MISSHA Misa Cho Gong Jin Wrinkle Repairing & Whitening - šviesinantis veido ir paakių kremas nuo raukšlių

Ar naudojate paakių kremus? Aš naudoju, bet vis dar nesu tikra, ar jų iš tiesų reikia? Kosmetologės šiuo klausimu daug diskutuoja, veido priežiūra intensyviai besidominčios merginos nesutaria - reikia ar visgi paakių zonai pakanka tų pačių priemonių, kaip ir veido odai. Taip, paakių oda gležnesnė, plonesnė, galbūt jai reikia švelnesnių priemonių, tačiau ar tikrai reikia atskiro kremo aš vis dar nesu tikra. O ką manote jūs? Pastaruoju metu mano namuose gyvena korėjietiškos Missha kosmetikos kremas, kuris skirtas visam veidui, įskaitant ir paakių zoną ir tiek ryte, tiek vakare. Didieji šio kremo kiekiai buvo naudoti išskirtinai paakiams, tačiau kartais panaudodavau ir veido odai. Tiek veidui, tiek paakiams kremas man patiko, tad manau metas ir jums papasakoti savo potyrius.

"Nėra beviltiškų situacijų, yra tik žmonės, kurie tampa beviltiški jose."
C. B. Luce



Produktas: MISSHA Misa Cho Gong Jin Wrinkle Repairing & Whitening - šviesinantis veido ir paakių kremas nuo raukšlių
Gamintojas: "Able & Co", Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti elastingumo, skaistinti ir mažinti veido ir paakių raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: ryškesnio poveikio raukšlėms nepastebėjau
Tūris: 40 ml
Kaina: 36,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kremas padeda kovoti su odos senėjimu, raukšlėmis. Drėkina ir aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis, suteikia elastingumo, skaistina, mažina raukšlių kiekį. Sukurtas veido ir kaklo odai prižiūrėti. Sudėtis papildyta išskirtiniais rytietiškais augalų ekstraktais. Ženšenio glikanas, suskaidytas į mažesnes daleles, kad oda galėtų geriau įsisavinti. Ru-Throgen augalų derinys drėkina ir suteikia odai elastingumo. Raudonojo ženšenio glikanai apsaugo jautrią odą. Phellinus linteus (juodųjų grybų) ekstraktas stiprina odą.
Naudojimas: nuvalius veidą emulsija, tepti kremu veido ir paakių odą. Pirštų galiukais švelniai patapšnoti, kad kremas įsigertų


Pakuotė. Šios Missha linijos produktai (yra keli skirtingi kremai) išsiskiria ryškiu dizainu. Vyšnių spalvos pakuotė ir aukso spalvos akcentai su rytietiškais rašmenimis atrodo unikaliai, traukia akis ir yra pastebima tarp kitų, dažnai minimalistinių veido priežiūros produktų pakuočių.  Kremo tūbelė plastikinė, su užsukamu aukso spalvos dangteliu; plastikas labai minkštas, labai patogus išspausti priemonę ir ją dozuoti. Ir pateikimas iš ties gražus: dėžutės kartonas tvirtas, o viduje dar ir tvirto kartono įdėklas. Graži, išskirtinė pakuotė atrodo kokybiškai ir ryškiai.

Kvapas. Gamintojas nusprendė naudoti kvapiąsias medžiagas kremo sudėtyje. Kremas kvepia kosmetika su trupučiu  augalinio kvapo ir vos jaučiamomis gėlėmis. Aromatas nėra stiprus, sakyčiau netgi silpnas - kartais aš jo net nejaučiu (na, čia tomis dienomis, kai paūmėja mano alerginė sloga).

Konsistencija itin lengva ir labiau primena super lengvą emulsiją, negu kremą ar tuo labiau losjoną.


Sudėtis: Phellinus Linteus Extract, Butylene Glycol, Xylitol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Myristyl Myristate, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, BIS-Diglyceryl Polyacryladipate-2, Diisostearyl Malate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Theobroma Cacao Extract, Grifola Frondosa Fruiting Body Extract, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Pueraria Mirifica Root Extract, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Punica Granatum Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Rehamannia Chinensis Root Extract, Thymus Vulgaris Extract, Panax Ginseng Root Extract, Velvet Extract, Beheneth-20, Caprylic/ Capric/ Myristic/ Stearic Triglyceride, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Silica, Sorbitan Stearate, Trisiloxane, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Lecithin, Polyacrylate-13, Dimethicone Crosspolymer, PolyisobuteneSodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Dextrin, Ethylhexylglycerin, Water, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Maltodextrin, Tocopherol, Soy Isoflavines, Behenyl Alcohol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Pastaruoju metu įrašuose vis dažniau kalbu apie sudėtines dalis ir analizuoju jas kiek plačiau nei anksčiau. Dažnai praeities įrašuose tik užsimindavau apie vieną ar kitą ingredientą, o dažniausiai net neliesdavau gilesnės sudėties analizės. Šio kremo tikriausiai neanalizuosiu labai giliai, tačiau pasidžiaugti noriu - sudėtyje daug augalinių ekstraktų, naudingų odai ingredientų ir vos vienas kitas vidutinio saugumo ingredientas. Atrodo kremas kurtas iš ties atsakingai, vengiant krūvos nesaugių ingredientų. 

Priemonė švelni ir iš pirmo žvilgsnio labai paprasta - lengvas losjonas, naudojamas protingais kiekiais, greitai susigeria į odą. Pirmiausia jaučiu, kad kremas švelnus, jaučiasi intensyvus drėkinimas.  O va poveikio raukšlelėms didelio kaip ir nėra. Taip, kremas šiek tiek palygina odos tekstūrą, lengvai paskaistina ir tikriausiai gerai įsižiūrėjus matoma, kad oda iš ties atrodo kiek jaunesnė. Man jis patiko, naudodama jį jaučiausi saugi, drėkinimas odai intensyvus, lengva konsistencija labai tinka tiek vasaros sezonui, tiek paakių zonai. Geras, paprastas ir labai spalvingas universalus kremas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai