CATRICE Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof - vandeniui atsparus blakstienų tušas, suteikiantis dirbtinių blakstienų efektą "010 Black Waterproof"

Na tai labas, mielos merginos. Šį kart į blogą keliauju su dekoratyvinės kosmetikos apžvalga ir noriu jums papasakoti apie Catrice blaktienų tušą, kuris turėtų būti atspaus vandeniui bei suteikti dirbtinių blakstienų efektą. Na, o prieš pradedant apžvalgą, man nepaprastai smalsu - ar karantino metu naudojate dekoratyvinę kosmetiką? Jei dažotės, ar darote pilną makiažą ar pavyzdžiui tik paryškinate antakius ar blakstienas? Aš jau tikrai bus savaitė esu padėjusi į šoną visą dekoratyvinę kosmetiką, daugiau rūpinuosi savo veido oda ir visiškai negalvoju nei apie antakius, nei apie blakstienas, nei tuo labiau apie lūpas. Buvau porą kart per karantiną išbėgusi iš namų - kartą trumpam iki vaistinės, kad galėčiau įsigyti mėnesio pakuotę nuolatinių vaistų bei šiandien antrą kart iki šiukšlių konteinerio - išrūšiuoti rūšiuojamas šiukšles. Ir viskas, kur čia daugiau dažysiesi? Nors, jei užeitų kažkoks stebuklingai stiprus noras pasidažyti - imčiau ir pasipuoščiau. O jūs?

"Kas nieko neklausia, tas nieko neišmoks."
T. Fuleris



Produktas: CATRICE Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof - vandeniui atsparus blakstienų tušas, suteikiantis dirbtinių blakstienų efektą "010 Black Waterproof"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: suteikia ryškų efektą
Labiausiai nepatiko: tepa
Tūris: 10 ml
Kaina: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Blakstienų tušas išsiskiria itin juoda ir vandeniui atsparia tekstūra. Išlenktas elastomerinis šepetėlis padeda sukurti dirbtinių blakstienų efektą.


Pakuotė. Šitos "Glam & Doll" linijos tušų kompanija turi prikepusi tiek daug, kad net aš, kuri regis nuolat seka kompanijos naujoves bei pasiūlą, ėmiau maišyti tarp leidimų efektų ir kuris čia tas leidimas turėtų būti naujausias. Visą linija vienija lygiai tokia pati pakuotės forma. Vienas nuo kito tušai skiriasi tik pakuotės spalva ir smulkaus šrifto užrašu po linijos pavadinimu, kuris nurodo ko reiktų tikėtis iš priemonės - tad ir susipainioti tarp šios linijos vienetų labai lengva.
Savaime suprantama, jog skiriasi dar ir šepetėlis bei tušo formulė. Silikoninis tušo šepetėlis lenktas, primena blakstienas. Šepetėlio galvutė su nevienodo ilgio silikoniniais šereliais, kurie ilgiausi ties aplikatoriaus viduriu ir trumpėja link kraštų.

Kvapas. Tikriausiai nieko nenustebinsiu, kad turi standartinį, blakstienų tušui būdingą kvapą.

Konsistencija. Nuo pat pradžių šis tušas man pasirodė kiek tirštesnis nei įprastai, tačiau pastebiu, jos tirštėja ne rekordiškai greitai - po maždaug trijų mėnesių naudojimo juo vis dar galima visai padoriai pasidažyti.


Sudėtis: ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, TOCOPHEROL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, FARNESOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tikriausiai visi puikiai žino, kad dažantis šepetėliais, turinčiais skirtingas puses galima išgauti visiškai skirtingus efektus, o juos kombinuojant tarpusavyje - įspūdingą efektą. Pirmiausia norisi pradėti nuo to efekto - vos vienu sluoksniu blakstienoms galima suteikti itin natūralų, vos paryškintų įvaizdį, tačiau truputį pasluoksniavus tušas jas ir gerai pariečia (tiksliau pakelia) ir atskiria ir suteikia optimalų efektą tarp ilginimo ir tankinimo. Iš ties su 2-3 sluoksniais galima išgauti tą dirbtinių blakstienų efektą be jokio didesnio vargo. 

Keistoka man pasirodė šio tušo formuluotė - nuo pat atidarymo ji buvo sausesnė nei įprastai ir palaipsniui tirštėjo. Jei kada bandėte Essence ar Catrice tušus, puikiai žinote, kad jie linkę vos per porą mėnesių taip sutirštėti, jog norisi juos mesti lauk ir tiesiog keisti nauju. Šį tušą naudoju regis nuo Naujųjų metų ir po truputį matau tą klampumo įgaunančią masę, kai darosi būtina kiek pašukuoti antakius, norint gražaus efekto, tačiau vis dar galima ir įmanoma juo dažytis. Tik jaučiu, kad neilgai.


Apskritai tai tušo efektas mane visiškai tenkina, bet gamintojas apsimelavo žadėdamas. Pirmiausia, tai nuo pat pirmos dienos tušas tepa odą aplink akis! Čia kai tikiesi, kad vandeniui atsparus tušas jau tikrai niekur nejudės nuo blakstienų, o jis ima ir krečia išdaigas. Kas kart juo pasidažiusi turiu stebėti kaip atrodo oda po akimis, kaip atrodo po antakiais ir nusivalyti juodas dėmes nuo tušo - siaubingai tepa! Nors netrupa, bent jau kol kas... Na, o kaip su tuo atsparumu vandeniui? Tai jei jaut tepa, tai savaime aišku, kad ir vandeniui atsparumo neturi. Gali tik vos padrėkinti blakstienas ir tušas žiauriai išteplioja odą aplink akis... Aišku, jis kiek sunkiau nusivalo, tačiau kažkokių labai jau stiprių priemonių jam tikrai nereikia.

Jei būčiau tušą pirkusi pati, jei būčiau įsigijusi kaip vandeniui atsparų tušą - tikriausiai būčiau bambėjusi dar labiau. Tiesiog šiame sakinyje belieka pripažinti, kad efektas tikrai neblogas, gražus, bet tušas tepa, o ir atsparumo vandeniui tikrai neturi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai