BIOMED Superwhite švelniai balinanti ir stiprinanti dantų pasta su kokosų aliejumi jautriems dantims

Jau kuris laikas nebežinau, ką rašyti įrašų įžangose ir jos man tampa sunkiausia apžvalgos dalimi. Atrodo anksčiau tekstas tiesiog liedavosi, tikriausiai dėl to, kad labai daug atviraudavau apie asmeninius dalykus, potyrius ir emocijas, dėl ko kai kurioms atrodydavau kaip besiskundžiantis žmogus. Tiesa ta, kad tokia nesu, priešingai. Bet pastaraisiais mėnesiais ir atvirauti man nebesinori, va Instagram platforma jau kuris laikas tuščia ir ne dėl to, kad neturėčiau kuo dalintis, ne, man tiesiog nebesinori apie viską atvirauti, norisi pasilikti daugybę dalykų tik sau, norisi savo įgyvendintus planus ir menkai realias svajones išsakyti tik šeimai. Tikriausiai subrendau, gal pasenau arba tiesiog tokia gyvenimo stadija, kai nei įrodinėti, nei pasirodyti geresnei nei esu, nei gauti aplinkinių aplodismentų ar dėmesio man nebereikia. Gyvenu visai kitomis mintimis, kitais planais. Tikriausiai iš dalies mano blogas prarado žavesį ir tą asmeniškumo prieskonėlį, bet regis aš to nebenoriu. Ką gi, žiūrėsime, kur blogas keliaus toliau? Kol kas matau, kad jis skaitomas, jūs domitės įrašais, vienais daugiau, o kitais mažiau. O šiandienai siūlau trumpą įrašą apie kokosinę dantų pastą.

"Didinga ne ta siela, kuri atleidžia, o ta, kuriai atleidimo nereikia."
F. R. de Chateaubriandas


Produktas: BIOMED Superwhite švelniai balinanti ir stiprinanti dantų pasta su kokosų aliejumi jautriems dantims
Gamintojas: "Organic Pharmaceuticals" LLC. Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, švelniai balinti, apsaugoti ir stiprinti emalį
Tinkamas tipas: visiems nuo 6 metų amžiaus
Labiausiai patiko: džeržgiančiai švarių dantų pojūtis
Labiausiai nepatiko: prie skonio reikia priprasti
Tūris: 100 g
Kaina: 2,89 Eur
Kur galima įsigyti: Senukai, pigu.lt, ČIA

Ką žada gamintojas: Dantų pasta Biomed SuperWhite su natūraliu kokosų aliejumi skirta saugiam balinimui ir emalio apsaugai. Papainas ir bromelainas užtikrina dantų apnašų panaikinimą ir švelniai valo emalį. Kokosų aliejaus, cinamono ekstrakto ir čiobrelio aliejaus ekstrakto derinys apsaugo  nuo bakterijų ir suteikia pastai nepakartojamai malonų kvapą. Kalcio hidroksiapatitas ir L-Argininas atstato ir stiprina dantų emalį. Be Flourido. Dantų pasta tinka visai šeimai - vaikams nuo 6 metų ir suaugusiems. 

Sudėtis: Aqua, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Benzyl Alcohol, Menthol, Menthyl Lactate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Zinc Citrate, Xanthan Gum, Hydroxyapatite, Sodium Bicarbonate, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Decyl Glucoside, Populus Tremuloides Bark Extract, Mentha Piperita Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin.

Be flouro.
Be SLES, PEG, Parabenų, flouro, sintetinių skonių, sintetinių dažiklių. 
99% natūrali


Mano nuomonė. Koksiniai dalykėliai prieš kelis metus buvo ant bangos: merginos tepė jais plaukus, odą, netgi dantis skalaudavo. Tai va, pastaruoju metu parduotuvėje užmačiau kokosinę dantų pastą ir smalsumas sukirbėjo - grynu kokosų aliejumi valytis dantų minčių nekilo, o va dantų pasta susigundžiau. Pakuotės dizainas kiek keistokas, apkrautas, vyrauja sidabrinė, žalia bei balta spalvos. Kartoninė dėžutė palyginus didelė, tačiau ir plastikinė tūbelė plati ir kiek žemesnė nei įprastai. Deja, tačiau tūbelės plastikas nėra pats patogiausias, norėtųsi kad būtų kiek minkštesnis, mat išspausti pastą reikia kiek daugiau pastangų, ypatingai jai baiginėjantis.

Iš pradžių nustebino dantų pastos skonis, labai pritrūko mėtinės gaivos (nors kažkiek jos tikrai jautėsi), jautėsi kartumas ir šiek tiek kokosų sviesto skonis, kuris valymo pabaigoje dar labiau suintensyvėja. Prie skonio paprasčiausiai reikia priprasti. Pirmus kartus tik pradėjus valyti atrodė, kad priemonė nebus pajėgi pašalinti apnašas ir suteikti švaros pojūtį. Ir čia aš klydau - pasta lengva išvalo dantis (ne per 30 sekundžių, kaip sakoma ant pakuotės, reikia normalių 3-5 minučių), ant dantų palieka kažką panašaus į plėvelę, o dantys tampa džeržgiančiai švarūs. Švarių dantų pojūtis išlieka daugmaž kaip ir kitų pastų - toli gražu ne visą dieną, tačiau pakankamai. Gamintojas dar žadėjo, kad ir balins dantukus, tai tik tvirtinu, kad iš ties labai švelni pasta, kuri vos vos, labai minimaliai pašviesina, bet daugiau palaiko dantų baltumą, o ant emalio likęs kokosų sviestas lyg ir apsaugo dantis tiek nuo apnašų susidarymo, tiek tikriausiai nuo emalio tamsėjimo.

Abejojau dėl šios pastos - atrodė ir nevalys ir gaivos nesuteiks. Mėtinio gaivumo čia ir nėra, tačiau dantis valo gerai, o prie skonio manyčiau tiesiog reikia pripasti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai