PHYSICIANS FORMULA Argan Oil Argan Wear 2 IN 1 - argano aliejaus ir kokosų vandens makiažo bazė

Visai pasimečiau laike ir primiršau blogo įrašus... Žinau, kad laukiate, žinau, kad tikitės, žinau, kad ir pati noriu, tačiau pastaruoju metu laikas tiesiog kažkur dingsta. O ir bloge labai mažai kosmetikos, koncentruojuosi į veido priežiūrą, tad ir apžvalgų toje srityje gerokai daugiau. O kol kas - priemonė, kurią pirkau kaip veido priežiūros produktą, tačiau tai grynų gryniausia dekoratyvinė priemonė veido odai, kuri suteikia spindesio ir švytėjimo.

"Žodis "krizė", užrašytas kinų rašmenimis, susideda iš dviejų komponentų: vienas jų reiškia pavojų, o kitas - progą, galimybę."
B. Flanklinas



Produktas: PHYSICIANS FORMULA Argan Oil Argan Wear  2 IN 1 - argano aliejaus ir kokosų vandens makiažo bazė
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc. Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje 
Tūris: 30 ml
Kaina: 15,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Švelnus, gaivinamasis ir drėkinamasis arganų aliejaus ir organinio kokosų vandens derinys drėkina ir atgaivina odą, suteikia švytėjimo. Arganų aliejus vadinamas „skystuoju auksu“ gali pagerinti odos ryškumą, toną, tekstūrą ir elastingumą. Natūralus kokosų vanduo drėkina ir atgaivina odą, padeda reguliuoti odos riebalų perteklių, suteikia odai natūralaus švytėjimo. Šilko švelnumo ir lengva dulksna įsiskverbia į odą akimirksniu, sukuria apsauginę plėvelę ir atgaivina odą, todėl jūs galite iš karto atlikti makiažą. Dvifazė veido dulksna su patogiu purkštuku lengvai ir tolygiai paskirsto miglą.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką sukratykite. Užmerkite akis ir purkškite miglą ant veido prieš atliekant makiažą arba naudokite dulksną kaip atskirą priemonę, kai norite sudrėkinti odą (naudoti 2 kartus per dieną). Galite purkšti ir ant atliko makiažo, taip suteiksite makiažui gaivumo. Dulksną galite naudoti veidui, kūnui, plaukams ar nagams prižiūrėti. Visada palaukite kelias minutes, leiskite priemonei nudžiūti.


Pakuotė. Stiklinis, ombre efekto buteliukas su plastikine pompa/ purkštuku. Dizainas šiek tiek primena rytietišką ir man regis šita argano linija ir yra kurta taip, kad primintų rytietiškus dalykus. Praimerio buteliukas kaip buteliukas, purkštukas visai patogus, kol kas nestringa. Tiesa, keistoka, kad perkant buteliukas atkeliavo be popierinės pakuotės - kai kur nuotraukose mačiau butelaitį su. Lyg ir nenukentėjau, bet likau nesupratusi ar jis turėtų būti ar visgi ne.

Kvapas yra ir gamintojas pasirinko naudoti labai stiprų, intensyvų aromatą. Man tokio tipo priemonėse kvapas nereikalingas, tačiau nemeluosiu - nuteikia maloniai. Aromatas sodrus, tikriausiai kažkiek primena rytietišką - toks šiltokas.

Konsistencija. Priemonė dvifazė, sudaryta iš dviejų skirtingo tankio sluoksnių, kuriuos reikia suplakti. Priemonė sunkoka, aliejinės konsistencijos.


Sudėtis: Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Water, Alcohol Denat., Sodium Chloride, Parfum, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Aqua, Leuconostoc Ferment Filtrate, Tocopheryl Acetate.

Hypoalerginis.
Patikrintas dermatologų


Poveikis. Mane labai erzina kai pardavėjai iki galo neišverčia priemonės aprašymo, kaip tarkim šitos - niekur aiškiai neparašyta, kad tai praimeris, o ne šiaip veido priežiūros priemonė. Pirkdama abejojau ką perku, gerai, kad perkant internetu užmačiau praimer. Erzina - jei jau parduodama, reiktų aiškiai ar tai aiškiau nurodyti, kam tiksliai skirta.

Vertime sakoma, kad priemonę reiktų purkšti tiesiai ant veido ir čia aš nesutikčiau - sunku gražiai ir ten kur reikia tiesiog užpurkšti. Aš gerai supurtau, purškiu į ranką ir tuomet jau padengiu ten, kur man reikia. Taip priemonė netyčia nepatenka į akis ir tolygiau pasidengia. Ant veido odos priemonė rieboka, bet stipriai neapsunkina. Aišku, aš sausiaodė ir esu pratusi prie aliejinių priemonių, tad neįsivaizduoju kaip jaustųsi riebesnės odos savininkės. Iš pradžių buvo keista, atrodė, kad ant riebalo nelaikys makiažas ar kažkaip labai greit nubėgs ar tai susigumuliuos, bet iš ties nieko panašaus nenutinka, laiko tikriausiai net kiek geriau, nei be praimerio.

Ir visgi šio praimerio paskirtis ne makiažą prailginti. Iš savo pastebėjimų darau išvadą, kad jis skirtas suteikti veido odai sveiko spindesio. Aliejus paskirstytas ant veido intensyviai spindi, taip, taip, kaip riebaluotas. Tačiau ant viršaus padengus makiažo pagrindą spindesys atrodo kaip natūralus, sveikas odos švytėjimas/ spindėjimas. Veido odos būklės pagerėjimo aš nepastebiu, tačiau aliejus nekemša porų, nėra jaučiamas po makiažu. Nors buvau gan skeptiška, tačiau apsipratau, paskui susigyvenau, o galiausiai ir pamilau šią priemonę. Smagu, kai veidas atrodo sveikai švytintis, net ir po matiniais pagrindais, net ir dienos pabaigoje. Apmaudu, tikriausiai tik sudėtinėse dalyse rasti labai daug kvepalų ir gana didelę alkoholio koncentraciją. Ilgalaikėje perspektyvoje gali ir pasausinti odą, tad nuolat tokios priemonės nesirinkčiau naudoti. O kol kas tai džiaugiuosi efektu - visai geras reikalas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai