DR. ORGANIC Bioactive Skincare "Organic Royal Jelly" - dieninis veido kremas su bičių pieneliu

Labas. Aha, kelias dienas nerašiau ir priežastis labai paprasta - iš pradžių dirbau, o nuo penktadienio serga mano vaikas. Aukšta, varginanti temperatūra be regis jokių akivaizdžių gretutinių ligos požymių. Ne, ne korona - pūlinga angina. Nors tikriausiai reiktų pripažinti, kad esant tokiai situacijai pergalvoji visus įmanomus scenarijus. Nuo rytdienos dvi savaites būsiu namie su vaiku ir vis suku galvą - kaip spėti? Noriu generalinės tvarkos namuose, planuoju išsivalyti langus, gausiai papildyti blogą, imti ir perskaityti gal porą gerų knygų, išsivalyti namuose visas spinteles ir užkaborius, toliau mokyti vaiką abėcėlės ir pianino natų (instagram gyriausi, kad moters dienos proga gavau pianiną ir vaikas beprotiškai nori groti), o dar ir susodinti viską, ko nespėjau reiktų (kad tik žemės pakaktų)... Veiklos tiek, kad tik spėk suktis - ir nelabai suprantu, kodėl kiti dejuoja kad bus sunku ištverti dvi savaites karantine ar nežino ką veikti su vaikais, SAVAIS vaikais, ne svetimais gi. Man atrodo veiklos galima prisigalvoti ir šiaip nuostabi proga persistumdyti baldus, paskaityti tai, ką atidėliojai tiems laikams, kai turėsi laiko, susitvarkyti ar paprasčiausiai išmokti kažko naujo. Bet čia kiekvieno labai asmeniški reikalai - galbūt kiti puikiai praleis laiką lovoje, žiūrėdami Tv. Ir kad iš kart neprisigalvotumėt kažko - viskas čia su tuo gerai, gi aš apie savo planus ir niekas nieko neprivalo. O tai vėl pasipils žinutės, kad kažką aiškinu, mokau gyventi ar prikaišioju savo nuomonę. Tai va, faktas kad ne. Ir nekenčiu fakto, kad tą reikia užrašyti - čia panašiai kai pasakai anekdotą ir ne visi supranta. Tada lyg tarp kitko pasakai "juokauju"... Tad per karantiną tikiuosi, jog blogas tarp visų tų darbų papilnės naujais įrašais, o ne nutils ir pamažu pildau - šį kart apie kiek riebesnį, žiemiškiems orams tinkamą veido kremą iš Dr. Organic.

"Sielvartas - iš visų mūsų jausmų patvariausias."
O. Balzakas


Produktas: DR. ORGANIC Bioactive Skincare "Organic Royal Jelly" - dieninis veido kremas su bičių pieneliu
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: stangrinti, suteikti sveiką išvaizdą, saugoti veido odą nuo raukšlių, maitinti
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: intensyviai maitina odą
Labiausiai nepatiko: jokio odos stangrumo ar poveikio prieš senėjimą nepastebėjau
Tūris: 50 ml
Kaina: 11,82 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Ekologiškame bičių pienelyje gausu amino rūgščių, maistinių medžiagų ir ląsteles atnaujinančių savybių, todėl jis puikiai tinka brandžios odos priežiūrai, o sudėtyje esantis trilapis puplaiškis apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. Šis unikalus kompleksas papildytas kitais veiksmingais natūraliais ir ekologiškais ingredientais, kurie stangrina odą, suteikia sveiką išvaizdą ir apsaugo nuo raukšlių atsiradimo. Kremas pamaitina odą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, palaiko natūralią kolageno ir elastino sintezę, sumažina smulkias mimikos raukšles. Oda taps švytinti, stangri ir atgaus natūralią spalvą.
Naudojimas: tepti ant švarios veido odos kiekvieną rytą.


Pakuotė. Dr. Organic turi specifinį ir puikiai atpažįstamą dizainą, kuriuose dažniausiai šviesi pakuotė su krūva intarpų bei pagrindinio ingrediento paveiksliukų. Šiuo atveju balta kartono dėžutė puošta bičių bei geltonų intarpų paveiksliukais. Informacijos ant pakuotės kaip ir visuomet kompanijos gaminiuose, itin gausu ir įvairios, papildančios jau turimą lietuvišką informaciją. Džiugu, kad platintojai nesugalvojo jos užklijuoti lietuviška etikete. Kremo indelis skaidraus, permatomo stiklo, baltu užsukamu dangteliu bei geltonai baltos spalvos etikete.

Kvapas sakyčiaus neutralus, jokių konkrečių asociacijų jis man nekelia - nieko panašaus į bičių produktus. Tikriausiai labiausiai primena tiesiog standartinį kremų kvapą.

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio kremas gali atrodyti visiškai lengvas - konsistencija iš ties vidutiniška, bet masažuojant į odą jaučiasi ir sunkumas/ lengvas riebumas.


Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Menyanthes Trifolia Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Xanthan Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Royal Jelly Extract, Mel (Manuka Honey), Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Calluna Vulgaris (Heather) Flower Extract, Ascorbic Acid, Propolis Extract, Parfum, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene.

Tinka vegetarams.
Netestuota su gyvūnais.
Be parabenų, SLS, sintetinių dažiklių, BHT, ftalatų, petrolatų, glycolių, DEA, Isothiazolinones, mineralinio aliejaus, silikonų.


Poveikis. Kremą pirmiausia pirkau prisiskaičiusi, kad jis turėtų puikiai tikti brandžiai odai, stangrinti, mažinti raukšles. Visgi, jau iš karto norisi paminėti, kad net ir sunaudojus beveik visą indelį mano oda netapo nei kiek standresnė, nei kiek nesumažėjo turimos raukšlės, o ir prevencija, sprendžiant pagal efektą, aš netikiu. Ir nors kremas sakosi, kad tinka tik brandžiai odai, bet manyčiau jis geriausiai tiks sausesnei odai šaltesniu metų laiku.

Veido kremas gana greitai susigeria į odą, tačiau tam svarbu labai saikingai naudoti kremą. Jaučiu, jog kremas gerai maitina bei šiek tiek drėkina odą. Tiesiog puikiai aprūpina odą reikalingu maitinu kai už lango vėsiau ir rytais dar nesinori intensyvaus drėkinimo. Toks paprastas kremas, kuris džiugina ir suteikdamas komforto jausmą, ir sudėtis gera, ir kaina palanki. Nors turiu prisipažinti, jog šios kompanijos sraigių kremas man patiko daug labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai