BELLAPIERRE Eyeliner/ Brow Brush No. 18 - antakiams ir akių pravedimui skirtas šepetėlis

Yra prekinių ženklų, kurių siūlomus produktus dažnai pasižiūriu, kartais regis ir į krepšelį sugebu įsidėti, tačiau niekuomet nenusiperku. Kodėl? Pati nežinau, va vienas iš tokių pavyzdžių yra BellaPierre kosmetika. Jau ne kart šio ženklo priemones apžiūrinėjau, ne kartą lyg ir beveik išsirinkusi buvau ką norėčiau pabandyti, tačiau taip ir nepabandžiau paskutinę minutę tiesiog suabejojusi. Vienintelis dalykas, ką galiausiai po ilgų svarstymų įsigijau buvo tiesiog makiažo šepetėlis ir tas pats antakiams, toks gana saugus variantas, kur nusivylimo regis negali būti labai daug, tiesa? Šepetėlį aš jau naudoju beveik du metus (!) ir tik dabar apsižiūrėjusi supratau, kad nuotraukos senai padarytos, o įrašo bloge su mano nuomone tai nėra! Kaip čia taip nutiko sunku pasakyti, galbūt dėl to, kad prireikė šiek tiek laiko su juo susigyventi?

"Gyvenimas - kaip važiavimas dviračiu: kad išlaikytum balansą, tu privalai nesustoti."
Albertas Einšteinas


Produktas: BELLAPIERRE Eyeliner/ Brow Brush No. 18 - antakiams ir akių pravedimui skirtas šepetėlis
Gamintojas: "BellaPierre". Kur pagaminta ant pakuotės nenurodyta
Paskirtis: akių kontūrui ir antakiams
Medžiagos: mediena, aliuminis ir sintetika 
Labiausiai patiko: šerelių kokybė
Labiausiai nepatiko: pirmus kelis mėnesius labai kliuvo per ilgi šepetėlio šereliai
Kaina: 10,43 Eur
Matmenys: ilgis 14,5 cm; galvutė apie 0,7 - 1 cm ilgio
Kur galima įsigyti: pirkau topbeauty.lt. Šio ženklo kosmetikos yra Eurovaistinėje, Cascadoje, Member Shop ir kt.

Ką žada gamintojas: Kirstos formos šepetėlis idealiai plonos galvutės. Gali būti naudojamas tiek drėgnas, tiek sausas su blizgiomis pudromis ar kaip antakių šepetėlis, kad užpildyti ir suformuoti antakius. Šepetėlis pagamintas iš 100% sintetinių šerelių, kurie nesišeria.


Makiažo šepetėlis atkeliavo tik skaidrioje plastikinėje įmautėje su barkodo lipduku, jokio informacijos ant pakuotės apie gaminį nebuvo. Nepaisant to, internete informacijos apie šepetėlį pakankamai, tad nesijaučiu kažką praradusi. Kita vertus, šiais laikais, kai visi norime saugoti gamtą, ar ne protingiau tokius šepetėlius dėti į pavyzdžiui kartonines dėžutės, bet ką, išskyrus plastiką?

Nedidelis, plonas juodas šepetėlis labai paprasto dizaino, smagu ant kotelio matyti kompanijos pavadinimą, o kitoje pusėje - šepetėlio paskirtį ir jo numerį. Gamybos principas labai panašus į kitus: juodais dažais padengtas metalinis kotelis ir šereliai, sutvirtinti metalu. 


Pamenu pirmus naudojimo mėnesius galvojau, kad šitas šepetėlis man nepatiks. Kirsta forma neužkliuvo, nukirptas jis kokybiškai, tačiau šereliai kiek ilgesni nei buvau pratusi, šepetėlis sudėtas itin plonai, tad turi labai labai daug lankstumo. Prie to lankstumo mano rankai reikėjo laiko įprasti, pirmus kartus iš viso erzino, kad lyg ir trūksta tvirtumo, lyg ir norisi daugiau stabilumo. Tačiau tik reikėjo priprasti - šepetėlis tiesiog nuostabus kai reikia brėžti plonytes linijas, kai norisi tikslumo, kai reikia kruopštaus rezultato. Per kelis mėnesius tiesiog pamilau tą pradžioje nelabai mylėtą lankstumą, įsimylėjau itin švelnius, labai kokybiškus šerelius, kurie per beveik porą metų niekuo nepakito, o šepetėlį tai naudoju beveik kasdien, su kiekvienu dažymųsi; plaunu labai dažnai ir vis dar džiaugiuosi nė per plauką nenukentėjusia kokybe! 

Manau tiesiog puikus pirkinys, labai kokybiškas šepetėlis, labai protingas kainos ir kokybės santykis. Tiesa, naudoju tik antakiams formuoti ir užpildyti, bet manau ir kontūrą be vargo išpieštų plonyte linija. Tiesiog, labai patiko, labai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai