ELIZABETH ARDEN "Provocative Woman" kvapnusis vanduo moterims

Mėgstu ar kvepalus, man patinka kvapai ir visuomet žaviuosi, kaip kvapas gali atspindėti visiškai skirtingas nuotaikas suteikti emociją, pojūtį... Aš niekaip negaliu sustoti ieškojusi, man nepavyksta išsirinkti vieno kvapo, kuriuo kvėpinčiausi nuolat. Vienok žaviuosi moterimis, kurios turi savo signature kvapą, tačiau tai tiesiog ne man. Va ir pastarąjį kart, neplanavau pirkti jokių kvepalų, bet... taip jau nutiko, kad įsigijau dar vienus iš Elizabeth Arden. Tikriausiai galiu ir išsiduoti, kad nusipirkau dar vienus. Ups! 

"Jei tavo poelgiai skatina kitus žmones daugiau svajoti, daugiau tobulėti ir daugiau nuveikti - tu esi lyderis."
J. Q. Adamsas


Produktas: ELIZABETH ARDEN "Provocative Woman" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Elizabeth Arden Inc." Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 30 ml; 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2004 m.
Aromato kūrėjas:  Jean-Marc Chaillan ir Loc Dong
Kaina: 23,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, pigu.lt, Drogas ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių-rytietiški

Gamintojo aprašymas: Elizabeth Arden Provocative Woman kvepalai moterims šlovina kiekvienos moters drąsą ir joje slypintį šelmiškumą bei geidulingumą. Jų aromatas suvilios impulsyvias ir savimi pasitikinčias moteris, mėgstančias būti dėmesio centre. Stiprūs gundantys rytietiški kvapai susilieja su seksualiu be galo traukiančiu gėlių kvapu. Geismą žadinantis orchidėjų ir ambros, egzotiškas papajų žiedų ir bukųjų puskiparisių aromatas bei ryškūs rytietiški kvapai nuostabiai papildo kerinčią gėlių – saldylių ir rausvųjų frezijų – kvapų puokštę.


Viršutinės nata: svarainiai, imbieras, lotosas, avietės, persikai;
Širdies nata: orchidėjos, papajos, rausvažiedės frezijos, abrikosai;
Apatinė nata: santalmedis, bukasis puskiparisis, gintaras, raudonasis gintaras, baltoji arbata, kedro mediena.


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, AquaAlpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl BenzoateBenzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate


Pakuotė. Kvepalai sukurti jau senokai, tad tikriausiai normalu, jog tai nėra pirmasis leidimas, per laiką kiek keitėsi aromato pakuotė ir nežymiai kito dizainas. Stiklinio buteliuko išlenkta forma išliko tokia pati, tik šiame leidime stiklas visiškai skaidrus, su skaidriu storo plastiko dangteliu. Viena buteliuko briauna visiškai lygi, kita lyg išpjauta lanku, skayčiau įdomus spendimas ir nesu tikra, kodėl pasirinktas būtent toks, bet jausmas rankose laikant tokią formą įdomus. Purkštukas labai standartinis, po mėnesio naudojimo veikia puikiai , gal tik žarnelė galėtų būti vos vos ilgesnė, kad besibaiginėjant kvapiam vandeniui pavyktų išpurkšti viską iki galo.

Kartoninė aromato pakuotė paprastos formos dėžutė, žavesio jai suteikia dizainas. Juostomis išpaišyta, juodos spalvos pakuotė turi holigrafinį efektą - pagavus šviesos spindulį dėžutė suspindi vaivorykštės spalvomis.


Kvapas. Pirmas papurškimu aromatas pasirodė gaivus, šviesus ir kibirkščiuojantis aiškiai užsiuodė svarainiai, lotosas ir vaisinės natos. Po kurio laiko aromatas labai harmoningai ir beveik nepastebimai perėjo prie sodraus orchidėjų ir gėliško frezijų aromato, o galiausiai pajutau ir medienos, spyiuočių ir ambros aromatą. Išdžiūvęs ant odos aromatas nekeičia drastiškai. Apskritai pasirodė kad kvapas pradžioje ir saldus ir kartus ir rūgštus vienu metu. Aromatas moteriškai stiprus, gana jaunatviškas, tačiau ne paaugliškas, jaunatviškas ir moteriškas. 

Nors aromatas priskiriamas rytietiškų kategorijai, tačiau aš nejaučiu prieskonių, nėra ir rytietiškų standartinių natų. Apskritai ant odos kvapas nusistovi kaip šiltas, kremiškas, šiek tiek pudriškas aromatas, kuriame aiškiai jaučiu lotoso aromato gaivą. Labai malonus, kasdienai tinkantis aromatas man regis tiktų ir ofisui, kadangi vargiai erzintų ir tikriausiai patiktų daugumai. Deja, tačiau aromato pavadinimas mano galva čia visiškai netinka - nieko provokuojančio čia nėra, bent jau ne taip provokuojančio šiam laikotarpiu. Kvapas moteriškai seksualus, tačiau kaip standartinis vaisių ir gėlių aromatas. Nepaisant to, kad 'Wow" faktoriaus čia nėra, tačiau tai malonus, kasdienis aromatas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
      ☂ labiausiai rudens sezonui, nors galėčiau dėvėti ištisus metus;
     ☀ dienos metui.

Nors kvapas stiprokas, tačiau mano nuomone užsiuodžia maždaug per ištiestą ranką. Tikriausiai nestebina ir tai, kad išlieka maždaug 4 valandas. Dauguma šios kainos kategorijos aromatų išlieka daugmaž tiek pat, o ir lyginant kitus Elizabeth Arden kvapus nesitikėjau kažko daugiau. Esu skaičiusi, kad kitoms išlieka ir parą, bet nelabai įsivaizduoju kaip, nebent purškiama ant drabužių. Visais kitais atvejais 4 valandos man visai pakankamas laiko tarpas. 


Tikriausiai apibendrinant aromatą reiktų atmesti pavadinimą - nieko provokuojančio čia nerasite, tai labiau standartinis kvapas, tinkantis kasdienai. Ant mano odos atsisklendžia kaip kreminis, šiltas, pudriškas aromatas su aiškiai jaučiamu lotosu, suteikiančiu gaivos. Kvapas iš ties labai moteriškas, malonus, natos suderintos ir pereina labai harmoningai. Neblogai, visai neblogai. 

Aromatas panašus į:
- LOUIS FERAUD "Parfum des Sens"
- ELLEN TRACY "Inspire"
- MICHEL GARMAIN "Deauville"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai