ESSENCE Mini Lipgloss Set - lūpų blizgesių rinkinys "08 we rock the world"

Bloge kalbu apie kiek seniau turimą kosmetiką, kuri dėl kažkokių priežasčių taip ir negavo atskiro įrašo. Tarkim lūpų priemonių yra gera saujelė - ir jei bus įdomu, apie vieną ar kitą papasakosiu. Kadangi dekoratyvinės kosmetikos perku labai labai minimaliai, tai nelabai turiu ką naujo papasakoti, o dekoratyvinės įrašų juk vistiek norisi? Tai va, šiandien nusprendžiau jums parodyti mažyčių lūpų blizgesių rinkinuką iš Essence. Visiškai tobuli vasarai, kai rankinė minimalaus dydžio ir kiekvienas jame įdedamas dalykėlis griežtai apskaičiuojamas. Tokį įsimesti į rankinę, ar tiesiog kišenę vienas džiaugsmas - vietos užima minimaliai, o pasidailinti lengva tiesiog bet kur.

"Kai esi nuėjęs taip toli, jog, rodos, daugiau nebeįstengsi žengti nė žingsnio, esi tik pusiaukelėje to, ką iš tiesų pajėgi įveikti."
Grenlandijos patarlė



Produktas: ESSENCE Mini Lipgloss Set - lūpų blizgesių rinkinys "08 we rock the world"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: nedidelės tūbelės
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pakuotės dizainas
Tūris: 3 x 2 ml
Kaina: 4,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Rinkinys iš trijų skirtingų, unikalių atspalvių. Nedidelį kiekį patogu įsimesti net į mažiausią rankinę ar kišenę. Spalvų pasirinkimas leis susikurti norimą efektą ant lūpų.


Pakuotė. Lūpų blizgesiai buvo supakuoti storo, tvirto kartono dėžutėje, primenančioje knygą. Pakuotė saugiai užsidaro magnetu, o per iškirptą langelį ją patogu atidaryti. Visgi, aš tą pakuotę išmečiau - dizainas visiškai vaikiškas, pernelyg mergaitiškas ir man nepatinka. Krūva akcentų ir detalių, labai daug rožinės spalvos, vaikiškų žvaigždučių... tiesiog vaikiška. O ir šiaip tokioje pakuotėje laikyti blizgesius nematau prasmės - vistiek pasiimu vieną blizgį, o ne visą dėžutę iš kart.

Nors dėžutė visiškai ne mano skonio, bet man labai patinka nedideli blizgesiukai. Žiauriai patogu tokį miniuką tiesiog įsikišti į kišenę, rankinėje užima labai mažai vietos. Blizgesių pakuočių dizainas labai paprastas, minimalus. Lūpų blizgesių dangteliai juodo plastiko, atsisuka, o po jais ant trupų kotelių aplikatoriai. Pamenu pirmą kart galvojau kad aplikatoriai bus ženkliai mažesni, tačiau jie beveik standartinio dydžio, kirstos formos, su plaušeliais, tad ir pasidažyti patogu ir paprasta.

Tiesa, vis pastebiu, kad po kelių naudojimų reikia nuvalyti tūbelės srėgius - ant jų išsispaudžia lūpų blizgesio, kurie ilgainiui, užsukant dangtelį gali išteplioti pakuotės išorines sieneles. Tad aš vis pavalau, tikriausiai dažniau nei norėčiau, bet ai, čia tokia smulkmena.


Kvapas. Visi lūpų blizgesiai kvepia švelniu saldžiu aromatu. Jei kada bandėte Essence blizgesius, tai kvepia visiškai identiškai - saldžiai ir maloniai.

Konsistencija tirštoka, kreminė, jaučiasi šiek tiek riebumo.


Sudėtis: Polyisobutene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Diisostearyl Malate, Sorbitan Sesquioleate, Polyethylene, Silica Dimethyl Silylate, Cera Alba, Ozokerite, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Parfum, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal.
May contain: CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

AND: Polyisobutene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Diisostearyl Malate, Sorbitan Sesquioleate, Polyethylene, Silica Dimethyl Silylate, MicaCera Alba, Ozokerite, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Parfum, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Tirštokos lūpų priemonės aplikatorius paima ne tiek jau ir daug, tad vienam kartui pasidažyti man reikia kelių pamirkymų į pakuotę. Priemonę lengva sluoksniuoti - vienas plonytis sluoksnis suteikia vos matomą spalvą, o dengiant daugiau galima išgauti intensyvesnį efektą. Man patinka, kad ant lūpų jaučiasi labai maloniai, neerzina, neapsunkina ir nors netikiu, kad blizgesiai gali gydyti lūpas, bet konsistencija tokia, kad regis maitina lūpas, jų nesausina ir neleidžia išsausėti. 

Lūpų blizgesiai pakuotėje buvo trijų skirtingų atspalvių:
Nr.1. - balsvos spalvos blizgesys su krūva spalvotų dalelių atrodo natūraliausiai, tačiau saulės šviesoje tos dalelės gan intensyviai žvilga. Skonio reikalas, bet man ši spalva patiko mažiausiai.
Nr.2. - švelniai rožinė - tokias spalvas ilgą laiką mėgau labiausiai. Manau ir dabar man jos visai neblogai tinka. Pastaruoju metu dažniau renkuosi neutralias, kiek ryškesnes nei kūno, bet ir va tokios rožinės man vis dar patinka.
Nr.3. - fuksijų rožinė arba uogų atspalvis labai daili. Per kelis metus pasitvirtinau sau faktą, kad su ryškesnėmis spalvomis reikia daugiau tikslumo ir preciziškumo. Su lūpų blizgesiais preciziškumą pasiekti sunkoka. Jei su pirmomis dviejomis labai paprasta, tai su šia reikia ir atsargesnei būti, ir dengti gerokai tiksliau.


Kiek laiko lūpų blizgesiai? Tikriausiai nieko naujo čia nepasakysiu - visiškas standartas apie 2-3 valandos. Taip, blizgesiai palieka pėdsakus ant puodelių, nutepa daiktus, kuriuos liečiu lūpomis. Tačiau taip jau yra su tais blizgesiais. Jei  nepatinka tas tepliojimas, renkamės lūpų dažus, tiesa?

Apskritai vertinant, tai labai smagūs blizgesiai vasarai: mažytę pakuotę labai patogu pasiimti net į mažiausią rankinę, naudoti visai paprasta, lengva vos lengvai pasidažyti arba pasluoksniuoti, o ir pakuotėje pakankamas spalvų pasirinkimas bene visoms nuotaikoms. Bėda ta, kad aš šių blizgių jau kuris laikas nematau parduotuvėse, bet jei ieškote mažulyčių pakuočių lūpų priemonių - jas galima rasti Golden Rose parduotuvėse - tikrai turi ir spalvų pasirinkimas dar platesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai