2020/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos

Skaitau blogerių pamąstymus apie kovą ir tikriausiai visuose, arba bent jau daugumoje vyrauja šiokios tokios pesimistinės nuotaikos dėl karantino, viruso, ekonominės situacijos bei pasikeitusio gyvenimo tempo. Jaučiame visi, absoliučiai visi ir man regis visoje esamoje situacijoje labai svarbu neprarasti galvos ir optimizmo. Po vieną dieną vienu metu - visų pasaulio problemų neišspręsi. Apskritai tai vadovaujuosi dialogo su savimi atsakymais "ar galiu kažką pakeisti?" - jei galiu, tuomet keičiu, o jei ne, stengiuosi nesukti galvos. Savaime suprantama, kad ir mano galvoje persikratė tie patys klausimai ir abejonės, ne kartą, tačiau man atrodo sveikiau į viską žiūrėti optimizmo ar bent jau realizmo nuotaikomis.
Ką gi, grįžtant prie tradicinių blogo reikalų - kiekvieno mėnesio paskutinę dieną jis pasipildo naujais pirkiniais. Viskas šį kart pirkta dar iki karantino - stengiausi rinktis būtiniausius dalykus, bet regis prisirinkau visko. Galbūt net kiek per daug.

"Paklausyti gero patarimo, vadinasi, išplėsti savo galimybes."
J.V. Gėtė

Kūnui

1. NSPA Peach persikų kvapo dušo ir vonios želė, 500 ml
Žinau kad kūno priežiūros priemones reiktų rinktis bekvapes, tačiau nieko negaliu padaryti, man patinka kvapnios dušo želė, o ši kvepia nuostabiu, sultingų, sunokusių persikų aromatu. 
Douglas, 6,59 Eur

2. OLD SPICE Bearglove dezodorantas - antiperspirantas, 50 ml
Niekaip nesusidraugauju su dviem turimais dezodorantais, tad ieškojau kažko patikimesnio. Pamenu kažkada esu bandžiusi Old Spice dezodorantą ir likau labai patenkinta, tad bandau dar kart.
Eurokos, pilna kaina 3,65 Eur, mokėjau 2,92 Eur

Plaukams

3. SCHWARZKOPF Beology Moisture drėkinantis plaukų purškiklis sausiems plaukams, 150 ml
Man patinka purškikliai, kuriuos galiu naudoti kasdien ir atgaivinti plaukus, ypač kai kasdien eini į darbą, bet ne kasdien plauni plaukus. Va, tarkim dabar neaišku kada į darbą vėl eisiu, bet būtinai pabandysiu, panaudosiu. Man smalsu, juolab, kad girdėjau gerų atsiliepimų.
Drogas, 11,79 Eur

4. MACADAMIA intensyviai atkurianti plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams, 236 ml
Bene šimtą metų apie šią kaukę pasakoja visi, giria jos kokybę, sako, kad pati geriausia kaukė. Vis pasmalsaudavau, bet taip ir palikdavau parduotuvių lentynose. Viskas, metas bandyti ir pačiai įsitikinti kokybe.
Drogas, 27,99 Eur

Rankoms

Esu apie šitą irgi girdėjusi, nemažai. Esu girdėjusi, kad nagams nelabai gerai. Tačiau kaip ir dauguma, nelabai noriu per karantiną lakuotis nagus vis kitomis spalvomis. Po generalinių valymų dar ir pasisluoksniavo nemenka, tad tikriausiai atėjo tas metas, kai reikia pertraukos ir šiokio tokio gydymo. Gal esate šitą bandę? Kokia jūsų nuomonė?
Martina, 2,89 Eur

6. DETTOL Original rankų dezinfekcinis skystis, 25 ml
Viename rinkinyje buvo po tris pakuotes ir buvau nusipirkusi du rinkinius. Po buteliuką išdalinau artimiausiems, kurie nespėjo nusipirkti. Man liko vienas. Iš tiesų tai esant dabartinei situacijai, smagu, kad kainos ne kosminės, nors parsiuntimo teko palaukti.
ebay, US $7.50

7. BATH & BODY WORKS "Many Thanks" antibakterinė želė, 29 ml
Norėjau išbandyti šios kompanijos dezinfekcinius, apie juos girdėjau labai daug gero, ypač kvapams. Bandysiu.
ebay, GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)

Kosmetinės smulkmenos

8. ESU LAPĖ A+D kūno priežiūros tepalas, 10 g
Labai geras. Ir itin sausoms kūno vietoms ir lūpoms. Visai šeimai. Su malonumu kartojame.
Camelia vaistinė, 2,60 Eur

9. BIOMED Superwhite dantų pasta su kokosais, 100 g
99% natūrali dantų pasta? Mano galvoje užsifiksavo, kad kokosai gerai dantims. Pamenate, buvo kokosų populiarumo metas, kai ir visą kūną tepdavo ir plaukus ir dantis valydavo kokosų aliejumi. Kažkur iš tų laikų ir liko - kažkaip susigundžiau. Gal bandėte?
ČIA Market, 2,89 Eur

Dekoratyvinė kosmetika

10. GOSH Catchy Eyes blakstienų tušas, 8 ml
Cha, reikėjo dar vieno ir svarstau, ar jums reikia įrašo apie mano nuotykius su praeitą mėnesį pirktu Wet n Wild? Ką gi, dabar nusipirkau Gosh, bet kad naudoti nebėra kur :D :D :D
Eurokos, pilna kaina 13,90 Eur; mokėjau 9,59 Eur

11. WET N WILD makiažo kempinėlė
Kelios skaitytojos labai rekomendavo šitą kempinėlę išbandyti jau ne vieną kart, tad pagaliau įsigijau.
Eurokos, 4,99 Eur
------------------------------------------------------------
Na va, ir viskas. Tikriausiai būčiau žinojusi, kad karantinas, tikriausiai kai kurių priemonių gal ir nebūčiau pirkusi. Tačiau apžvelgusi pirkinių krepšelį, nematau nei vieno nereikalingo daikto - viskas naudojama ir tai, ko jau reikėjo. O koks jūsų mėnuo? Ar buvimas namuose paskatino išlaidauti? O gal atvirkščiai, suteikia galimybę kruopščiau planuoti pirkinius, geriau apgalvoti ir sutaupyti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai