NESTI DANTE "Romantica" muilas su lelijomis ir narcizais "Royal Lily and Narcissus"

Gyvenimas susideda iš kelių didelių dalykų ir daugybės mažyčių smulkmenų. Lygiai taip pat ir kosmetikoje: man svarbu gera veido priežiūra, patogi naudoti kosmetika, tačiau džiugina ir tokie smulkūs dalykėliai kaip paprasčiausias muilas. Daug smagiau plautis rankas patinkančiu, kvapniu muilu, kurio gaminimo idėja žaviuosi. Nesti Dante gamintojo muilai yra mano mylimiausi, tad šį kart apie "Romantica" linijos muilą su karališkomis lelijomis ir kvapniais narcizais.

"Sėkmė neateina pas tave... tu eini pas ją."
M. Collins



Produktas: NESTI DANTE "Romantica" muilas su lelijomis ir narcizais "Royal Lily and Narcissus"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina: 3,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Kerintis karališkų lelijų ir narcizų aromatas. Prabangus muilas, prisotintas kvapais iš Toskanos kalvų, supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje.

NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas, prisotintas kvapais iš Toskanos kalvų, supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir gali suteikti atgaivą sielai. NESTI DANTE ROMANTICA muilas įkvėptas nuostabių alyvų bei glicinų. Šių gėlių magija bei jų aromatas gali padėti atsipalaiduoti ir pamiršti visus dienos sunkumus.

Sudėtis: Sodium Palmate*, Sodium Palm Kernelate*, Aqua, Parfum, GlycerinTetrasodium Etidronate, Pentasodium Pantetate, Sodium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene.
*iš tvarių ūkių


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo muilo pakuotės - ką norite, tą sakykite, bet šio gamintojo pakuotės tiesiog nuostabios. Pirmiausia negaliu atkreipti jūsų dėmesio į tekstūrinį, natūraliai baltos spalvos popierių, kuris atrodo tiesiog, pasikartosiu natūraliai. Dizainas ir pakuotės puošyba yra tikriausiai skonio reikalas, šiuo atveju labai daug geltonos, ir kaip visuomet labai daug gražių gėlių žiedų, kurie mano akis traukia. Šiuo metu man geltonos spalvos fazė, tad muilo pakuotė labai į temą.

Bet ne dėl pakuočių perku šiuos muilus. Pirmoji iš priežasčių, kodėl renkuosi Nesti Dante yra muilų gaminimo būdas - muilo virimas ir saponifikacijos procesas, skaičiuojantis ne vieną šimtmetį. Pati namuose kartais gaminu muilą būtent šiuo metodu ir žinau, kad tai natūraliausias ir sveikiausias muilo gamybos būdas. Savaime supranta, kad masinės gamybos muilas turi ir stabilizatorių, klampumo reguliavimo medžiagų, pH reguliatorių (šiaip jau leidžiant muilui saponifikuotis pakankamą laikotarpį, priklausomai nuo naudotų aliejų, pH per laiką susireguliuoja ir be papildomų medžiagų), na ir žinoma kvapiųjų medžiagų, šalia kurių ir visa krūvą kvapus stiprinančių, kvapus šalinančių ir kvapus išlaikančių ingredientų. Pastarieji sudėtyje šviečia geltonai ir man asmeniškai jų nelabai ir reiktų. Tačiau per daug neprieštarauju - muilas turi maloniai kvepėti, kitaip nebus perkamas arba pardavimai bus prasti (natūralaus muilo kvapas primena ūkinį muilą).

Visgi svarbiausia čia yra efektas - muilas vidutiniškai suputoja, švelniai bet efektyviai prausia rankų odą. Ir kvepia... nuostabiu, stipriu, maloniu šiek tiek prislopintų gėlių aromatu. Iš ties primena ir narcizus ir šiek tiek sunkesnį lelijų kvapą. Kuo dar man patinka šitie muilai? Jie didesniais gabalais - ketvirtis kilogramo musų namuose sunaudojamas per daugmaž 1,5-2 mėnesius, tad man nereikia kas porą savaičių nupirkti vis po naują gabaliuką muilo. Mano galva Nesti Dante muilai puikūs ir labai gero kainos bei kokybės santykio produktai, kuriuos manau kartosiu dar ne kart.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai