atneš. O atnešė jos į mūsų rinką nemažai naujų, nematytų prekinių ženklų, ir nusivylimų, ir tikrai puikių perliukų, kuriuos norisi pirkti. Atnešė ir roboto leidimo kosmetikos naujienas, kurios tai pasirodo, tai vėl dingsta iš parduotuvių lentynų: jau matėme ištisą vasarišką kosmetiką, Cien pažymėtus keistus kosmetikos gaminius bei krūvą kūno, plaukų ar veido priežiūros priemonių. Vienas jų bandžiau (rasite su žyme "Cien") ir papasakojau bloge, o kitos tiesiog nesudomino ir viskas. Va, porą veido kaukių buvau bandžiusi ir anksčiau, bet nei drėkinanti, nei Q10 man įspūdžio nepaliko. Per tą laiką pasikeitė kaukių pakuotės, o mano namuose užsiliko regis pernai pirkta Anti-age tipo kaukė, kurią bandau ir iš kart pasakoju jums savo įspūdžius.

"Niekas taip nealina ir nežlugdo žmogaus, kaip ilgalaikė fizinė neveikla."
Aristotelis


Produktas: CIEN Vital Anti-age mask veido kaukė brandžiai odai su phyto-age ir granatų sėklų aliejumi
Gamintojas: "Cosmolux". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: veido odos priežiūrai
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: palieka pamaitintos odos pojūtį
Labiausiai nepatiko: ryškesnio efekto nepastebiu
Tūris: 2 x 8 ml
Kaina: 0,59 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Veido kaukė intensyviai brandžios odos priežiūrai. 
Naudojimas: veido kaukę tolygiai paskirstykite ant švarios veido odos. Netepkite akių bei lūpų srityje. 10-15 min. leiskite kaukei įsigerti. Nuvalykite kaukės likučius švelnia kosmetine servetėle. Naudokite pagal poreikį 1-2 kartus per savaitę. Pakuotės turinio užtenka2 kartams. Tinkamumas patikrintas dermatologiškai. pH neutralus.


Pakuotė. Keistai rudos spalvos plastikinė kaukės pakuotė, sudozuota dviems naudojimo kartams. Nežinau ar labai reikia kalbėti apie dizainą - viskas čia labai labai paprasta, nieko įmantraus ar traukiančio akis. Bet mano žvilgsnį patraukė, tiesa? Patraukė, bet tikriausiai dėl neįprasta ruda ir rožinė dizaino kombinacija, manau, kad dėl to. Na ir kažkaip norėjosi tą Anti-age variantą išvandyti.

Kvapas kaukės sudėtyje naudojamas vidutinio stiprumo ir man primena kažką keisto tarp valgomo, sintetika kvepiančio deserto ir kosmetikos priemonių kvapo. Nei itin malonus, nei labai reikalingas - neprieštaraučiau jei jo visiškai nebūtų.

Konsistencija kreminė.

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Canola Oil, Coco-Caprylate/ Caprate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Punica Granatum Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Glutamate, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Maltodextrin, Glyceryl Oleate, Carbomer, Xanthan Gum, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Tikriausiai šioje vietoje tikrai nereiktų kas kart kartotis, kad kaukę dengiau, kaip rekomenduoja gamintojas, nepamiršdama palepinti ir kaklo odos. Iš ties mes labai dažnai pamirštame savo kaklą palepinti lygiai tomis pačiomis priemonėmis kaip ir veidą, o būtent kaklas bei rankos išduoda mūsų amžių pirmiausia. Tik užsidėjusi labai pergyvenau, kad nebūtų ta pati situacija, kaip su kitomis Cien kaukėmis - imtų iš kart dilgčioti bei dirginti veido odą. Šį kart taip nenutiko ir tai buvo pirmas neblogas ženklas. Kreminė kaukė per laikymo laiką turi kažkiek susigerti į odą, tačiau toks jausmas, kad ši kaukė nė trupučio nesusigėrė ir visa liko ant odos paviršiaus.


Kaukės likučius nuo odos nuvaliau servetėle ir tikriausiai būčiau tiesiog nuplovusi, tačiau šiuo atveju ta sudėtis neatrodė tokia jau prasta: ir odą drėkinančių ingredientų yra, yra natūralių aliejų, o vidutinio saugumo priemonių visiškai nedaug ir jos rikiuojasi sąrašo pabaigoje. Tad palikau. Žinote, mano galva efektas tikrai nėra pats geriausias. Aš jaučiu, kad kaukė paliko riebaliuko, t.y. lyg ir pamaitino odos paviršių, tačiau vizualiai jokio efekto visiškai nesimatė. Aš ir nejaučiau daugiau nieko, kaip tą malonų komforto jausmą, kurio šiaip jau nebūtų buvę, jei ne viena priemonė kiek stipriau išsausinusi skruostų odą. Ir galutiniame variante aš nežinau kaip reiktų vertinti šią kaukę? Sudėtis visai nebloga, neerzina, suteikia pojūtį, lyg oda būtų pamaitinta, tačiau jokio ryškesnio poveikio kaukė neduoda. Na neduoda ir viskas... Tai ar verta ją bandyti? Aš antrą kart jos nepirkčiau - jei jau naudoji priemonę, nori jausti ir jos poveikį. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai