RITUALS... "The Ritual of Happy Buddha" Buddha Belly Body Cream Sweet Orange & Cedar Wood - maitinantis kūno kremas su apelsinų ekstraktu ir kedro mediena

Pastaruoju metu esu lengvai, kabutėse lengvai, užsivertusi darbais ir net nežinau už kurio galo griebti, kad išvyniočiau darbinių klausimų kamuolį ir kuo efektyviau padėčiau klientams. Šiandien darbe prabuvau ilgiau, ir jei vyras galės pasiimti vaiką ryt - laukia tas pats. Ketvirtadienį man paskutinė prastova, bet manau ir ją praleisiu darbe - tiesiog nebeturiu laiko. Nepaisant mano rūpesčių, labai noriu vis papildyti blogą vis naujomis apžvalgomis, tad šį kart dalinuosi tirto kūno kremo apžvalga. Atrodytų visiškai rudeninis, sunkesnės konsistencijos, kvapas prieškalėdinio laikotarpio, tačiau norėjau jį baigti dabar, parašyti apžvalgą ir padėti tašką.

"Kad pasiektum tikslą, turi surasti tai, kas tave palaikytų, motyvuotų ir įkvėptų."
T. Dorsettas



Produktas: RITUALS... "The Ritual of Happy Buddha" Buddha Belly Body Cream Sweet Orange & Cedar Wood - maitinantis kūno kremas su apelsinų ekstraktu ir kedro mediena
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: maitinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: trūko intensyvesnio maitinimo
Tūris: maniškėje - 70 ml; pilno dydžio - 220 ml
Kaina: 220 ml - 19,50 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse

Ką žada gamintojas:  Prieš 1100 metų, senovės Kinijoje, besijuokiantis Buda buvo žymus vienuolis, kurio legendinė šypsena suteikdavo visiems džiaugsmo, kad ir kur jis pasirodydavo. Nuo seno tikima, kad patrynus Budos pilvą įgaunama geros sėkmės ir klestėjimo. Ši tradicija įkvėpė sukurti nuotaiką pakeliančius produktus, kurie nuteikia pozityviai. Su saldžiaisiais apelsinais ir nuotaiką gerinančio kedro mediena Rituals Happy Buddha kolekcijos gaminiai suteikia kasdienės laimės dozę.
Kūno kremas maitina sausą kūno odą ir gerina nuotaiką. Tepkite pagal poreikį.


Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano pakuotė atkeliavusi iš advento kalendoriaus, tad yra nedidelė, 70 ml kremo pastiko tūbelė. Panašaus dydžio kitų produktų esu mačiusi pasiūloje Europoje kaip kelioninio dydžio gaminius įsigijimui, tačiau Lietuvoje deja, tų mažų pakuočių aš nemačiau. Galbūt ir yra, bet nenoriu klaidinti. Tūbelės dangtelis plastikinis, atsisuka apačioje ir kremas tiesiog išsispaudžia lauk - ne pati patogiausia, bet plastikas minkštas ir priemonė pakankamai lengvai išsispaudžia lauk. Man daug labiau patinka pilno dydžio atsukamas indelis, kurį ištuštinus galima nusipirkti papildymą bei taip šiek tiek sumažinti naudojamo plastiko kiekius. 
Kalbant apie dizainą, kompanija renkasi vienspalves pakuotes, tad ne išimtis ir čia - ryškiai oranžinės spalvos pakuotės su baltais užrašais ir vos keliais akcentais: traukia akį, tačiau nėra gausos, kuri verčia galvą apsisukti.

Kvapas tiesiog dieviškai malonus, stiprokas. Kvepia rudeniu, apelsinais ir mediena, tokiu beveik prieškalėdiniu metu. Tik kiek vėliau pasityrinėjusi kompanijos pasiūlą suvokiau, kad ši kolekcija yra šaltojo sezono. Toks kvapas suteikia malonaus, šildančio jaukumo vėsesnėmis dienomis, o va karštomis man visiškai nepatinka.

Konsistencija tiršta ir kiek riebesnė.


Sudėtis: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Undecane, Parfum/ Fragrance, Tridecane, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Ubiquinone, Cedrus Atlantica Bark Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Olus Oil (Vegetable Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Nors konsistencija ir atrodo sunki, gana riebi ir tiršta, tačiau turiu pastebėti, kad protingas kiekis palyginus lengvai masažuojasi į odą bei visai greit susigeria. Galvojau, kad teks ilgiau laukti, kol galėsiu apsirengti bei kol ant odos neliks blizgančio riebaliuko. Gan greitas susigėrimas maloniai nustebino, tad manau puikiai tiks visiems odos tipams - tirštos konsistencijos išsigąsti čia nereiktų.

Kremas neturi labai stipraus poveikio. Gamintojas sako, kad priemonė maitina odą ir iš ties, maitina, bet efektas nėra ilgalaikis ar labai stiprus. Sakyčiau toks tam kartui pamaitinti, kai po kokių 8-10 val norisi papildomo kremo ir tai dar viena priežastis, dėl ko šį kremą norėjau pabaigti vasaros eigoje. Žinau, kad rudenį ar žiemą, kai mano kūno oda tampa labai jautri, sausa ir greit sudirgsta, šitas kremas būtų tiesiog per lengvas. Užtat kvapas nuteikia nepaprastai maloniai, labai. Ir iš to pasidariau sau išvadą, kad gamintojas čia greičiausiai orientavosi į malonų kvapą ir efektą, kuris tiks visiems odos tipams. Pasižiūrėjus į sudėtines dalis matau ir odos drėkiklių, ir šiek tiek aliejų, šiek tiek raminančių ingredientų, bet mano galva nereikėjo tiek daug kvapiųjų medžiagų bei tiek daug ingredientų, skirtų kvapams kreme išlaikyti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai