#75/2020 Spalio mėnesį baigiau.

Be ilgų įžangų - jūs žinote, koks tai įrašas! Šiandien ryte atsinešiau pabaigtų priemonių krepšelį, viską iškrausčiau, nufotografavau ir noriu jums trumpai papasakoti apie viską, ką pavyko pabaigti. Gaminių šį kart nemažai, krepšelis beveik pilnas, tad neriam į įrašą.

"Išradėjui nepasiseka 999 kartus, kol pagaliau vienąkart pavyksta. Tačiau savo nesėkmes jis traktuoja kaip bandymus."
Ch. Ketteringas


Kūnui

Prastos, labai skurdžios sudėties kūno jogurtas, kuris drėkina labai trumpą laiką, tikriausiai iki poros valandų. Mano oda labai greit vėl ima niežėti, labai greit pradeda niežėti nuo sausumo. Kvapas malonus, tačiau dažnai būdavo gerokai per stiprus, nesinorėdavo tiek ilgai jo jausti. Hmm... nevertas dėmesio produktas nei dėl kainos, nei sudėties, nei poveikio prasme.
Nekartočiau.

Labai paprastas, labai elementarus šveitiklis, kuris  nušveis odą, tačiau tokį pat efektą galima išgauti ir daug pigesnėmis priemonės, o ir sudėtines dalis greičiausiai galima rasti geresnes ar vertingesnes odai.
Nekartočiau, neprotingas kainos ir kokybės santykis.

Plaukams

Glotninanti kaukė, kuri padeda suvaldyti pasišiaušusius, įsielektrinusius, linkusius veltis plaukus. Silikonais praturtinta kaukė švelnina ir iš ties visai nebloga. Džiaugiuosi ją išbandžiusi, efektas patiko, tačiau tikrai netapo pačia mėgstamiausia ar tinkamiausia mano plaukams.
Gal kartočiau.

Veidui

Molio kaukė su anglimi, kuri putoja, išburbuliuoja ir valo veido odą. Smagus naudojimas ir visai geras efektas odai. Man patiko, pakartočiau.

Naudoju jau ne pirmą pakuotę ir labai džiaugiuosi rožių vandeniu vietoj toniko. Rožių vanduo atgaivina odą, sudrėkina bei suteikia sveikesnę išvaizdą. 
Pakartosiu ir ateityje.

Baigėsi ir paskutinę dieną kiek paliūdėjau - nuostabus prausiklis, kuris puikiai susidoroja su visais nešvarumais ir makiažu, neišsausina odos, turi putose labai malonaus kremiškumo. Norėčiau jį naudoti nuolat, bet kol kas vis dar veikia smalsumas išbandyti kažką naujo. Tikriausiai kai apsistosiu ties vienu prausikliu ilgesniam laikui - tai bus šitas.

Intensyviai maitino ir drėkino veido odą, na tas intensyviai daugmaž tiek, kiek tik maksimaliai gali tonikas. Patiko labai smulkiai, dideliu kiekiu purškiantis purkštukas, žavėjo kvapas ir kokybė.
Pakartočiau.

Pats brangiausias produktas ir beprotiškiausia kaina kokią esu mokėjusi. Tačiau šveitiklis labai veiksmingas: malonu matyti, kaip nuo veido rutuliukais nusitrina ar tai nešvarumai ar tai negyva oda ar tai kosmetiniai likučiai. Ir veikia labai greitai, naudoti patogu, bet jau ta kaina - antrą kart būtent dėl jos nepirkčiau. Ieškosiu taip pat veikiančio alternatyvaus, pigesnio produkto.

Pirmiausia visai nežavėjo sudėtis, ji man pasirodė skurdoka. Netiko ir pats serumas, po kelių dienų nuolat sukeldavo skausmingus spuogelius, kurie dingdavo tik nustojus naudoti serumą. Net ir efektas man regis labai jau kuklus, momentinis ir nevertas dėmesio. 
Man visiškai netiko, tad nekartočiau.

Geros sudėties veido kaukė, kuri neblogai padrėkino odą ir visiškai nepaliko lipnumo, net menkiausio. Linksmai nuteikė ir smagus piešinukas, o ir serumo dar porai dienų iš pakelio prisipyliau. Su malonumu pakartočiau dar kart - patiko.

Rankoms

Labai kokybiški dezinfekciniai, kurie dar ir kvepia maloniai. Konkrečiai šitas man kiek per saldaus aromato, tačiau rankas valo gerai, jų neišsausina, tad mielai renkuosi šio gamintojo dezinfekcines želė.

Trumpalaikis maitinimas ir drėkinimas. Aliejukas lyg ir veiksmingas, tačiau esu naudojusi geresnių ir veiksmingesnių. Galiausiai, baiginėjantis priemonei ėmė erzinti ir tie rožių žiedlapiai, jų buteliuke labai daug - bemaž trečdalį sudarė nenaudojama masė, o ne aliejus.
Hmmm... nelabai patiko. 

Greitai susigeria, įdomiai kvepia ir labai greit susigeria. Efektas labai trumpalaikis, drėkinimo maža, tačiau puikiai tiko kai reikėjo pasitepti, gauti trumpalaikį efektą ir greit grįžti prie darbų. 
Antrą kart nepirkčiau, nieko ypatingo čia nebuvo, būna ir geriau ir pigiau.

Kiti

14. VITABIOTICS Neurozan Original maisto papildai, 30 tabl.
Priemonė, skirta protinei veiklai gerinti, tiems, kurie mokosi ar dirba protinį darbą. Aš šitą papildą gerdavau prieš kiekvieną sesiją ir be didesnio vargo mokydavausi, o dabar, darbe esant milžiniškiems krūviams, didžiuliams informacijos srautams, norėjau padėti savo smegenims.
1 TABLETĖJE YRA:
Ginkmedžių ekstraktas  120 mq
5-HTP  20 mq
L-Argininas  40 mq
L-Gliutaminas  10 mq
L-gliutationas  5 mq
Koefermentas Q10  10 mq
Fostafidilcholinas  10 mq
Fostatidilserinas  10 mq
Karotenoidai  2 mq
------------
Vitaminas C  80 mq (100% RMV)
Magnis  75 mq (20% RMV)
Vitaminas E  36 mq a-TE (300% RMV)
Vitaminas B3  32 mq NE (200% RMV)
Vitaminas B1  25 mq (2273% RMV)
Cinkas  15 mq (150% RMV)
Pantoteno rūgštis  36 mq (600% RMV)
Vitaminas B6  10 mq (714% RMV)
Geležis  8 mq (57% RMV)
Vitaminas B2  3 mq (214% RMV)
Manganas  2 mq (100% RMV)
Varis  250 uq (25% RMV)
Folio rūgštis  400 uq (200% RMV)
Jodas  150 uq (100% RMV)
Selenas  110 uq (200% RMV)
Vitaminas B12  100 uq (4000% RMV)
Chromas  40 uq (100% RMV)
Vitaminas D3  25 uq (500% RMV)

15. FUCHS tarpdančių šepetėliai su guminiais šereliais, 20 vnt.
Labai patogu, kad šepetėliai atkeliavo plastikiniame dėkliuke, tad galėjau juos įsimesti į rankinę ir naudoti darbe po pietų meto. O va patys šepetėliai tikrai nėra patys patogiausi, jie labai lankstūs, greit nusidėvi, kad vieno tik per plauką pakako visiems tarpdančiams. Na ir šiaip, man jie buvo per dideli. Dėl to šitų šepetėlių nekartočiau, o ir mažesnio dydžio nemačiau.

Dekoratyvinė kosmetika

Nors Beauty Blender kempinėlei neprilygsta, tačiau man labai patinka: naudojau ilgai ir makiažą dengė labai gerai. Po kiek daugiau nei 7 mėnesių kempinėlę laikas mesti lauk, pradėjo trupėti, įplyšo, tad esu jau pakeitusi nauja.
Jau kartoju.

Nedidukė pakuotė labai patogi įsimesti į pačią mažiausią rankinę ar tiesiog kišenę ir greitai atnaujinti lūpų makiažą, na ten, kur kaukės nedėvi, nes priemonė tepli ir greit nusivalgo. Turiu pastebėti, kad šitas atspalvis intensyviai pigmentuotas, ryškus, tad reikalauja daugiau kruopštumo dengiant bei atidumo brėžiant kontūro ribas.
Visai patiko, ypač šiltuoju metų laiku.

Šiuo metu akių šešėlių nenaudoju, tad po truputį planuoju pradėti prasivalymą. Aš negaliu iš karto mesti lauk daug, atrodo širdį skaudės, ypatingai kai pagalvoji, kiek tai kosmetikai išleista. Va, atradau šitą pagrindą ir baisu pasidarė, kad jis kelių metų senumo, pakeitė kvapą - metas atsisveikinti. Sunaudojau tik šiek tiek daugiau nei pusę ir niekad nesimėgavau naudodama. Kodėl? Pirmiausia tai erzino blizgučiai, kurių neįmanoma paslėpti ir jie vis prasimušdavo pro šešėlius, nukeliaudavo ant veido. Paskutinius naudojimus nelabai žavėjo ir dengimas. 
Nekartočiau.

Naudojau beveik porą metų, gal pusantrų? Ir nuoširdžiai nesuprantu, kodėl prieš kelis metus šis balzamas buvo taip garbinamas? Žiemos metui efektas mano lūpoms per silpnas, vasarai visai tiko. Mane erzino konsistencija, nepatiko, kad jaučiasi ant lūpų, o ir balsvą spalvą palikdavo. Mano mylimiausiųjų Burt's Bees niekaip nepralenkia. Naudoti galima, bet nesusižavėjau tiek, kad kartočiau ar norėčiau nusipirkti dar kart.

Nepatiko šį pagrindą dengti kempinėle - gražiausius rezultatus išgaudavau kabuki tipo šepetėlių. Tai lengvas makiažo pagrindas, kuris lengvai maskuoja, neapsunkina veido odos ir suteikia labai natūralų efektą. Visai neblogas, tačiau turiu pripažinti, kad vasaros metu man patiko labiau.
Manau kartočiau.


Tiek viena, tiek kita lūpų priemonė vis dar šiek tiek dažo, tačiau kas kartą, kai pasiimu vieną ar kitą atspalvį pasidažyti, erzinuosi dėl išlikimo. Man nepatinka jausmas, lyg dažyčiausi vaikišku flomasteriu, o pastaruoju metu raudonąją "Blush" spalvą iš pakuotės išgauti labai sunku. Gal baiginėjasi? Vienaip ar kitaip, nepamenu laiko, kad man būtų patikę šie tintai. Tai ne tintai, tai flomasteriai, kurie neįsigeria į lūpas, lieka ant jų paviršiaus ir labai greit, kaip flomasteriai nusivalo. Gal net vaikiški flomasteriai atsparesni. Nematau prasmės laikyti kažką tik dėl turėjimo, daiktus, kurie neteikia jokio džiaugsmo, tad viso gero. Nekartočiau.

Konsistencija mano skoniui šiek tiek per sausa, norėtųsi daugiau kremiškumo, tačiau pieštuku lengva dažytis, paprasta išpiešti kiekvieną plaukelį ir suteikti jiems tvarkingą išvaizdą. Užtat pieštukas labai atsparus aplinkos poveikiui, nuvalyti reikia šiek tiek daugiau pastangų, tad naudojant džiugino.
Kartočiau.

Labai, tiesiog beprotiškai siaubingai erzino nesandarus dangtelis, pro kurį kažkokiais būdais pabėgdavo dalis priemonės. Rrrr... ištepliodavo viską aplink, sugadinau kelias kosmetines, teko plauti vienos rankinės vidų ir kelis kartus valyti kosmetikos stalčių. Tiesiog labai erzino. Užtat priemonė tiesiog nuostabi - nesijaučia ant lūpų, jų nesausina, regis net padeda geriau jaustis esant pasausėjimams, atrodo labai natūraliai, pakankamai pigmentuota. Iškrapščiau kiek įmanoma, labai patiko. Ir vien dėl pakuotės džiaugiausi sunaudojusi.
Pakartočiau, bet tik tuo atveju, jei gamintojas atnaujintų priemonės pakuotę.

Aromatai
Sunaudojau ir turiu pastebėti, kad aromatas puikiai tiko darbe, kai nesinorėjo intensyvių, ryškių ar išskirtinių kvapų. Vieną kart į darbą nuėjau pasikvėpinusi Pure Honey aromatu ir nors purkštelėjau porą kart, bet kvapas lydėjo visą dieną, o kolegos nebuvo labai patenkinti stipriu kvapu. Katy Perry kvapas tos visiškai bazinis medienos ir gėlių aromatas, kuris tinka regis visur ir visoms progoms, ypač kai nesinori išsiskirti kvapu. Jis užduodžiamas esant šalia, tad neerzino per metrą sėdinčių kolegų, o ir aš jaučiausi gerai, kai dirbant aromatai neblaškė uoslės. Visgi, iš karališkos revoliucijos vardu užvadinto aromato tikėjausi daugiau, tikėjausi kažko netikėto, sprogimo, nuostabos... tačiau gavau bazinę kombinaciją, kvapas nepateisino savo vardo. Džiaugiuosi išbandžiusi, kvapas tikrai neblogas, išliko visai neblogai. Ir nepaisant visko aš nekartočiau - yra daugybė neturėtų, neuostytų aromatų, kuriuos dar norisi išbandyti. Šis kvapas tiesiog netapo mylimiausi.
------------------------------
Visai neblogai, vos keli pirkiniai šį mėnesį ir visas krepšelis baigtų priemonių. Naudojasi ir kvepalai, kurių šiai dienai vis dar turiu daugiau nei reikia; ir dekoratyvinė kosmetika, po truputį tuštėja ir vonios lentynos. Įdomu, koks bus ateinantis mėnuo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai