2020 rudens mėgstamiausi

Kaip ir kiekvieno sezono pabaigoje, taip ir šio, ketinu jums parodyti šio sezono atradimus ir džiaugsmus, bei pasipasakoti, koks tas mano ruduo buvo. O iš esmės visiems jis buvo permainingas - rugsėjį pasitikome džiugiomis nuotaikomis, džiaugėmės šiltais orais ir nė negalvojom kas lauks spalį ir lapkritį. Gerai, ženklų buvo, mokslininkai įspėjo, tačiau... nesinorėjo tikėti, nesinorėjo ir galvoti. O paskui pasipylė susirgimai, grįžom dirbti iš namų ir vėl užsidarėm. Dauguma, nes rudenį atsirado netikinčių virusų, nenešiojančių kaukių ir apsikritai viskam prieštaraujančių. Sakyčiau 'durniai', bet jų reikalas, svarbu ne prie manęs be tos kaukės makaluojasi. Tiesa, man labai patiko dar spalio pradžioje netikėtai teko važiuoti kito maršruto autobusu ir vairuotojas kiekvieną įspėjo dėl kaukės, o besiginčijančius laipino lauk! Laisvė laisvei, bet tavo laisvė neturi pažeisti kitų žmonių laisvės! 
Kol kas mano gyvenimas verda iš namų ir turiu pastebėti, kad dirbu juodai, dažnai pamirštu net kavos pertrauką pasidaryti. Kažkas iš artimųjų, sužinojęs, kad dirbsiu iš namų (kol dar nebuvo paskelbtas karantinas - pradėjome keliomis dienomis anksčiau) pajuokavo, kad va, darbo metu bus progų valgyti pagaminti per pietus, namus susitvarkyti darbo metu ir dar kažką nuveikti, tai nė pro kur! Kažkodėl darbo krūvio pastaruoju metu ženkliai padidėjo. Na ką, keistoki tie mano pamąstymai ir mintys, tad tikriausiai ilgiau nepliurpiame ir keliaujame žiūrėti tų kelių mylimiausiųjų rudens sezono dalykėlių.

"Nesielk taip, lyg gyvenimas truktų tūkstančius metų."
O. Mandino



Labai labai brangus veido gelis, tačiau eina sau, kokia laiminga buvau jį naudodama! Priemonė tiesiog puikiai ir labai lengvai nušveisdavo veido odą - įsivaizduokite, masažuoji gelį į odą, o negyvos ląstelės be jokios odos sudirgimo, be raudonio ar nemalonių pojūčių pašalina negyvas ląsteles. Visi nereikalingi sluoksniai tiesiog nusirutliuoja lauk! Kažkas nepaprasto, malonaus, švelnaus ir labai efektyvaus, tačiau žinau, kad vien dėl beprotiškai aukštos kainos priemonės nepirkčiau.



Pirmoji mano pažintis su The Ordinary kosmetikos priemonėmis mane sužavėjo ir manau artimiausiu metu, maždaug tuomet, kai sunaudosiu turimus serumus, būtinai užsisakysiu daugiau ir įvairių priemonių. Man labai patiko retinolis, o šį rudenį džiugino Buffet serumas, kurio poveikiui reikėjo laiko pastebėti ir užfiksuoti. Veido oda po serumo buteliuko paputlėjo, mažesnės raukšlės tapo menkai pastebimos, tačiau smagiausia, kad veidas tapo skaistesnis, vizualiai jaunesnis, oda jautėsi komfortabiliai ir labai maloniai. 



Tikriausiai vienintelė lakštinė kaukė, kuri iš ties ant odos nepalieka jokio lipnumo pojūčio ir tai yra nuostabu. Labai malonu, kad gamintojas pagalvojo apie gerą ir naudingą priemonės sudėtį, oda po kaukės jautėsi komfortabiliai, maloniai. Smulkmena, tačiau labai smagiai nuteikia ir nuotaiką pakelia ant kaukės išpaišytas tigro veidukas, kad ir tam kartui, bet po sunkios dienos šypseną išspaudžia.


Dar viena kaukė, kuri maloniai nustebino nuo pat pirmojo naudojimo - burbuliuojanti anglies ir molio kaukė, kuri išburbuliuoja ant veido ir vėlgi - puikiai pakelia nuotaiką. Priemonė visai gerai valo odą, šalina paviršinius riebalus, neblogai valo paviršinius odos sluoksnius. Inkštirų šalinimu vargu ar užsiima, tačiau apskritai - antra mėgiamiausia molio kaukė, kuri iš ties pastebimai valo odą.



Natūralesnės, sveikesnės sudėties tušas, kuris blakstienas stiprina ir gali suteikti nuo lengvo natūralaus iki ilgų blakstienų efekto. Labai gerą įspūdį paliko netirštėjanti priemonės konsistencija ir itin geras išlikimas -visą dieną be jokių tepimų, trupėjimų ar problemų. 


Dengti makiažo pagrindą man patogiausia drėgna makiažo kempinėle ir iki šiol visuomet pirkdavau originalią Beauty Blender, tačiau... 20 Eur vien tik kempinėlei man atrodo daugoka, tad ieškau alternatyvų ir atradau tikrai labai neblogą, man labai patikusią Wet n Wild makiažo kempinėlę. Įsivaizduokite, už tuos kelis eurus be problemų kasdien naudojau  7 mėnesius, makiažą skirstė lengvai, patogiai, plovėsi lengvai. Medžiaga iš kurios pagaminta kempinėlė spyruokliuojanti, su laiku aišku praranda tą tamprumą, tačiau apskritai labai džiugina mane šitas atradimas.


Tikriausiai kažkokių daug ir naujų aromatų šį rudenį neatradau, stengiausi naudoti tai, ką jau turiu ir visgi nutiko taip, kad nusipirkau porą naujų aromatų, vienas iš jų EA "Provocative Women", kuriuo kvėpinausi labai daug, tikriausiai daugiau, nei bet kuriuo kitu kvapu. Jei trumpai, kvapas malonus, jame labiausiai jaučiasi lotosas, tad gaivuma ir visgi aromatas savitiškai šiltas, kreminis, moteriškai malonus.

-----------------------------------------------



Aš negaliu patikėti, kokio gerumo šita knyga! Nebuvo šitas pasakojimas nuolatinis laikymas įtampoje, tačiau... istorija mane nuolat vertė sukti galvą, nuolat galvojau apie įvairius scenarijus, neskaitant galvojau 'o kas toliau'.... Labai labai man tikusi istorija ir vertinu rašymo stilių bei turinį - privertė nuolat sukti galvą, dirbti mintis ir žinoma, visai kitaip pažvelgti į mano, kaip moters, šiandien turimas teises ir laisves, net ir tokias elementarias, apie kurias mes nesusimąstome.

MUZIKA

Beveik nežiūriu serialų, retai įsijungiu televizorių, tačiau rudenį labai daug skambėjo muzikos, ypatingai pradėjus dirbti iš namų ir dažniausiai rinkdavausi senutėlius kūrinius. Tikriausiai dažniausiai mano namuose skambėjo Edith Piaf, tiesiog. Galinga, stipru ir nepavaldu laikui.


-------------------------------------
Tikriausiai viskas, žinoma, atrasčiau visko ir daugiau. Labai džiaugiuosi, kad rudenį sumažėjo ekrano laikas, mažiau laiko telefonui, socialiniams tinklams, televizijai ir filmams. Nebeskaitau pletkų ir išvis nebesidomiu žvaigždutėmis. Kuo toliau, tuo akivaizdžiau suvokiu, kad šie dalykai vagia mano laiką, o tuomet jau knygai laiko nebelieka ir kitos veiklos, kol naršai telefone iš ties nukenčia. 
Teigiami man atrodo šie pokyčiai, iš pradžių jaučiausi kiek atsilikusi nuo realijų, tačiau tiesa ta, kad tos realijos mano gyvenime visiškai nereikalingos. Yra svarbesnių dalykų. Tokiomis nuotaikos, belaukiant žiemos, gimtadienio ir Kalėdų atsisveikinu. Pakalbėkime, o koks buvo jūsų ruduo - ką atradote, o ką praradote? Dėl ko džiaugiatės, o gal kažkas liūdina?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą