BIOTHERM Aquasource Night SPA Triple Effect - naktinis veido kremas - kaukė visiems odos tipams

Toliau po truputį testuoju dar advento kalendoriuje išlukštentas Biotherm kompanijos priemones, kurių dauguma skirta veido priežiūrai. Iš visos krūvos dar turimų bandyti renkuosi po vieną ar dvi, priklausomai nuo to, kokios priemonės man tuo metu reikia - va pastaruoju metu baigėsi mano naktinis veido kremas, tad bandau turimus produktus nakčiai prieš perkant naują naktinio kremo pakuotę ir taip testuojant po vieną pamažu formuojasi nuomonė apie kompanijos produktus. Kol kas galvoju, kad produktai brangūs, bet sudėtinės dalys visiškai nedžiugina. Galbūt ateityje ta nuomonė persiformuos, keisis, tačiau nemanau, kad tas pradinis įspūdis kis - tyrinėjau kelių priemonių sudėtis preteksto džiūgauti vis dar neturiu. O kol ta nuomonė dar tik formuojasi, kviečiu jus paskaityti apie Aquasource linijos naktinį veido kremą - kaukę, skirtą visiems odos tipams.

"Visų sunkiausia - pažinti save, visų lengviausia - patarinėti kitiems."
Talis


Produktas: BIOTHERM Aquasource Night SPA Triple Effect - naktinis veido kremas - kaukė visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: rehidratuoti, lyginti ir švelninti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia komforto jausmą
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 45,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 2,5(?)/5

Ką žada gamintojas: Naktinis veido kremas - kaukė visų tipų odai. Kas naktį atraskite aktyviųjų SPA vandenų derinį, padedantį pasiekti trigubą SPA efektą – rehidratuoja, lygina ir švelnina odą. Oda tobulinama diena po dienos: raukšlės, atsiradusios dėl dehidratacijos, išlyginamos, oda atrodo gaivesnė ir prisotinta vandens. Naudokite kremą kiekvieną dieną, venkite tepti aplink akis. Ši priemonė taip pat gali būti naudojama kaip kaukė, užtepama ant veido švelniais masažuojamaisiais judesiais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Jau tikriausiai aišku, kad turiu mažytę, plastikinę ryškiai mėlynos spalvos pakuotę su paprastu atsukamu dangteliu. Pakuotės plastikas kietas ir priemonę, ypač jau baiginėjantis, sudėtinga išspausti lauk. Tuo tarpu pilno dydžio pakuotė tokių problemų nesukelia - didelis stiklinis indelis su atsukamu dangteliu, standartinis - prie tokių esame visiškai pripratę.

Kvapas. Regis dauguma Biotherm kompanijos priemonių turi intensyvų ir stiprų kvapą ir čia išimties tikrai nėra. Kvapas labai intensyvus, išlieka ilgai ir toks jausmas, lyg būtum pasitepęs vyriška kosmetika ar galiausiai pasikvėpinusi vyriškais kvepalais. Aha, kvepia vyriškai, na nėra tas kvapas blogas, bet man asmeniškai ne pats maloniausias, o dar ir per stiprus.

Konsistencija. Keistoka, lyg ir lengvo losjono, bet turi slidumo, panašaus į silikonines bazes. Tarpinis variantas tarp kremo ir silikoninės bazės.


Sudėtis: AQUA, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ISOCETYL STEARATE, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, ISONONYL ISONONANOATE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, STEARYL HEPTANOATE, PEG-8 STEARATE, MANNOSE, CETYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, STEARYL CAPRYLATE, SODIUM POLYACRYLATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, LIMONENE, VITREOSCILLA FERMENT, GLYCINE SOJA OIL, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, MYRISTIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, CITRAL, GERANIOL, PARFUM, [+/- CI 42090, CI 19140, CI 60730].


Poveikis. Pirmiausia, ką noriu pastebėti, kad kremas - kaukė dažytas žydra spalva: veido priežiūros priemonėse jau kvapai yra blogis, nors mes tais kvapais mėgaujamės lyg aromaterapija, o va spalvos prie ko? Čia kad smagiau būtų? Man asmeniškai spalvos visiškai nereikalingos, o su kvapais, na sakykim kai kuriais atvejais darau kompromisą.

Nedidelis veido kremo-kaukės kiekis greitai susigeria į odą. Kadangi ją naudoju vakarais, tai nepagailiu ir didesnio kiekio - nakties metu didžioji dalis likučių susigeria, o veido oda maksimaliai aprūpinama medžiagomis. Nepaisant to, priemonė labai skalsi, to 20 ml man pakako ne vienai savaitei, naudojant kremą kiekvieną vakarą.

Tiesą pasakius man darosi kraupu pasižiūrėjus į priemonės sudėtines dalis. Čia rimtai? Trečioje vietoje odą sausinantis alkoholis, kuris ilgalaikėje perspektyvoje gali pažeisti odos apsauginį barjerą ir pridaryti negerų dalykų. Negana to, visi gerieji ir naudingieji ingredientai sudėties gale ir sudaro akivaizdžiai mažiau nei 1% produkto - menkutį lašelį, tad vargu ar teigiamas poveikis būtų jaučiamas ilgam?

Naudodama priemonę iš ties stebėjau, kad mano oda įgauna malonaus komforto jausmo, šiek tiek padrėkinama, įgauna švelnumo ir jaučiasi maloniai. Po nakties atrodo sveikiau ir gražiau, tačiau sudėjus visumą vis klausiu savęs - kokia ilgalaikė šios trumpalaikės laimės kaina? Tikriausiai ilgiau naudodama kaukę imčiau jausti, susilpnėjusį efektą, palaipsniui prastėjančią odos būklę bei vis stiprėjantį sausumo pojūtį. Pabandžiau, pirmas įspūdis iš ties labai labai geras, bet pati šios priemonės nepirkčiau - naudojant norisi jaustis saugiai, norisi, kad nebūtų tiek prastų ingredientų, kad būtų daugiau gerų - ir šiaip kaina kandžiojasi, bet kad jos mokėti nelabai matau už ką...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai