SKINLITE Age Defying Collagen Mask - celiuliozės lakšto jauninamoji veido kaukė su kolagenu

Pasiilgau veido kaukių, odai norisi papildomo drėkinimo, tad šiandien nusprendžiau išbandyti vieną iš turimų lakštinių kaukių. Vienkartinių kaukių dėželėje dar likę keliolika, kažkada neblogai užsipirkau, tai ir rinktis turėjau iš ko. Šį kart bandau kaukę su kalogenu iš Skinlite.

"Nėra nieko bloga ar gera - visa tai gimsta žmogaus galvoje."
Villiam Shakespeare


Produktas: SKINLITE Age Defying Collagen Mask - celiuliozės lakšto jauninamoji veido kaukė su kolagenu
Gamintojas: "ADWIN" S.A. Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: mažinti mimikos raukšles ir senėjimo požymius, maitinti odą, stimuliuoti kolageno gamybą
Tinkamas tipas: paskirtis nenurodyta, tačiau tikriausiai skirta brandesnei odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: lengvai plyšta
Tūris: 1 lakštas/ 18 ml
Kaina: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, skinlite.lt, pigu.lt, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Ryškus atkuriamasis poveikis. Kompensuoja ir normalizuoja natūralų epidermio balansą. Kolagenas, vitaminas E, žaliosios arbatos ir atogrąžų vaisių ekstraktai, įeinantys į kaukės sudėti, drėkina, tonizuoja, maitina, išlygina odą suteikiant jai sveiką išvaizdą. Kaukė pasižymi jauninamuoju poveikiu (anti-age) ir ilgalaikiu efektu: sumažėja matomos raukšlės, stimuliuojama kolageno gamybą, gerėja vandens cirkuliacija ląstelėse. Reguliariai naudojant, oda tampa gaivi, glotni ir elastinga, kas būdinga jaunai odai!

• Esantys sudėtyje kolagenas, vitaminas E, žaliosios arbatos ir atogrąžų vaisių ekstraktai padeda sumažinti mimikos raukšles ir senėjimo požymius.
• Natūralus kaukės celiuliozės pagrindas nesukelia odos dirginimo, jo dėka kaukė maksimaliai priglunda prie veido.
• Veiksmingai atkuria ir maitina odą.

NAUDOJIMO BŪDAS:
Prieš naudojimą nuvalykite ir nusausinkite veidą 
Atsargiai išimkite kaukę ir išskleiskite ją, tolygiai ir glaudžiai paskirstykite kaukę ant veido. 
Laikykite kaukę ant veido 15-20 minučių.
Atsargiai laikydami už kraštų, nuimkite kaukę.


Pakuotė. Vienkartinis veido kaukės maišelis pagamintas iš plastiko, tačiau jam sukurta forma, primenanti stiklainį užkemšamu dangteliu. Kai pirkau mano dėmesį ir patraukė ta forma ir žinoma ryškiaspalvė pakuotė, puošta augalų ir vaisių paveikslėliais.

Kvapas nėra labai malonus, iš tiesų tai sunku ir pasakyti kuo kvepia. Jaučiu kažką panašaus į šlapią popierių ir vos vos augalinio aromato, sunkiai nusakoma ir man sunkiai šiuo metu užuodžiama (ne, ne korona, tiesiog rudeninės slogos ir suprastėjusi uoslė).

Konsistencija. Celiuliozės lakštas, sudrėkintas veikliosiomis medžiagomis. Skysčio nei per daug, nei per mažai, tiesiog idealus santykis. 

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Acacia Senegal Extract, Hydroxyethylcellulose, Beta Glucan, Phyto Collagen, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG 60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Methylparaben, Camellia Sinensis Extract, Mulberry Root Extract, Sodium PCA, Betaine, Sorbitol, Glycine, Alanine, Proline, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid, Panthenol, Arbutin, Cabbage rose Water, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Carica Papaya Fruit Extract, Parfum, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vos 6 ingredientai. T.y. 99% kaukės sudaro vanduo, glicerinas, drėkiklis, tirštiklis, antioksidantas ir kolagenas. Paskui seka Phenoxyethanol konservantas ir toliau jau visko mažiau nuo 1%, o sąrašas tai ilgokas ir tie ingredientų lašeliai geri drėkikliai, antioksidantai, šiek tiek odą šviesinančių ingredientų ir minkštiklių.  

Plonytė kaukės medžiaga lengvai užsidėjo ir užsilankstė daugmaž atitinkant mano veidą. Tačiau siaubingai lengvai plyšta, vos vos patempus.


Nuėmus kaukę aš negalėjau atsidžiaugti efektu: pirmiausia oda jaučiasi labai komfortabiliai, sudrėkinta, pamaitinta, jos netempia ir nesijaučia sausa. Vizualiai oda tapo gerokai šviesesnė, skaistesnė, oda įgavo sveiko spindesio, smulkios raukšlelės tapo beveik nepastebimomis! Na ir kaip be lipnumo, apmaudu, bet beveik po kiekvienos lakštinės kaukės veidas nemaloniai lipnus. Smulkmena aišku, efektas momentinis, tačiau labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai