NSPA "Peach" persikų aromato dušo želė ir vonios putos

Jau kuris laikas, tiesą pasakius gana ilgai, naudoju didžiulio kiekio kūno prausiklį su gardžiu vaisiniu aromatu. Metas trumpam įrašui ir nuomonei apie gardžiais persikais kvepiantį produktą.

"Jei žiūri teisinga kryptimi, visa, ką tau reikia padaryti, - tai ta kryptimi ir eiti."
Budistų patarlė


Produktas: NSPA "Peach" persikų aromato dušo želė ir vonios putos
Gamintojas: "Mibelle Group Brands". Pagaminta D.Britanija
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 500 ml
Kaina: 6,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Sužadinkite savo jausmus su šia vaisine dušo žele, kurios sudėtyje gausu natūralių vitaminu A, E ir B5 bei penkių koncentruotų augalinių ekstraktų mišinio. Mėgaukitės nuostabiu aromatu, pamaitinta ir minkšta oda bei jaučiama švara. 
Naudojimas: maudantis vonioje arba duše naudokite 10-20 ml želė, padenkite ja drėgną odą, nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Didžiulis, plastikinis buteliukas su plastikiniu švelniai oranžiniu dangteliu. Pakuotės etiketė gausiai prikrauta užrašais, tačiau prislopintos spalvos nesukelia labai apkrauto dizaino efekto. Viskas labai paprasta, gana elementaru ir tokio tipo išvaizda bei funkcionalumas man visiškai tinka.

Kvapas. Kaip aš šiuo metu esu pasiilgusi vaisinių kvapų! Nesenai naudojau mangų kvapo priemonių, o dabar persikų, rudenį norisi sodraus ar gardaus vaisių aromato labiau, nei bet kuriuo kitu metų laiku. Dušo želė iš ties kvepia gaiviais, kiek saldžiais persikais - užsmerkus labai lengva įsivaizduoti. Giriu ir ploju atsistojusi - retas gamintojas geba sukurti tikrų vaisių aromatą.

Konsistencija vidutinio tirštumo. Dušo želė kremiška, gan lengvai teka, tačiau nėra skysta.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-4, Disodium  EDTA, Linalool, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum Extract, PEG-40 Hydrogenated  Castor Oil, Prunus Persica Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Acer Saccharinum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Aesculus Hippocastanum  Seed Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Linolenic Acid, Oleic Acid, Panthenol, Retinyl Palmitate, Sorbitol, Potassium Sorbate, BHT, Linoleic Acid, CI 19140, CI 14700.

Be parabenų.


Poveikis. Aš nesu visiškai patenkinta priemonės sudėtinėmis dalimis, čia nemažai odą sausinančių ingredientų, ekstraktai ir naudingos medžiagos sudėties gale. Na būna ir geriau, nors iš esmės nieko tragiško - paprasta, dušo želė, taip turi ir vitaminų, ir minkštiklių, drėkiklių ir odą šviesinančių ingredientų. Priemonė gerai putoja, tad puikiai tinka ir kaip vonios putos. Aš dažniausia naudojau kaip dušo želė - priemonė puikiai prausia odą, nesausina ir labai maloniai kvepia. Visai geras, malonus naudoti produktas, kurio pakanka kiek ilgesniam laikui, nei mažesnio kieko priemonės buteliuko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai