REAL TECHNIQUES "Duo-fiber Collection" - limituoto leidimo dvigubų šerelių šepetėlių rinkinys (3 vnt.)

Šiandien pirmadienis ir paprastai pirmadieniais bloge pasidarau sau išeiginę, bet šį kart jį norėjosi papildyti nauju įrašu. Apskritai pastaruoju metu džiaugiuosi po truputį grįžtančiu produktyvumu, noru kažką realiai padaryti, geresniais rezultatais darbe, skaitomomis knygomis, daugiau dėmesio vaikui ir naujų ritualų kūrimu. Na, viskas aktyviau nei prieš mėnesį, kai jaučiausi tiesiog apatiška viskam, kas vyksta aplink, kai susikoncentruoti buvo beprotiškai sunku, net ir mažiausiems darbams. Šį kart krapštau lauk primištas nuotraukas ir seniau planuotas apžvalgas bei noriu jums papasakoti apie Real Techniques dvigubo pluošto makiažo šepetėlių rinkinį.

"Visi žmonės eina tais pačiais gyvenimo keliais, bet ne visi vienodai įmina pėdas."
V. Hugo


Produktas: REAL TECHNIQUES "Duo-fiber Collection" - limituoto leidimo dvigubų šerelių šepetėlių rinkinys (3 vnt.)
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas veido ir akių makiažui atlikti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - guma ir aluminis
Labiausiai patiko: tobulai tinka intensyviai pigmentuotiems kosmetikos gaminiams
Labiausiai nepatiko: norint intensyvesnio dengimo reikia sluoksniuoti produktus, tad ne visiems produktams tinka
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 14,5 iki 17,5 cm ilgio
Kaina:  apie 21,00 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Sukurkite spalvas, kurias lengva sluoksniuoti ir tobulą iki pikselių tekstūrą bet kokiame apšvietime su šiuo dvigubo pluošto šepetėlių rinkiniu. Limituoto leidimo šepetėliai
- dvigubo pluošto veido šepetėlis: lengvam padengimui + veido pudrų bei pigmentų suliejimui;
- dvigubo pluoštos kontūravimo šepetėlis: preciziškai kontroliuojamam kontūravimui;
- dvigubo pluošto akių šepetėlis: baigiamiesiems akių makiažo akcentams.

Dvigubo pluošto šepetėliai tinkami naudoti su pudriniais ir kreminiais produktais, suteikia lengvą, natūralų efektą. Sintetiniai šereliai kirpti rankomis yra 100% cruelty free. Aliuminio rankenos lengvos ir patogios naudoti.


Tiesą sakant man nelabai patinka Rela Techniques šepetėlių pakuotės. Taip, vizualiai viskas nepriekaištinga, pro skaidrią pakuotę persimato produktas, šepetėliai visuomet dailiai sudėti, informacija pateikta patraukliai. Didžiausią abejonė man visuomet kelia daug plastiko pakuotėse: skaidri plastiko plėvelė visuose rinkiniuose, jos daug, plastikas tvirtas ir storas. Ankstesniuose rinkiniuose buvo galima rasti dėklą šepetėliams, kurį dauguma tikriausiai naudoja po kelis kartus, o šį kart dėklas - putplastis apklijuotas popieriumi. Taip, suteikia tvirtumo ir stabilumo, kol šepetėliai pasiekia vartotoją, tačiau medžiaga neperdirbama, o ir popierių nuplėšti, kad būtų tinkama rūšiuoti, nelabai įmanoma. Žodžiu, patogu klientui, tačiau ne motulei Gamtai.


Rinkinį sudaro trys makiažo šepetėliai, kurių korpusas pagamintas iš plastiko, o galiukas, labai patogios, neslystančios rankose. Apmaudu, bet dabar kompanija nebegamina šepetėlių su guminiu galiuku, dauguma jų korpusų vientisos medžiagos. Aš gerbėja būtent tų guminių galiukų ir žinau nemažai merginų, kurioms labiau patiko būtent tokio dizaino leidimas. (tiek kad tie guminiai galiukai greit apsivelia ir juos nuvalyti šiek tiek sunkiau, negu įprastus šepetėlius). 

Šio rinkinio makiažo šepetėliai buvo limituoto leidimo, metalinio korpuso, baltos spalvos šepetėliai lengvesni nei įprastiniai. Ir čia jau visiškai skonio reikalas - kai kuriems dažantis rankose patinka jausti kiek didesnį svorį, o kitiems atvirkščiai. Šepetėlių koteliai papuošti paskirties užrašais su anksčiau naudotais spalviniais kodais: oranžinė - veidui, rožinė - kontūravimui ir mėlyna - akims. 


Šepetėlių šereliai itin švelnūs, minkšti, pagaminti iš sintetinio pluošto. Šių šepetėlių unialumas yra dviejų skirtingų ilgių plaukeliai: juodi trumpesni ir balti ilgesni. Iš pirmo žvilgsnio man labai trūko šepetėlių purumo. Aš mėgstu puresnius šepetėlius, turinčius didesnę apimtį, man patinka greit padengti produktą, tačiau šių šepetėlių paskirtis visai kitokia: jie skirti natūralesniam dengimui. Pavydžiui, norime itin natūralaus makiažo? Atsakymas - dvigubo pluošto šepetėliai. Norime nepadaugti pernelyg intensyvios pigmentacijos produkto? Atsakymas - dvigubo pluošto šereliai. Jie paima mažiau produkto, dalis priemonės nukrenta ant žemiau esančių plaukelių ir priemonė padengiama lengviau, išgaunamas švelnesnis ir natūralesnis efektas. Turiu kelis skaistalus, kurių visuomet ženkliai padauginu, o su šiais šepetėliais man visuomet pavyksta padengti pirmiausia lengvu sluoksniu, o jei norisi - visuomet galima perbraukti dar kelis kartus, kad išgauti daugiau intensyvumo.


Rinkinį sudaro:
- duo-fiber face brush makiažo šepetėlis skirtas veido priemonėms dengti. Maniau, kad bus labai patogus kreminėms pudroms, tačiau tai paskirčiai šereliai kiek per ilgi, bent jau mano skoniui, tad kartais lengvai juo papudruoju veidą dienos eigoje makiažui atšviežinti arba išskaidyti kontūravimo produktus juo kiek paliejant su veido makiažu;

- duo-fiber countour brush skirtas kontūravimo priemonėms. Iš viso rinkinio jis man pats patogiausias skaistalams arba kreminei pudrai, tačiau pudrinių produktų sklaidymui visai netinka dėl plokščios galvutės. Tad ir žaidžiui - padengiu intensyvius skaistalus šituo, išsklaidau veido makiažo šepetėliu;

- duo-fiber eye brush šepetėlį naudoju mažiausiai. Man regis akių makiaže intensyvumas ne visuomet yra blogai. Kartais šepetėliu išsklaidau intensyvių spalvų šešėlius, nors sklaidymui turiu ir patogesnių, ne dvigubo pluošto šerelių.


Apskritai, tikriausiai rinkiniu esu labiau nusivylusi nei patenkinta. Man iš ties patinka dvigubo pluošto šepetėliai, tačiau nei vienas jų nebuvo tobulas, norėjosi kokio rimto kontūravimo šepetėlio, kuriuo būtų patogu padengti ir išsklaidyti; norėjosi kad to akių šepetėlio nebūtų - nelabai jis čia reikalingas. Kita vertus visa tai yra tik mano asmeniškumai, galbūt kažkam tai geriausias rinkinys? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai